Sveriges nuvarande antisemitiska och pro-islamistiska regering har som du vet erkänt terrorentiteten ”Palestina” som stat. En entitet som regeringen dessutom år ut och år in – och lång tid före det att nuvarande regering tillträtt – har försörjt med miljoner och åter miljoner av svenska skattebetalares pengar. Pengar som har varit till god hjälp i terrorentiteten ”Palestinas” alltjämt och sedan decennier pågående anfalls- och utplåningskrig mot den judiska staten Israel.

Historiens vittnesbörd är närmast övertydliga. Ingen nuvarande eller tidigare tongivande kraft i ”Palestina” har någonsin önskat en fred med Israel. Alla har de önskat och önskar fortfarande en fred utan Israel. En fred som enligt dem uppkommer först när Israel har utplånats.

Men krafter som önskar Israels utplåning måste bekämpas och besegras. Sveriges regering har dock gått motsatt väg, och nyligen erkänt terror-regimen i ”Palestina” som stat. De har därmed också erkänt antisemitismen i ”Palestina”. Sveriges regering är därmed en antisemitisk regering.

Ett exempel: ”Presidenten” Abbas är ledare för entiteten al-Fatah, som har Israels utplåning som sitt mål. Vår nuvarande statsminister Stefan Löfven (S) har kallat Fatah för de svenska socialdemokraternas ”kära systerparti”. Fatahs ”väpnade gren” kallas al-Aqsa-martyrernas brigader. Denna organisation, som givetvis också har målet att utplåna Israel, anses av EU och därmed Sverige vara en terrororganisation.

Ändå erkänner alltså Sveriges nuvarande regering en ”stat” som består av dylika företrädare, vilka alltså, i strid med FN-stadgan bedriver ett anfalls- och utplåningskrig mot Israel. I stället för att leva som ”goda grannar” med Israel, i enlighet med FN-stadgan.

Igår, den 30 januari, överlämnade denna antisemitiska terror”stats” ”ambassadör”, Hala Husni Fariz, sina kreditivbrev till Hans Majestät Konungen. Detta framgår i ett stort reportage på regeringens hemsida.

Jag noterar att hovet numera inte tycks lämna ut några bilder på när Konungen hälsar på nya ambassadörer. Alltså finns inte heller något foto på när denna terrorismens låtsasambassadör tar Konungen i hand. Gott så egentligen. För vem vill se på när Sveriges Konung tvingas att bli förnedrad av antisemiter.

Här finns dock ett foto på när Fariz tidigare träffade kungaparet i samband med att också Sveriges tidigare regering tyckte att terroristerna i ”Palestina” skulle strykas medhårs. Drottningen hälsar glatt:


Källa: Min tidigare bloggning.

Vidare avser Sveriges nuvarande antisemitiska regering välkomna den antisemitiske ”Palestinske” ”presidenten” Abbas på vad som väl kallas ett officiellt besök nu den 10 februari. Det framgår här.

Även denna gång tycks Konungen vara tvingad att träffa Abbas. Detta framgår av hovets kalender.

Så här såg det ut när Konungen tidigare tvingades träffa Abbas. Inget handslag på bild i alla fall. Det hedrar Hans Majestät!:

Fotot borttaget av upphovsrättsliga skäl.
Källa: Min tidigare bloggning.

Att tro att gullande med terrorister och islamister kommer att leda till att de blir mer benägna att sluta med terrorn och att upphöra med sin strävan att erövra och utplåna Israel och Västerlandet, är minst sagt naivt.

Islamismen syftar till att åstadkomma Israels och Västerlandets undergång. ”Palestina” är en islamistisk entitet som uppenbart verkar i detta syfte. Varje västerländskt/svenskt stöd till islamismen medför därför ett direkt stöd till Västerlandets/Sveriges egen undergång. Så illa är det ställt. (Jag kommer då att tänka på följande uttalande tillskrivet Lenin: Det sista som kapitalisten säljer är det rep varmed han själv ska hängas.)

Sveriges regering måste omedelbart upphöra med sitt ekonomiska stöd till ”Palestina” samt förklara ”Palestinas” ”ambassadör” för persona non grata. Samt förklara att ”Staten Palestina” inte existerar. Att ta emot dess ”president” i Sveriges land är givetvis alldeles otänkbart.

Det får vara slut med Sveriges regerings förnedrande av Sveriges skattebetalande Folk och av Sveriges Konung!

– Noterar också att antisemiten Abbas utöver Konungen och Löfven även ska träffa svenska kyrkans ärkebiskop Antje Jackelén, se SvD-länken nedan (och foto t.h.). Biskopens valspråk (se bild t.v.) är det islamistiska stridsropet ”Gud är större”, ett stridsrop som terroristerna och massmördarna i Paris nyligen också använde. Jackelén verkar inte tro att Jesus är den enda vägen till Gud. Eller som Jesus enligt Skriften uttalade: ”Ingen kan komma till Fadern annat än genom mig”. Istället säger hon följande: ”På frågan om Jesus är en sannare bild än Muhammed säger hon att man inte kan reducera hela religionsteologin till en ja- och nejfråga”.

Jo det kan man, menar jag. Om man är kristen. Jackelén är uppenbart inte kristen. Inte undra på då att hon gärna vill träffa en företrädare för dem som vill utplåna kristendomen – och judendomen med för den delen. Samt västerlandet. Mahmoud Abbas.

Länkar: Mer om när Carl Bildt gullade med terroristrepresentanten Fariz; SvD.

5 svar på ”Terrorist”presidenten” och antisemiten Mahmoud Abbas på officiellt besök i Sverige”
 1. Åker antisemiten Mahmoud Abbas till Iran?
  En iransk kulturcentrum aviserat en plan för att hålla en tävling för förintelseförnekande karikatyrer, som svar på massakern med inriktning på Charlie Hebdo tidskriften efter att dem publicerade karikatyrer föreställande propheten Muhammad.

 2. Det är svårt att tro att regeringen inte känner till hur Abbas/muslimer fungerar. Abbas var den ende som log vid statsöverhuvudenas samling i Paris. Varför var han där överhuvudtaget? Margot skall ställa krav på Abbas såg jag. Tillåt mig småle. Hur många har inte gjort det tidigare och blivit lurade? Han kan enligt Hudna och Taqiyya ljuga hur mycket som helst och det vill sossarna gärna tro på. Varför inte skicka ovanstående artikel till regeringskansliet?
  Lycka till!

  1. Det finns en hel del taqiyya-liknande i Löfvens uttalanden också. På förintelsens minnesdag den 27 januari sade han att han skulle bekämpa terrorattacker mot bl.a. judar i Europa. Men terrorn mot judarna i Israel den understödjer han tvärtom ekonomiskt och erkänner dessutom den entitet ”Palestina” vars syfte är att utplåna såväl staten Israel som judarna där.

   Att skicka något till regeringskansliet är som att hälla vatten på en gås. Jag har försökt förut utan minsta reaktion därifrån.

Kommentarer är stängda.