Det kanske kan ha hänt i en avlägsen forntid, men för närvarande kallar i alla fall Aftonbladet terrordådet mot många judar på en buss i Tel Aviv den 21 januari endast för ”en knivattack”.

I samma tidning har Anders Lindberg inget problem med att skriva att ”terrordådet mot kosherbutiken i Paris som dödade fyra människor” ja det dådet liksom många andra ”ligger ofta extrema islamister bakom”.

Det har han visserligen rätt i. Men eftersom judar enligt alla hedervärda människor också är människor, kunde Lindberg gärna ha varit mera specifik och kalla dessa mördade människor för just ”judar”. För det var de. De mördades enbart för att de var judar. Inte för att de var ”människor”.

Lindberg har rätt i att det var ett terrordåd. Men när judar angrips i Israel, då kallas det minsann inte i Aftonbladet för ett terrordåd; det betecknas, åtminstone nyligen, som blott en ”knivattack”. Inget mer.

Visserligen var det ingen som dog i Tel Aviv just för dagen, till skillnad från i Paris.

Men det var enligt min ringa mening likafullt en terrorattack i båda fallen.

Vi ser också att attacken i Tel Aviv hyllas av företrädare för såväl Hamas som Fatah.

Vi vet dessutom att Fatah, som är en synnerligen tongivande aktör i ”staten Palestina” hyllar våld som ett medel att utplåna den judiska staten Israel. Se här:

Enligt länken lyder texten som följer: ”We started with stones …. and we will finish with a state. The Palestinian National Liberation Movement [Fatah]”. – Vi ser vilka medel som man avser använda: våldsmedel.

Ytterligare vet vi att Sveriges nuvarande antisemitiska regering som stat erkänt den entitet som har ansvaret för denna och tidigare terrorattacker mot oskyldiga judar i Israel. Och som ger omfattande ekonomiskt stöd av svenska skattebetalares pengar till denna antisemitiska stat ”Palestina”.

Denna antisemitiska ”stat” ”Palestina” vars företrädare alltså hyllar attackerna mot judarna i Israel. Den ”stat” som med våld och genom anfallskrig vill utplåna den judiska staten Israel. I strid mot FN-stadgan.

Denna ”stat” från vilken antagligen inga terrorattacker någonsin kan utgå mot judarna i Israel. Åtminstone om man läser det som uppfattas som ”politiskt korrekt”. Det som Aftonbladet och Lindberg skriver tyder uppenbarligen på det.

Endast attacker mot judar som inte sker i Israel betecknas som terror.

Judarna i Israel anses antagligen få skylla sig själva – för att de varit oförsynta nog att vinna samtliga de anfalls- och utplåningskrig som riktats mot dem mot och den judiska staten Israel under hela den statens mer än sextiofemåriga existens.

Att judar har rätten att försvara sig, det går tydligen ännu inte an. Det beklagas när judar, som inte kan försvara sig, dör i Paris. Där finns terrorn anses det. Men inte i Israel. Just precis där judarna kan försvara sig, just där förekommer ingen antijudisk terror. Just där förekommer bara en eller annan ”knivattack”. Och anklagelser mot judarna för ”övervåld” när de försvarar sig …

Låt oss betänka att angreppen mot judar eller den judiska staten är angrepp mot själva den judisk-kristna demokratiska och liberala västerländska civilisationen. Detta oavsett om det sker i Paris eller Tel Aviv.

Det är angrepp som vi som ännu anser oss tillhöra västerlandet måste göra vårt yttersta för att avvärja, bekämpa och bestraffa. Till varje pris!

Angrepp som den nuvarande antisemitiska svenska ”regeringen” av allt att döma tyvärr tvärtom tycks understödja!

Varför har de annars erkänt den antisemitiska terrorentiteten ”Palestina” som stat?

3 svar på ”Har svensk media någonsin kallat attacker mot judar i Israel för ”terrorism”?”

Kommentarer är stängda.