Lennart Eriksson

Denna blogg drivs av Lennart Eriksson, som också har skrivit nästan alla hittills över 1300 inlägg. Läs mer under rubriken "Om Sapere Aude!" ovan.

Sagt om Sapere Aude!

"Sapere Aude är en av Sveriges bästa bloggar!" - Läst på Facebook 2014-01-26

"Modigt. Provocerande. Intressant." - E-post 2014-08-27

"Lennart Eriksson … hjälten på Migrationsverket" - E-post 2015-08-15

Arkiv

Kategorier

Kalender

oktober 2016
M T O T F L S
« Sep    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Sverigedemokraterna är största riksdagsparti också i augusti 2016!

Det är sorgligt att inget annat svenskt riksdagsparti än Sverigedemokraterna ännu förmått att ta kraftfullt avstånd från islamismen. Att ta kraftfullt avstånd från islamismens anspråk på att utplåna Israel och den judisk-kristna västerländska liberala och demokratiska civilisationen. Som exempel/bevis på Sverigedemokraternas goda ambitioner får du här en länk till Björn Söders (SD) mycket välformulerade och välgrundade anförande i Riksdagen att avbryta allt bistånd till islamonazisterna i ”Palestina”.

Inget annat riksdagsparti än Sverigedemokraterna har ännu tagit kraftfullt avstånd från islamismens strävan att inte endast utplåna den judiska staten Israel utan även det kristna Konungariket Sverige och där i stället upprätta ett islamistiskt kalifat i vilket vare sig Israel eller Sverige tillåts existera som judisk eller kristen stat. Att märka är då – märk väl! – att detta kalifat inte endast ska omfatta Israel och Sverige: Det ska vara världsomspännande! Islamismen, denna imperialistiska och totalitära onda ideologi, avser att behärska världen nämligen! Men det är som sagt bara Sverigedemokraterna som i Sveriges Riksdag ännu har tagit kraftfullt avstånd från allt detta onda …

Kanske är det därför som Sverigedemokraterna ännu i augusti 2016 noteras som Sveriges största riksdagsparti? Detta i alla fall enligt YouGovs mätning, som du kan ladda ned härifrån (pdf).

Här är då augustinoteringarna:

YouGov augusti 2016
Källa: YouGov enligt ovan, men även Avpixlat.

Sorgligt är det, som sagt. För det kan väl inte vara så att alla dem av oss som vill bekämpa islamismen måste rösta på just Sverigedemokraterna? Just för närvarande verkar det dock tyvärr förhålla sig just så …Israels sak är vår!

Israel är en frontstat i Västerlandets försvar och i försvaret av den judisk-kristna västerländska liberala och demokratiska civilisationen. Alltför många i Europa tycks ännu inte ha förstått detta. Konsekvenserna av detta oförstånd behöver kanske inte bli så dramatiska som filmen nedan ”antyder”. För det återstår ännu en – kort! – tid för Europa och Sverige att tillsammans med Israel organisera försvaret. Låt oss hoppas att vi ska lyckas med detta medan tid är. För annars kommer islamisterna att segra …

Det är illa nog att alltför många i Europa tycks anse att när islamisterna anfaller – ja då bör man bortse från detta för att i stället kritisera Israel!

Heb 4:9.

Livet i Gaza enligt Hamas: Ett islamonazistiskt paradis

Tja, detta liv förefaller väl ganska okej, åtminstone enligt Hamas’ egen propagandafilm. Förefaller alltså inte finnas någon större anledning att skänka miljontals av svenska skattebetalares pengar dit. De har det bra. Problemet med Gaza är att flertalet av innevånarna där vill utplåna Israel och judarna där. Detta försök till folkmord tycks de också kunna komma undan med utan allvarligare invändningar. Pengarna strömmar in. Detta trots att folkmord är ett väldigt allvarligt brott, inte bara enligt svensk rätt. Ytterligare en anledning att inte skänka miljoner av svenska skattebetalares pengar dit:

Och när man ser dessa filmer, får man än mer stöd för denna uppfattning:

Vad gives oss mera vittne och tal bevis? Vidrigheter är det som pågår och utgår från islamonazisterna i Gaza. En styggelse är det i rent biblisk mening. – Men den nuvarande svenska statsledningen har hittills inte haft några som helst synliga problem med detta.

Därmed borde man kunna sluta sig till att Sveriges nuvarande statsledning i sig är en styggelse (Matt 24:15). Den står förvisso inte på helig plats, som förödelsens styggelse, men är likväl en styggelse – en styggelse som dessutom förödar!

Som vanligt: Rätta mig om jag har fel! Det har jag sagt länge nu i mängder av bloggningar här. Men ingen har ännu ens försökt. Vad detta tyder på överlåter jag till dig käre/a läsare att förstå 🙂

Stödjer den svenska statsledningen de ”palestinska” barnens ”kamp” mot Israel och Västerlandet?

Det är så klart vuxna islamister/islamonazister som tubbat dem, som utnyttjar barn i sin kamp att utplåna Israel och resten av Västerlandet. Alltså finns det filmer som visar på just denna deras kamp.

Den första filmen kan du se här. En liten flicka hyllar den Islamiska Staten (IS):

Nästa film kommer från Hamas’ sommarläger i år i Gaza:

Här en tredje:

Tack Memri för ert oförtrutna arbete att visa upp sanningen om ”Palestina” – och därmed också sanningen om islamismen!

Dessa islamister tackar säkert också Sveriges nuvarande antisemitiska statsledning för deras generösa ekonomiska stöd till islamonazismen i ”Palestina”. Miljoner kronor är det, år efter år, rakt i gapet på dem i ”Palestina” som likt IS i Syrien vill utplåna den judisk-kristna västerländska demokratiska och liberala civilisationen och ersätta denna med kalifatet. Ett stöd som denna statsledning tvångsvis uttaxerar av Sveriges skattebetalare märk väl! Detta kan du bl. a. läsa mer om här och här.

Men eftersom jag inte tror att majoriteten av Sveriges skattebetalare och medborgare verkligen vill utplåna såväl Israel som vår civilisation och istället införa kalifatet – vilket bland annat medför allas vår underkastelse under den islamiska lagen shari’a – så får vi väl se till att denna antisemitiska och pro-islamistiska statsledning avsätts så snart som möjligt!

Fast vad det skulle leda till är kanske ändå inte att en majoritet i Riksdagen skulle stå upp för försvaret av Israel och den judisk-kristna västerländska demokratiska och liberala civilisationen. Just nu verkar det nämligen som om endast Sverigedemokraterna i Riksdagen konsekvent står upp för detta försvar. Bland annat genom att konsekvent avvisa allt svenskt ”bistånd” till islamonazisterna i ”Palestina”. Läs här.

Jag är övertygad om att många fler svenska medborgare än dem som röstar på Sverigedemokraterna också står upp för detta försvar.

Så vad ska då ni rösta på om icke Sverigedemokraterna?

Fotnot: Den första filmen härstammar sannolikt inte från Gaza. Men Hamas och IS är samma andas barn.

Tillägg 2016-08-10: Paul Widén skriver om hur pengar som skänkts till olika biståndsorganisationer i Gaza slutligen hamnat i Hamas’ fickor. Om detta står även att läsa i Dagen och i Världen Idag. Visserligen har detta skett genom korruption men den svenska statsledningen har inget emot att det också sker öppet, t. ex. genom statsledningens finansiering av löner som utbetalas från den ”palestinska myndigheten” till dömda terrorister och folkmördare.

Den vedervärdige mannen från Sundsvall

Rikspolischefen Dan Tore Eliasson, som härstammar från Sundsvalls kommun, står med rätta inte högt i kurs i vida kretsar just nu. Det gjorde inte poliskommissarie Stig Oscar Emil Nyman från Säffle heller. Något som blev hans död. Detta enligt Sjöwall/Wahlöös ”fiction”-bok ”Den vedervärdige mannen från Säffle”. Nyman var, som det heter i boken, ”en dålig polis” till och med ”en in i helvete dålig polis”. Dan Eliasson är bevisligen ”in i helvete” dålig, fast inte på samma sätt som Nyman. Han är dessutom till skillnad från Nyman inte ens polis. För dessa hans tillkortakommanden förtjänar han förvisso inte döden, men han borde onekligen fundera på att tacka för sig. Det räcker nu.

Inte nog med att han gjorde sig skyldig till medverkan till grundlagsbrott under sin tid vid Migrationsverket. ”Brottsoffret” var jag. Eliasson ljög om omständigheterna i Dagens Nyheter. Det kan du i denna blogg läsa mera om här och här.

Han sade också under sin tid vid Migrationsverket att ”Migrationsverket kan vara en väldigt politisk myndighet”. Någonting som jag som anställd tog väldigt illa vid mig av att höra. En statlig myndighet ska naturligtvis inte alls ha något som helst med politik att göra. Första kapitlet 9. § Regeringsformen stipulerar ju följande: ”Domstolar samt förvaltningsmyndigheter och andra som fullgör uppgifter inom den offentliga förvaltningen skall i sin verksamhet beakta allas likhet inför lagen samt iakttaga saklighet och opartiskhet”. Dvs. vara opolitiska.

Men icke Eliasson. Nu senast har han sagt att han med största sannolikhet avgår om Jimmie Åkesson skulle bli statsminister och att han inte gillar Åkessons politik. En honom underställd chef är med rätta kritisk.

Och hur står det då till med respekten för Regeringsformen? Hur kan man ha en rikspolischef som klart uttalar att han inte står bakom en politik som cirka 20 % av de röstberättigade enligt flera opinionsundersökningar står bakom? Hur kommer Eliasson att som ”polis” behandla en sverigedemokrat? Ja tydligen inte opartiskt i vart fall. Då gör sig Eliasson skyldig till grundlagsbrott igen! Andra voltan grundlagsbrott blir det …

Strax innan denna incident tyckte han att flickor skulle tilldelas armband med uppmaningen till ”tafsare” att inte göra detta – tafsa alltså. Som om detta skulle ha någon annan än löjeväckande effekt. Här länk till vad hans polismyndighet skriver om detta. – Ungefär som om Stig Oscar Emil Nyman skulle ha haft ett armband på sig med texten ”Skär inte halsen av mig”. Det hade naturligtvis inte avskräckt mördaren Åke Reinhold Eriksson, som i stället gjorde just detta.

Jimmie Åkesson har med rätta uttalat att Eliasson är ”en katastrof för poliskåren”. Eliassons uttalande att han kommer att avgå med Åkesson som statsminister och att han ser Åkessons krav på hans avgång som en merit kommer givetvis att ge Sverigedemokraterna än fler sympatisörer.

För det är många som vill just detta: Att Eliasson avgår eller avsätts. Jag är en av dem.

Det finns ju mer att säga, såsom hur Eliasson ville kräkas när han lyssnade på Åkesson, eller hur han till synes sympatiserade mer med gärningsmannen än med brottsoffret som mördades på ett HVB-hem i Mölndal. Men jag nöjer mig för närvarande med detta – och med att visa denna film:

Länkar: Leif GW Persson om hur Eliasson nu bör agera, dvs ”be Åkesson om ursäkt, hålla käften i fortsättningen och därmed slippa gå till historien som den fjärde rikspolischefen som den politiska ledningen lyfte ut i öronen”, Lotta Gröning: ”Dan Eliasson tenderar alltmer att bli en katastrof för svensk polis.”, Paulina Neuding, Christopher Engman: ”Rikspolischef Dan Eliasson måste vara Sveriges mest inkompetenta chef”, Nyheter Idag.

Fotnot: Citaten ur Sjöwall/Wahlöös bok finns även att läsa exempelvis på sidan 58 i PAN/Norstedts utgåva från 1972, ISBN 91-1721071-2. Foto på boken ovan t.h. Filmen ”Mannen på taket” bygger i allt väsentligt på denna bok.

Tillägg 2016-07-14: Jag lade till en egenhändigt tillverkad nidbild när Eliasson leker polis ovan t.v. – Sedan kan man fundera lite över justitieminister Morgan Johanssons (S) försvar av Eliasson: ”– Det är bra när statstjänstemän markerar. SD är inget vanligt parti utan ett rasistiskt parti med nazistiska rötter, säger Johansson” enligt Expressen.

Men när jag som statstjänsteman, fast utom tjänsten, ”markerade” mot det rasistiska, antisemitiska och islamonazistiska partiet Hamas i Gaza, vars enda syfte är att utplåna Israel, ja då fick jag sparken från Migrationsverket. Nu är det plötsligt bra att markera mot Sverigedemokraterna – detta till och med i tjänsten!

Man måste tydligen vara väldigt försiktig med vad man markerar mot. Hamas – går inte! Sverigedemokraterna – går bra!

Man undrar hur pass oväldig justitieministern är egentligen. Till alla er som stödjer Sverigedemokraterna kan man då bara säga: Se upp! Rättssäkerheten gäller inte er. Det säger såväl justitieministern som rikspolischefen. Till de få av er som läser denna blogg och som tillhör eller sympatiserar med Hamas måste ju budskapet från Regeringen och rikspolischefen logiskt sett vara det motsatta: Du kan mycket väl markera din sympati med Hamas och alltjämt vara statstjänsteman i Sverige! Och vad rättssäkerheten beträffar så tycks Hamas-sympatisörer alltså omfattas av den. Detta då till skillnad från dem av oss som sympatiserar med Sverigedemokraterna.

Tack justitieministern för det klarläggandet! Att Hamas enligt EU – och därmed Sverige – är en terrororganisation betyder alltså ingenting. De omfattas av rättssäkerheten. Men Sverigedemokraterna – Sveriges största, näst största eller tredje största riksdagsparti alltefter hur man läser de senaste opinionsundersökningarna, omfattas alltså inte!

Jag noterar även med stor tillfredsställelse att Eliasson har polisanmälts för tjänstefel av polisinspektören Anders Karlsson i Göteborg. Detta just på grund av hans uttalanden om Sverigedemokraterna, som justitieministern alltså står bakom! Polisinspektören Lisa Reventberg i Stockholm har också fattat. Men inte justitieministern och Eliasson alltså.

Det är skam, det är fläck på Sveriges banér att Morgan Johansson och Dan Eliasson alltjämt är ”statstjänstemän”!

Brexit: Början på EU-imperiets nedgång och fall?

Så har Storbritanniens (inte Stortysklands) väljare med en liten men tydlig majoritet (52 % mot 48 %) röstat för att det Förenade Konungariket ska lämna den Europeiska Unionen (EU). Här en bild på hur de röstande fördelar sig geografiskt:

Brexit

Bra eller?

Ja, det är ju i alla fall klart att EU inte riktigt fungerat som tänkts.

1. Från min egen någotsånär initierade profession i Migrationsverket kan jag bara som exempel hänvisa till Dublinkonventionen – senare Dublinförordningen – som byggde och faktiskt fortfarande bygger på att den som vill ansöka om asyl i EU ska göra det i det första EU-land som vederbörande inreser i. Ett regelverk som måste betraktas som fullständigt huvudlöst. Men som det å andra sidan därför nästan inte är någon stat som egentligen bryr sig om. – Utom då möjligen det naiva Sverige …

För detta regelverk har som sagts aldrig fungerat som avsett. De flesta asylsökande i EU har ankommit antingen till Grekland eller Italien. Det är fullständigt osannolikt att tro att dessa båda länder själva skulle vilja – eller behöva! – bära hela den börda som miljontals av asylsökande medför. Alltså har dessa länder på det ena eller andra sättet så klart försökt undgå att återta alla dessa hundratusentals asylsökande som fortsatt från Italien och Grekland till, inte minst Sverige! Men i Sverige, ja där har de ändå tagits emot, och Sverige fortsätter alltjämt att ta emot dem, nu i den mån de klarar att passera gränskontrollerna.

Vad finns det för anledning att tillhöra en förening (EU) där flera medlemmar hela tiden vägrar följa regelverket (om än med goda skäl) utan i stället lämpar över ansvaret på andra medlemmar?

Vad finns det för anledning att tillhöra en förening (EU) som alls har infört ett sådant vansinnigt regelverk?

2. Sedan har vi ju EUs demokratiska underskott. EU består i teorin av ännu självständiga stater. Stater vars folk alltså själva borde få besluta om sin framtid. Men icke. EU har tyvärr av dessa självständiga stater (och folk) givits rätten att fatta beslut som dessa stater och folk måste rätta sig efter. Knappast utan något som helst föregående hörande av dessa stater och folk. Beslut som inte någon av dessa stater och i synnerhet inte något folk egentligen har rätten att granska, kritisera, förändra eller att i slutändan bestämma över!

Bra eller? Nja …

3. Vidare vet vi ju hur ödet för den framtida lökskörden på Öland antagligen ter sig. Ett oblitt öde av allt att döma. Mark- och Miljödomstolen har nämligen beslutat att ett visst bekämpningsmedel ”Stomp” inte längre får användas i Sverige. Men det får tydligen ännu användas i Nederländerna – som tillhör EU.

Jag kan inte tolka detta på annat sätt än att Sverige alltid vill vara så väldans bättre än resten av EU. Varför då vara med i EU om vi nu alltid måste vara så mycket bättre? Och hur mycket bättre är det om svenska lantbrukare och odlare måste lägga ned? För att istället importera lökar mm. från Holland och andra utrikiska territorier!?

Det svenska lantbruket är grovt undervärderat. I ett läge där Sveriges självförsörjningsgrad av allt att döma är obefintlig, dvs. lika med noll, vore det kanske bättre för Sverige att i någon mån dra öronen åt sig. Självförsörjning kan behövas fortare än man kanske tror!

4. Inför hotet från såväl Ryssland som från islamisterna och med hänsyn till den helt obefogade inströmningen av asylanter, islamister och lycksökare vore det kanske ändå till sist anledning att sätta stopp!

För om det är allt detta som EU leder till, ja då vill i alla fall inte jag längre vara med i EU. Då vill jag sätta stopp!

Vill du?

Länkar: Johan Hakelius i Expressen, Henrik Alexandersson I, Henrik Alexandersson återger här några synnerligen uppseendeväckande uttalanden av EU-företrädare. Källhänvisningarna kunde ha varit tydligare dock …

Juni 2016: Sverigedemokraterna är näst största riksdagsparti – och Moderaterna tyvärr störst …

Det framgår här:


Källa.

Man ser att alla de tre stora riksdagspartierna ökar. Och Moderaterna mest. Obegripligt mot bakgrund av att Moderaterna är det riksdagsparti som kanske mest av alla riksdagspartier svikit vad som borde vara just partiets ”värdegrund”, nämligen i Moderaternas fall den klassiska liberalismen – och försvaret av denna liberalism.

Vi minns ju tyvärr förutvarande statsministern Reinfeldts uttalande att försvaret av Sverige är ”ett särintresse”. Vilket ligger i linje med ett annat Reinfeldtskt uttalande med innebörden att vi borde ”öppna våra hjärtan” för en dåförtiden närmast okontrollerad massinvandring som till icke ringa del antagligen bestod och fortfarande består av en myckenhet människor som verkligen inte avser att försvara Sverige utan som tvärtom avser att utplåna Sverige som en del av den judisk-kristna västerländska liberala (sic!) och demokratiska civilisationen. (Eller som genom sin blotta tillströmning leder till just detta.) Och i stället införa den muslismska lagen ”sharia” som rättesnöre. Varigenom Konungariket Sverige omvandlas till en islamistisk stat, en stat som i så fall verkligen inte avser försvara denna judisk-kristna civilisation!

Vi såg ju också hur moderate förutvarande utrikesministern Carl Bildt in i det sista har propagerat för att Turkiet ska bli medlem i EU. Detta trots att Turkiets statsledning under presidenten Erdogan alltmer närmar sig och alltmer agerar utifrån islamistiska utgångspunkter!

För Moderaterna tycks allt detta alltså ha varit okej!

Detta då ända tills man hösten 2015 gjorde en etthundraåttiograders-sväng. Nu var det plötsligt, för att citera nuvarande statsminister Löfven ”inte okej” att ”öppna våra hjärtan”. Ej heller var försvaret längre ”ett särintresse” i Moderaternas ögon. Vad de numera anser om det av Carl Bildt omhuldade Turkiet vet jag intet.

Men vad jag vet är att ett parti som inte förmår hålla en rak ideologisk linje inte är värt att kasta bort sin röst på.

Jag gjorde det många år på just Moderaterna. Men det har nu visat sig att denna linje, den klassiskt liberala, som Moderaterna förvisso länge höll sig till, den har man nu svikit. Man har inte stått fast vid sina ideal. Partiet har i stället övergått till att söka röstmaximering. Till att vända kappan efter vinden.

Partier som fungerar på detta sätt är inget att fästa tilltro till. – Men så fungerar de flesta riksdagspartier tyvärr …

Nej, vad som krävs är partier som är ”i med och motgång lika”. Dvs. partier som står fast i sin övertygelse oavsett om det leder till röstmaximering eller ej.

Jag hittar bland Sveriges riksdagspartier endast två som står fast.

Det ena heter Vänsterpartiet. Ett parti som hela tiden och alltid stått upp för en närmast obegränsad invandring – bland annat av islamister och andra som avser utplåna den judisk-kristna västerländska liberala och demokratiska civilisationens Sverige. (Det är naturligt eftersom kommunister a priori avskyr den liberala och demokratiska västerländska judisk-kristna civilisationen.)

Det andra riksdagspartiet heter Sverigedemokraterna. Ett parti som hela tiden och ännu står upp för en starkt begränsad invandring – av islamister och andra som avser utplåna just detta Sverige. Och som vill försvara just den judisk-kristna västerländska demokratiska och liberala civilisationen.

Övriga riksdagspartier tycker jag inte har hållit en riktigt klar och tydlig linje när det gäller försvaret av Sverige – och civilisationen. För å ena sidan har man tills helt nyligen (hösten 2015) starkt förespråkat massinvandring, för att därefter (också hösten 2015) plötsligt starkt ha tagit avstånd från just denna massinvandring.

Detta tyder alltså på att inte heller de förmår hålla en klar ideologisk linje. Alla dessa riksdagspartier, nämligen Socialdemokraterna, Miljöpartiet, Liberalerna, Kristdemokraterna och Centerpartiet har nämligen också, precis som Moderaterna, gjort en etthundraåttiograders-sväng.

Igen: De enda partier som står fast i sina övertygelser är Vänsterpartiet och Sverigedemokraterna. Moderaterna gör det definitivt inte! Ändå är de störst i denna opinionsmätning. Det har de nog inte gjort sig riktigt förtjänta av enligt min ringa mening!

Nya fakta rörande den påstådda israeliska blockaden mot Gaza

De förmedlas av Cogat, dvs. den israeliska myndighet som har hand om försörjningen av Gaza från Israel. Vad den egyptiska myndighet heter som har hand om försörjningen av Gaza från Egypten är obekant.

Nåja, här är senaste nytt från israeliska Cogat om blockaden:

Verkar som en hel del varor trots allt sipprar igenom till Gaza från Israel. Man frågar sig då om ”blockad” verkligen är ett adekvat begrepp. Kanske när det gäller Egyptens (icke)agerande i försörjningsfrågan. Men Israel?

Den svenska antisemitiska organisationen ”Ship to Gaza” anser i alla fall att jo, Gaza står under israelisk blockad. Spelar alltså ingen som helst roll hur mycket förnödenheter som införs i Gaza via Israel. Dessa antisemiter anser likväl att jo, Gaza står under israelisk blockad. Inte under egyptisk blockad! Detta trots att det från Egypten inte införs några som helst förnödenheter – annat än genom illegal smuggling. Verkligheten betyder tydligen ingenting för dem. De lever i sin antisemitiska (mar)dröm(s)värld.

Varför är då ”Ship to Gaza” att anse som antisemiter? Jo, därför att de förtiger allt det jag redogjort för ovan. Inte minst förtiger de hur Israel vecka efter vecka, år efter år, försörjer Gaza med så gott som allt de behöver för att antisemiterna där ska överleva.

Så här skriver de på sin hemsida:

Blockaden förnekar Gazas invånare deras grundläggande mänskliga rättigheter, i strid med internationell lag. Den inskränker Gazabornas möjlighet att importera och exportera varor och att resa in och ut ur området. Den berövar dem tillgång till jordbruksland och fiskevatten. Sammantaget innebär blockaden en form av kollektiv bestraffning som berövar Gazas invånare försörjningsmöjligheter, livsmedelssäkerhet, sjukvård, utbildning, tjänligt vatten, framtidshopp och kulturellt utbyte.

Källa.

Bilden från Cogat utgör en kraftfull dementi av nästan allt som ”Ship to Gaza” påstår. Påståendet att ”palestinier” i Gaza skulle berövas sjukvård är också en lögn. Det motsägs dessutom kraftfullt av filmen från Cogat härnedan. År 2015 fick 120 000 ”palestinier” sjukvård i Israel! Det land som majoriteten av ”palestinier” – och Ship to Gaza! – antagligen vill utplåna:

Det är inte många stater som försörjer och vårdar dem som vill utplåna just den staten. I detta fallet heter staten Israel och det är just Israel och dess folk som gör just detta!

Men från antisemiterna hörs bara kritik …

Några tänkvärda bilder om Israels utplåning och den västerländska civilisationen …

De kommer här:

Arab Lands
Ja visst är det konstigt att inga arabländer accepterar araber som flyktingar. I stället måste de med livet som insats försöka nå Europa …

Honduras - Schweiz
Detta är ju intressant, inte minst apropå massmordet i Orlando, som skedde i en ”Gun-free zone”. Om denna zon inte hade varit så väldigt vapenfri hade kanske inte så många behövt dö. De som mördades hade kunnat försvara sig i stället:

Vapen

Jaja, ”palestiniernas” ledare tycks ha det ganska bra i alla fall. Konstigt att EU och Sveriges nuvarande statsledning ändå anser att dessa ledare ännu bör understödjas med ytterligare miljontals av svenska skattebetalares pengar. Dessa ledare borde väl åtminstone först kunna dela med sig till sitt ”folk” innan det finns anledning för Sveriges skattebetalare att gripa in.

Men frågan uppstår då varför Sveriges skattebetalare alls har anledning gripa in för att stödja ett folk som till synes till närmast etthundra procent består av antisemiter som anser att den judiska staten Israel inte har rätt att existera! Se här:

Kanske är det för att Sveriges nuvarande statsledning till större delen består av Socialdemokrater. Socialdemokraterna menar alltjämt att partiet Fatah i ”Palestina” är deras ”kära systerparti”. Fatah (ordet betyder ”Seger” eller ”Erövring”) anser i likhet med vad som förefaller vara majoriteten av människor i ”Palestina” inte alls att Israel har rätt att existera. Fatah anser tvärtom enkelt uttryckt att Israel ska utplånas! Om de svenska Socialdemokraterna alltså håller med Fatah i detta, – sossarna är ju Fatahs ”kära systerparti” – kan man rimligen inte komma till annan slutsats än att de svenska socialdemokraterna är antisemiter!

Tråkigt eller hur. Någonting som alla oss som står upp för Israel och den judisk-kristna västerländska demokratiska och liberala civilisationen måste bekämpa!

Tillägg 2016-06-19: Jag hittade några fler bilder som du kan se härnedan:

NY Times
Ja, du ser vad som hände med judarna i arabstaterna när de år 1948 hade oförskämdheten att utropa sin egen stat.


Alla ska bort! Och ja, arabstaterna har nästan lyckats!

Men Israel står alltjämt starkt!

– Här är ytterligare några tänkvärda bilder:


Kommentar: USA har väl ändå på det hela taget varit ett framgångsprojekt. Låt vara att en del ”indianer” kan ha en annan uppfattning. Men att låta en myckenhet osorterade ”nya svenskar” komma till Sverige är nog på det hela taget att anse, inte som en framgång, utan som en mycket stor förlust. För alltför många av dem har ju visat sig vilja ta avstånd från Sverige och svenskarna. Vilket innebär en förlust just för Sverige och svenskarna. En sådan förlust är definitivt inte ett framgångsprojekt!


Jag bygger nog hellre en lada. Eller kanske vill jag snarare bättra på de två lador som jag redan har. Detta då i stället för att mörda så många ”otrogna” som möjligt. Så gammaldags är jag!

Israels premiärminister Netanyahu gör en bra sammanfattning av läget efter massmordet i Orlando

Jag har en tid nu tänkt skriva något om allt det som Benjamin Netanyahu tar upp i filmen nedan utan att komma till skott. Netanyahu besparade mig den mödan genom att i filmen nedan sammanfatta allt detta. Listen and learn.

Temat är hotet från islamismen. Ett hot som Netanyahu definierar väl. Det är inte ett hot bara mot hbtq-folk, utan mot mot friheten och demokratin och mot alla oss som inte vill underkasta sig islamisternas påbud: judar, jezidier och kristna för att ta några exempel. Dessutom säger han följande: ”Vi kommer inte att låta oss skrämmas till underkastelse. I stället ska vi försvara oss och segra”

Just så! – Här är då filmen:


Källa.

Så ligger det till. Kampen pågår. Segern tillhör oss, inte islamisterna. Israel står på vår sida.

Gott att veta!