Lennart Eriksson

Denna blogg drivs av Lennart Eriksson, som också har skrivit nästan alla hittills över 1300 inlägg. Läs mer under rubriken "Om Sapere Aude!" ovan.

Sagt om Sapere Aude!

"Sapere Aude är en av Sveriges bästa bloggar!" - Läst på Facebook 2014-01-26

"Modigt. Provocerande. Intressant." - E-post 2014-08-27

"Lennart Eriksson … hjälten på Migrationsverket" - E-post 2015-08-15

Arkiv

Kategorier

Kalender

december 2016
M T O T F L S
« Nov    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Lars Adaktusson (KD) tycks närma sig Sverigedemokraternas uppfattning rörande Sveriges nuvarande antisemitiska ”statsledning”

Att Sverigedemokraterna ovillkorligen vill avbryta ”biståndet” till islamonazisterna i ”Palestina”, ja det står ju klart.

Att Socialdemokraterna ovillkorligen vill fortsätta detta islamonazistiska ”bistånd”, ja det är ju också uppenbart.

Övriga riksdagspartier har kanske sådär i skymundan ändå i några fall velat hävda att, ja vi måste kanske ställa krav på ”Palestina” att uppföra sig mera civiliserat för att biståndet ska fortsätta.

Men det räcker inte!

För de har så vitt jag vet aldrig hävdat att det svenska biståndet till ”Palestina” ovillkorligen ska upphöra intill dess ”Palestina” upphör att vara en antisemitisk entitet som vill utplåna såväl den judiska staten Israel som judarna i sig.

Det har bara Sverigedemokraterna hittills gjort!

Nu tycks dock Kristdemokraternas EU-parlaments-ledamot Lars Adaktusson (foto t. h.) närma sig Sverigedemokraternas ståndpunkt. Detta framgår av vad han skriver i Svenska Dagbladet.

Bland annat skriver han så här:

Inte sällan beskrivs personerna bakom den palestinska terrorn som frustrerade enskilda individer som agerar på egen hand. Nu vet vi hur det verkligen ser ut; att omfattande belöningar utgår till såväl förövarna som deras familjer och att den Palestinska myndigheten stödjer terrorhandlingar.

Att inte dra slutsatser av detta och ompröva miljardbiståndet till palestinierna är politiskt tjänstefel. Sverige kan inte ha en regering som okritiskt stödjer en korrumperad regim och delar ut bistånd till terrorism.

Mycket bra så långt! Men tyvärr skriver Adaktusson också att det inte är någon tvekan om ”att den palestinska civilbefolkningen behöver vårt stöd, politiskt såväl som ekonomiskt”. Fel, tror jag.

För en civilbefolkning som till nästan hundra procent (nåja 93 procent då, se här nedan) uttrycker antisemitiska uppfattningar, är inte förtjänt av något som helst vare sig politiskt eller ekonomiskt stöd från någon någonsin. Den befolkningen förtjänar bara precis det som de själva tycker att judarna förtjänar. Och det är knappast politiskt eller ekonomiskt svenskt stöd. Det är någonting ännu värre. Mycket värre …

Härnedan framgår att just 93 procent av denna befolkning tycks vara antisemiter:

Det är sorgligt att det måste vara på detta vis. Men: Det är knappast Israels eller judarnas fel. Felet är deras som vill utplåna den judiska staten Israel och alla judar. Det är snarare islamisternas fel, islamonazisternas fel och deras fel som i likhet med den antisemitiska nuvarande svenska statsledningen belönar just dem som vill utplåna judarna och den judiska staten.

Länkar: PMW rapporterar om hur ”Palestina” använder sitt ekonomiska bistånd. Som belöning till terrorister och mördare. Och samtidigt försöker mörka för givarna att de gör det. – Israels UD meddelar att Fatah – de svenska socialdemokraternas ”kära systerparti” och det kanske mest tongivande partiet i ”Palestina” – nyligen utsett Marwan Barghouti, en i Israel fängslad judemördare, terrorist och ärke-antisemit till ledare för Fatahs ”centralkommitté”! – Bawar Ismail i Gefle Dagblad.

Har Fidel Castro äntligen dragit åt – helvete?

Castro & Krustjev
Källa.

Vart han egentligen dragit är väl oklart. Kanske åt det heta stället? Oklart som sagt, men det heta stället unnar jag honom! Bra är det i alla fall att han äntligen lämnat oss.

Var Castro kass tro? Om du frågar mig så skulle jag definitivt säga att han var helkass. En mänsklighetens skadegörare. I likhet med Mao. – Men Aftonbladet hyllade ändå Mao när denne satans mördare dog år 1976. Det kan du se på bilden till vänster.

Castro tillhör utan tvekan den rad av 1900-talets och det tidiga 2000-talets diktatorer som har förorsakat – och i vissa fall fortfarande förorsakar – sin befolkning och hela mänskligheten den allra största skada. Dessa skadegörare är bland annat följande: Lenin (Ryssland), Hitler (Tyskland), Stalin (Sovjetunionen), Pol Pot (Kambodja), Mao (Kina), Chavez (Venezuela), Mugabe (Zimbabwe/Sydrhodesia), Mahmoud Abbas (”Palestina”), Sheik Yassin (Gaza), Khamenei (Iran) och Salman bin Abdul Aziz (Saudiarabien). – Med flera.

Sedan har vi ju deras handgångna män. I Sverige fanns Pierre Schori och Olof Palme som uppenbarligen var kompisar med Castro. – Usch!

Nuvarande Vänsterpartiet, dvs. dåvarande kommunistiska partiet, sörjde Stalins död. En massmördare av rang sörjde de!

Det kan man läsa här:

Stalin dör. Centralkommittén för Sveriges Kommunistiska Parti skriver:

”En stor och smärtsam förlust har drabbat hela den framstegsvänliga mänskligheten. Stalin är död. Vår tids störste folkledare och statsman, den socialistiska samhällsvetenskapens geniale mästare, kommunismens banérförare har gått ur tiden.”

Vid en minneshögtid över Stalin i Medborgarhuset i Stockholm den 9 mars 1953 håller C-H Hermansson (blivande partiledare) ett panegyriskt hyllningstal till den bortgångne diktatorn:

”Stalin är en av hela den mänskliga historiens största personligheter. Marxismen, den lära som Stalin behärskade med sådant mästerskap och som han vidareutvecklade till ett nytt och högre plan, förnekar ingalunda de stora personligheternas roll för historiens utveckling. Stalin förstod att ställa hela sin livsgärning i de framväxande, de progressiva, de oemotståndligt segrande krafternas tjänst. Därför blev hans liv så betydelsefullt för mänskligheten, därför blev han en gigant i den mänskliga utvecklingens historia. Att vara kommunist, det är att ha Lenin och Stalin till föredöme. Stalin är en av alla epokers mest geniala vetenskapsmän.”

Källa.

Här är en bild på hur många oskyldiga människor som dessa vidriga kommunister hittills mördat:

Ännu idag sörjer ändå vänsterpartisten Lars Ohly Castros död och kallar honom för en ”stor inspirationskälla”. Skandal är det, men det är inte oväntat att en vänsterpartist/kommunist inspireras av och hyllar en massmördare som Castro – och tillhör ett parti som inspirerats av och hyllat massmördaren Stalin.

Ni får mycket gärna kommentera denna bloggning, och då gärna lägga till ännu fler ”diktaturens kreatur” och ännu fler av dess handgångna män – och kvinnor. Själv kan jag omedelbart tillföra argentinaren Che Guevara och libanesen Leila Khaled som ytterligare exempel på dessa mänsklighetens skadegörare. Det finns säkert många flera!

För de är tyvärr fler än man tror. Nazismens, kommunismens, islamismens och islamonazismens kreatur är närmast legio. De fanns förr och de finns nu. De måste bekämpas!

Bekämpningen av allt detta elände kommer att bli svår och långvarig. Men att segern tillhör dem som i likhet med mig står upp för och vill kämpa för den judisk-kristna västerländska liberala och demokratiska civilisationen, ja det står utom allt tvivel!

– Fotot överst visar Castro tillsammans med en annan av mänsklighetens skadegörare, ett annat diktaturens kreatur, nämligen Nikita Chrusjtjov.

Inlägget har redigerats 2016-11-27.

Länkar: Vansinnet från vänster, Karl-Olof Andersson i Aftonbladet.

Sverigedemokraterna störst även nu i november

Detta framgår här:

YouGov november 2016
Källa.

Bra eller? Ja i vart fall är det bra såtillvida som att företrädare för detta riksdagsparti har förespråkat att det ekonomiska understödet till antisemiterna och islamonazisterna i ”Palestina” ska upphöra omedelbart. Det har såvitt jag vet ännu inget annat riksdagsparti än Sverigedemokraterna gjort!

Andra partier har i stället villkorat fortsatt bistånd. Men det är fel väg att gå.

Svenska skattebetalares bistånd bör upphöra omedelbart och sedan är det ”Palestina” som har bevisbördan för att åtminstone göra sannolikt att man upphört med ekonomiska ersättningar till judemördare, till byggandet av tunnlar i Gaza, till utgivandet av läroböcker med antisemitiskt innehåll, till att hylla dem som knivattackerat judar i Israel, till att attackera Israel med raketer från Gaza – osv. Något som ”Palestina” dessvärre definitivt inte gjort hittills!

Bra jobbat så långt, Sverigedemokraterna! Men mindre bra jobbat av övriga riksdagspartier. Varför har dessa övriga partier så svårt att ta avstånd från, att fördöma och avbryta det ekonomiska ”biståndet” till antisemiterna och islamonazisterna i ”Palestina”?

Varför tycks alla andra partier än Sverigedemokraterna anse att det är rätt och riktigt att överösa antisemiterna och islamonazisterna i ”Palestina” med miljarder av svenska skattebetalares pengar?

Är dessa andra riksdagspartier kanske antisemitiska partier? Det hoppas jag inte, men tyvärr tycks fakta mera tala för än mot att de faktiskt är det!

– Usch!

Trump, Iran och den islamistiska imperialismen

Donald Trump (foto t v.) har med rätta ifrågasatt kärnvapenavtalet med Iran, vilket, som påpekas i Foreign Policy, som bäst innebär att Iran under viss tid avhåller sig från att vidareutveckla kärnvapen:

Trump’s critiques of the deal have merit. While the deal has slowed Iran’s progress towards a fully realized nuclear program, the front-loaded nature of the sanctions relief means that Iran has enjoyed many of the benefits before fully living up to its obligations for the duration of the agreement. Similarly, the deal’s sunset provisions mean that the agreement at best delays Iran’s program and, in many ways, provides them with a patient pathway to the bomb.

Källa.

Denna slutsats är inte svår att komma fram till. Även jag har lyckats. Läs här.

Vår nuvarande antisemitiska statsledning har, som du ser i länken, däremot varmt välkomnat avtalet. Jag återger här ånyo utrikesminister Wallströms uttalande:

Sverige välkomnar varmt överenskommelsen i den kärntekniska frågan mellan Tyskland, Frankrike, Storbritannien, Kina, Ryssland, USA (EU3+3) och Iran. Överenskommelsen är en seger för diplomatin. Jag vill uttrycka min och regeringens djupa uppskattning av den uthållighet och målmedvetenhet som visats av parterna och av EU:s Höga Representant Federica Mogherini och hennes företrädare, som ledare för EU3+3 i förhandlingarna.

Men den iranska regimen är, som framgår i Huffington Post, alltid redo att attackera Israel i syfte att utplåna landet. Att alla dessa stater mm. som Wallström refererar till, ändå har ingått ett avtal med den iranska regimen, ett avtal som med största sannolikhet bara medför att det tar lite längre tid för denna regim att utveckla kärnvapen, men som å andra sidan frigör och tillför ytterligare ekonomiska resurser för dem att just lyckas med detta, ja det kan inte betecknas som annat än en antisemitisk skandal. För det står ju alldeles klart mot vilket land och vilket folk som den iranska regimen avser att rikta sina kärnvapen: Israel och judarna!

Här är en film på detta tema. Irans ”högste ledare” Ali Khamenei (foto ovan t. h. – källa) uttalar att Israel kommer att ha utplånats inom 25 år:

Nå, omedelbart efter att vissa av de ekonomiska sanktionerna hävts, anmälde sig flera svenska företag som villiga att göra affärer med denna sataniska iranska regim. Om detta kan man bland annat läsa i DN och SvT.

Problemet är då att varje affär med Iran ökar landets förmåga att utplåna inte bara Israel utan också alla andra stater. Det står nämligen i Irans konstitution att dess regim vill skapa ”a single world community”. Detta kan dock inte ske annat än genom att utplåna inte bara Israel utan alla andra länder. För att i sann islamistisk och imperialistisk anda utbreda den icke-demokratiska islamiska lagen sharia över hela världen. Och bilda ett världsomspännande kalifat.

Det är skandal att världens stormakter och EU träffar avtal med en sådan skurkstat, bara för snöd och tillfällig ekonomisk vinning. Detta kommer att slå tillbaka på dem själva, inklusive Sverige.

Var det inte Lenin som sade att ”det sista kapitalisten säljer är det rep varmed han själv ska hängas”. Ali Khamenei håller säkert med.

Låt oss hoppas att vi med Donald Trump som amerikansk president har fått en person som kan sätta stopp för all denna dårskap. Helst innan den iranska regimen har skaffat sina kärnvapen.

Därefter är det sannolikt försent.

Trump, FN, NATO, Mexiko, ”Palestina” och Pacta sunt servanda

För att ta det sista först: Pacta sunt servanda är latin för ”avtal skall hållas”. Det är en bra levnadsregel som bör gälla såväl för stater som för individer, något som i vart fall medlemsstaterna i NATO och ”Palestina” bör ta fasta på. Jag återkommer till detta nedan.

I den allmänna strävan att ”kasta skit” på USAs ”president-elect” Donald Trump har många haft problem, inte bara med hans påstådda antisemitism, något som jag avfärdade i min förra bloggning, utan även med hans förhållande till FN, NATO och Mexiko. Jag behandlar ettvart av dessa problem nedan, med tillägget också av det problem ”Palestina” haft att hålla avtal, närmare bestämt Osloavtalet.

Förenta Nationerna (FN) I denna SvT-artikel uppges att Sveriges FN-ambassadör Jan Eliasson anser att ”Trump skapar oro inom FN”. Donald Trump sägs ha uttalat att FN är ”svagt och inkompetent, samtidigt som han har sagt att FN varken är en vän av demokrati, frihet eller USA”. Trump har rätt. FN:s kommissionär för mänskliga rättigheter, den jordanske prinsen Zeid Ra’ad Al Hussein bär syn för sägen. Han uttalar här att ”Trump är en global fara”.

Prinsens egen FN-organisation, UNHRC, tvekar dock inte att så fort tillfälle bjuds anklaga den demokratiska staten Israel för allehanda tillkortakommanden såvitt avser mänskliga rättigheter. Dessa oproportionerliga angrepp på Israel framgår här:

Saudi-Arabien har som du ser helt undgått kritik. Detta trots att detta land tillämpar den islamiska lagen, som står i motsättning till demokratins grundläggande principer! Kanske beror det på att Saudi-Arabien är medlem just i UNHRC!

Vi vet också att en annan FN-organisation, nämligen UNESCO, har uttalat att ”Klagomuren” och tempelplatsen i Jerusalem, dvs. judenhetens själva geografiska centrum, är muslimska helgedomar, inte judiska! Sveriges regering röstade för detta uttalande. UNESCO har visserligen i någon mån ändrat sig. Detta framgår här.

Så nog kan man i vart fall ge Trump rätt när han säger att FN är inkompetent och inte är en vän av demokrati och frihet. Israel står för demokrati och frihet nämligen. UNHRC kritiserar Israel mer än alla andra stater i världen.

Klart att FN och Eliasson är oroliga. Det har de starka skäl att vara!

NATO Trump (egentligen har jag lust att kalla honom Donald och Hillary för Clinton; många gör tvärtom av någon anledning) har i en intervju i New York Times uttalat sig som följer:

TRUMP: We have many NATO members that aren’t paying their bills.

SANGER: That’s true, but we are treaty-obligated under NATO, forget the bills part.

TRUMP: You can’t forget the bills. They have an obligation to make payments. Many NATO nations are not making payments, are not making what they’re supposed to make. That’s a big thing. You can’t say forget that.

SANGER: My point here is, Can the members of NATO, including the new members in the Baltics, count on the United States to come to their military aid if they were attacked by Russia? And count on us fulfilling our obligations ——

TRUMP: Have they fulfilled their obligations to us? If they fulfill their obligations to us, the answer is yes.

Vilka är då dessa andra NATO-staters ”obligations”, skyldigheter? För det första bör man erinra sig artikel 5 i Washington-fördraget, så lydande:

The Parties agree that an armed attack against one or more of them in Europe or North America shall be considered an attack against them all and consequently they agree that, if such an armed attack occurs, each of them, in exercise of the right of individual or collective self-defence recognised by Article 51 of the Charter of the United Nations, will assist the Party or Parties so attacked by taking forthwith, individually and in concert with the other Parties, such action as it deems necessary, including the use of armed force, to restore and maintain the security of the North Atlantic area.
Källa.

För det andra bör man erinra sig att envar NATO-stat, utöver förpliktelsen i artikel 5, också har förbundit sig att avdela minst 2 procent av sin bruttonationalprodukt (BNP/GDP) till sitt försvar. Detta framgår på en av NATOs sidor:

In 2006, NATO member countries agreed to commit a minimum of two per cent of their Gross Domestic Product (GDP) to spending on defence. This guideline principally served as an indicator of a country’s political will to contribute to the Alliance’s common defence efforts. Additionally, the defence capacity of each member country has an important impact on the overall perception of the Alliance’s credibility as a politico-military organisation.

The combined wealth of the non-US Allies, measured in GDP, exceeds that of the United States. However, non-US Allies together spend less than half of what the United States spends on defence. This imbalance has been a constant, with variations, throughout the history of the Alliance and more so since the tragic events of 11 September 2001, after which the United States significantly increased its defence spending. The gap between defence spending in the United States compared to Canada and European members combined has therefore increased.

Today, the volume of the US defence expenditure effectively represents 73 per cent of the defence spending of the Alliance as a whole. This does not mean that the United States covers 73 per cent of the costs involved in the operational running of NATO as an organisation, including its headquarters in Brussels and its subordinate military commands, but it does mean that there is an over-reliance by the Alliance as a whole on the United States for the provision of essential capabilities, including for instance, in regard to intelligence, surveillance and reconnaissance; air-to-air refuelling; ballistic missile defence; and airborne electronic warfare.

The effects of the financial crisis and the declining share of resources devoted to defence in many Allied countries have exacerbated this imbalance and also revealed growing asymmetries in capability among European Allies. France, Germany and the United Kingdom together represent more than 50 per cent of the non-US Allies defence spending, which creates another kind of over-reliance within Europe on a few capable European Allies. Furthermore, their defence spending is under increasing pressure, as is that of the United States, to meet deficit and indebtedness reduction targets. At the Wales Summit in 2014, NATO leaders agreed to reverse the trend of declining defence budgets and decided:

– Allies currently meeting the two per cent guideline on defence spending will aim to continue to do so;
– Allies whose current proportion of GDP spent on defence is below this level will halt any decline; aim to increase defence expenditure as GDP grows; and will move toward the two per cent guideline within a decade.

Professor Jan Hallenberg skriver i Svenska Dagbladet den 10 november att det för närvarande bara är fyra NATO-stater utöver USA som når upp till tvåprocentsmålet. Tomas Augustsson preciserar i samma tidning samma dag: USA avsätter 3,6 procent av BNP till sitt – och NATOs – försvar. Av övriga NATO-stater är det bara Grekland, Storbritannien, Estland och Polen som når upp. – Sverige avsätter något över en procent.

Aftonbladet har då apropå detta rubriken ”Donald Trumps Nato-uttalande väcker oro”.

Den enda rimliga oro som allt detta kan uppväcka ligger då, som jag förstår det, i att övriga NATO-stater inte längre kan förvänta sig att som hittills kunna åka snålskjuts på USA och dess försvar. Nu måste även övriga NATO-stater slanta in och rusta upp. Det är inte mer än rätt. Det kom de ju alla överens om år 2014! Pacta sunt servanda. Avtal innefattar att alla parter uppfyller det. Om det i praktiken bryts av alla parter utom en, föreligger inte längre något avtal.

Heder åt Trump för att han sätter press på NATO-staterna att samarbeta och upprusta!

Mexiko Donald har sagt att han vill bygga en mur mot Mexiko och utvisa alla de cirka elva miljoner illegala invandrarna från USA – vilka i de flesta fall kommit från just Mexiko. Detta har utlöst ett ramaskri. – Då säger många att USA behöver den arbetskraft som dessa illegalister kan tillhandahålla. Om det är sant har jag ingen aning om. Vad jag vet är att om man har regler så bör de följas. – Inte riktigt pacta sunt servanda men nästan.

De illegala invandrarna till USA har uppenbart inte följt reglerna för invandring till USA. De har brutit mot reglerna. Att USA under tidigare presidenter inte brytt sig om att upprätthålla regelverket, medför inte att reglerna därmed har upphävts. Att Trump som ny president bestämt sig för att till skillnad från sina företrädare följa regelverket länder honom till heder – igen! USA har säkert regler för arbetskraftsinvandring som medborgarna i andra länder, inte minst Mexiko, har att följa. Om dessa andra medborgare inte hittills har följt dem är det knappast Donalds fel. Om de vill följa dem kan de säkert legalt ansöka om arbetstillstånd i USA från Mexiko, i stället för att resa in till USA illegalt, uppehålla sig där illegalt och arbeta där illegalt. Om USA behöver en arbetskraftsinvandring från Mexiko lär USA säkerligen bevilja dessa legala ansökningar.

I rättsstater medför normalt illegala handlingar negativa påföljder. Den allmänna uppmaningen till envar, i Mexiko såväl som annorstädes, är alltså att följa lagen! Annars går det – eller borde gå – illa!

Palestina bloggade jag om igår. Vi ser där tydligt att Trump är en israelvän.

Apropå det där att avtal ska hållas kan man dessutom bara igen konstatera att vare sig ”Palestina” eller EU anser att Osloavtalet ska hållas. Man anklagar nämligen Israel för att förhindra och förstöra arabiska byggnationer inom ”Area C” vilket är det område på ”Västbanken” där man just enligt Osloavtalet överenskommit att Israel ska ha full kontroll. Läs lite här. – Om då israeliska myndigheter, i laga ordning och med tillämpning av Osloavtalet, anser att en sådan byggnad inte är tillåten, så kan varken araberna eller EU invända däremot. Men det gör EU ändå. EU bryr sig inte om att Israel helt avtalsenligt förbjudit illegala arabiska bosättningar i ”Area C”. Jag har berört detta problem i denna bloggning. Där refererar jag också till Paul Widén som förtjänstfullt utrett det juridiska läget. Jag avser att återkomma med mera kalla fakta rörande detta.

Nå: Pacta sunt servanda säger jag och Israel. Nej, säger ”Palestina” och EU. Avtal ska inte hållas. I vart fall inte Osloavtalet.

”Palestina” och EU blir genom sådana uttalanden helt irrelevanta som aktörer till förmån för en fred i Mellanöstern. De som inte vill hålla avtal blir, tja i vart fall rättslösa. Något för såväl EU som ”Palestina” att nogsamt betänka.

– Nu återstår ”bara” för mig att tala om Trump i förhållande till Ryssland och Iran. Jag återkommer förhoppningsvis till dessa ämnen inom kort!

Donald Trump antisemit? – Nej knappast!

Se bara här och bedöm själv. Trump talar inför AIPAC, dvs. The American Israel Public Affairs Committee:


Källa.

Se också detta budskap, framfört (med textning på arabiska) av Trumps vicepresident Mike Pence. Hundraprocentigt stöd för den judiska staten Israel och judarna:

Betänk också att Donald Trumps dotter Ivanka är gift med en jude och har konverterat till judendomen.

De påståenden som framförs om att Donald Trump skulle vara antisemit framstår mot bakgrund av detta som helt ogrundade.

Dessa påståenden har trots detta återgivits bland annat i SvT och det har då hänvisats dels till att tre av dem han utpekat som medlemmar av ”etablissemanget” är judar, dels till att vad som kan uppfattas som en davidsstjärna på en av Trumps kampanjbilder har ändrats till en cirkel:

Hillary Clinton

Men om man inte har starkare argument än så är man nog när man framför dem mera ute efter att till nästan varje pris ”kasta skit” på Trump än på att föra en saklig, ärlig och uppriktig debatt.

Och när jag ser hur protesterna mot att Trump utsetts till USAs president i ett demokratiskt val utvecklar sig inte minst i Portland, Oregon, inte minst bland ”demokrater”, så börjar jag misstänka att dessa demokrater är demokrater endast i den utsträckning som valresultaten passar dem. Annars inte.

När jag dessutom ser att vår svenska socialförsäkringsminister Annika Strandhäll (S) tycker att män i USA möjligen inte bör ha rösträtt så börjar jag misstänka att denna minister är lika lite demokrat som dem som demonstrerar i Portland.

Länkar: DN; en ung judinna har tyvärr tagit helt miste vilket framgår här.

Israels ambassadör Isaac Bachman talar om antisemitismen på bokmässan 2016

Se och hör här:

Det hänvisas då till några bilder som ambassadören lagt ut på Facebook. Det är dessa bilder:

Fullständigt vidriga bilder som visar på vissa – men tyvärr troligen de flesta – ”palestiniers” fullständigt vidriga antisemitism.

Om dessa bilder sade ambassadören följande (hämtat från Facebook):

The S party is proud of its sister Palestinanin party Fatah.
The same Fatah party has posted a cartoon that shows a Jew with a large nose and wearing a kippah (Jewish skullcap), comfortably seated in an armchair with the Star of David on it. Using a remote control, the Jew sets off an explosion in the city below, viewing the destruction as if watching TV.
============================================

The cartoon expresses a libel often voiced by Palestinian leaders that Israel and Jews are responsible for world terror. It was posted on the official website of Fatah’s Mobilization and Organization Commission. [Sept. 20, 2016]

A similar cartoon was recently posted by another Fatah commission, as documented by Palestinian Media Watch. It showed a long-nosed Jew lighting a fuse to blow up a bomb. Inside the bomb, a Shi’ite Muslim and a Sunni Muslim are both lying atop bombs, lighting fuses to blow up one other. This cartoon expresses the libel that Jews/Israel seek to destroy the Muslim world, and that they are taking advantage of internal Muslim fighting to do so.

Man frågar sig då igen, såsom alltid: Varför anser de svenska Socialdemokraterna att det är väldigt angeläget att år efter år överösa antisemiterna och islamonazisterna i ”Palestina” med svenska skattebetalares tvångsvis uttaxerade pengar? Syftet förefaller inte kunna vara annat än det som antisemiterna i ”Palestina” önskar. Syftet är utplånandet av den judiska staten Israel och – av alla judar. Bevisen för det är så överflödande att jag inte tänker återge dem här. Jag nöjer med mig att konstatera att Israels ambassadör har helt rätt när han konstaterar att socialdemokraterna är ”stolta” över sitt ”systerparti” Fatah. De svenska socialdemokraterna tycks alltså i likhet med Fatah vara stolta över Fatahs målsättning att utplåna Israel! De är därmed båda antisemitiska organisationer.

Jag har sagt det förut: Socialdemokraterna är ett genuint antisemitiskt (dvs. antijudiskt och anti-Israeliskt) parti! Bevisen för det hopar sig alltmer. De blir inte bara överflödande utan till och med överväldigande.

– Här är för övrigt en bild på mig tillsammans med Israels ambassadör på bokmässan. Jag känner mig mycket hedrad av att få förekomma på detta foto:

Sverigedemokraterna är största riksdagsparti också i augusti 2016!

Det är sorgligt att inget annat svenskt riksdagsparti än Sverigedemokraterna ännu förmått att ta kraftfullt avstånd från islamismen. Att ta kraftfullt avstånd från islamismens anspråk på att utplåna Israel och den judisk-kristna västerländska liberala och demokratiska civilisationen. Som exempel/bevis på Sverigedemokraternas goda ambitioner får du här en länk till Björn Söders (SD) mycket välformulerade och välgrundade anförande i Riksdagen att avbryta allt bistånd till islamonazisterna i ”Palestina”.

Inget annat riksdagsparti än Sverigedemokraterna har ännu tagit kraftfullt avstånd från islamismens strävan att inte endast utplåna den judiska staten Israel utan även det kristna Konungariket Sverige och där i stället upprätta ett islamistiskt kalifat i vilket vare sig Israel eller Sverige tillåts existera som judisk eller kristen stat. Att märka är då – märk väl! – att detta kalifat inte endast ska omfatta Israel och Sverige: Det ska vara världsomspännande! Islamismen, denna imperialistiska och totalitära onda ideologi, avser att behärska världen nämligen! Men det är som sagt bara Sverigedemokraterna som i Sveriges Riksdag ännu har tagit kraftfullt avstånd från allt detta onda …

Kanske är det därför som Sverigedemokraterna ännu i augusti 2016 noteras som Sveriges största riksdagsparti? Detta i alla fall enligt YouGovs mätning, som du kan ladda ned härifrån (pdf).

Här är då augustinoteringarna:

YouGov augusti 2016
Källa: YouGov enligt ovan, men även Avpixlat.

Sorgligt är det, som sagt. För det kan väl inte vara så att alla dem av oss som vill bekämpa islamismen måste rösta på just Sverigedemokraterna? Just för närvarande verkar det dock tyvärr förhålla sig just så …Israels sak är vår!

Israel är en frontstat i Västerlandets försvar och i försvaret av den judisk-kristna västerländska liberala och demokratiska civilisationen. Alltför många i Europa tycks ännu inte ha förstått detta. Konsekvenserna av detta oförstånd behöver kanske inte bli så dramatiska som filmen nedan ”antyder”. För det återstår ännu en – kort! – tid för Europa och Sverige att tillsammans med Israel organisera försvaret. Låt oss hoppas att vi ska lyckas med detta medan tid är. För annars kommer islamisterna att segra …

Det är illa nog att alltför många i Europa tycks anse att när islamisterna anfaller – ja då bör man bortse från detta för att i stället kritisera Israel!

Heb 4:9.

Livet i Gaza enligt Hamas: Ett islamonazistiskt paradis

Tja, detta liv förefaller väl ganska okej, åtminstone enligt Hamas’ egen propagandafilm. Förefaller alltså inte finnas någon större anledning att skänka miljontals av svenska skattebetalares pengar dit. De har det bra. Problemet med Gaza är att flertalet av innevånarna där vill utplåna Israel och judarna där. Detta försök till folkmord tycks de också kunna komma undan med utan allvarligare invändningar. Pengarna strömmar in. Detta trots att folkmord är ett väldigt allvarligt brott, inte bara enligt svensk rätt. Ytterligare en anledning att inte skänka miljoner av svenska skattebetalares pengar dit:

Och när man ser dessa filmer, får man än mer stöd för denna uppfattning:

Vad gives oss mera vittne och tal bevis? Vidrigheter är det som pågår och utgår från islamonazisterna i Gaza. En styggelse är det i rent biblisk mening. – Men den nuvarande svenska statsledningen har hittills inte haft några som helst synliga problem med detta.

Därmed borde man kunna sluta sig till att Sveriges nuvarande statsledning i sig är en styggelse (Matt 24:15). Den står förvisso inte på helig plats, som förödelsens styggelse, men är likväl en styggelse – en styggelse som dessutom förödar!

Som vanligt: Rätta mig om jag har fel! Det har jag sagt länge nu i mängder av bloggningar här. Men ingen har ännu ens försökt. Vad detta tyder på överlåter jag till dig käre/a läsare att förstå 🙂