Känner mig lite patriotisk just nu. Antagligen så som Merle Haggard gjorde när han skrev ”The Fightin’ Side Of Me”. Han sjöng om USA men jag skriver här och nu om Sverige.
Ett utdrag ur ”låt”texten:

They love our milk and honey
But they preach about some other way of livin’
When they’re runnin’ down my country, hoss
They’re walkin’ on the fightin’ side of me.

Kunde gälla även Sverige, och de islamister som just nu är i färd med att ”runnin’ down my country”, Sverige alltså. Detta med benäget bistånd från Sveriges nuvarande antisemitiska regering, som ännu så sent som för bara några dagar sedan medverkat till att ännu fler islamister, nämligen s.k. ”IS-kvinnor” och deras barn, kunnat resa in från Syrien. Sådana människor passar klockrent in i Merles text. Dels gillar de säkert vår ”mjölk och honung”. Dels predikar de om ett annorlunda – mycket annorlunda! – sätt att leva – och döda. Dels medverkar de till att förstöra mitt och svenskarnas land.

Islamister befinner sig ju, som du säkert vet vid det här laget, enligt egen utsaga i ett permanent krig mot ”dar al-harb”, dvs. kriget hus. Det ”huset” består av alla folk och länder som ännu inte underkastat sig den islamiska lagen sharia. Såsom den judisk-kristna västerländska demokratiska och liberala civilisationen i Sverige och Israel för att ta två exempel.
Sverige befinner sig således nu, precis som Israel tex, i krig mot islamisterna och deras ”stater”. IS tex. Det är ju kontentan av det som islamisterna själva säger. Det är inte Sverige, Israel och Västerlandet som har förklarat krig. Det har islamisterna själva gjort. De har utropat ett angreppskrig vilket, till skillnad från Sveriges och Västerlandets försvarskrig, är förbjudet enligt folkrätten.

Om islamisterna således enligt vad de själva säger befinner sig i ett permanent krig mot alla som inte är islamister, borde Sveriges regering nu placera de från Syrien återvändande islamistiska IS-kvinnorna i krigsfångeläger, där de kan sitta tills kriget är vunnet av endera parten. Det är tillåtet enligt folkrätten och är ju så man normalt gör med fientliga trupper som tillfångatas.

Ett svenskt Guantanamo borde alltså inrättas!

Naturligtvis borde Sveriges regering aldrig någonsin inbjuda eller ta emot fiendens soldater eller sympatisörer till Sverige. Men när Sveriges nuvarande antisemitiska statledning ändå gjort det, så får man ta ansvar. Fienden ska aldrig tillåtas röra sig fritt i Sverige. Fienden ska i första hand bekämpas, såväl i Sverige som i Israel, för att ta två exempel. I andra hand ska de placeras i krigsfångeläger.

Krigsfångarna kan frisläppas först när fienden kapitulerat och Västerlandets försvarskrig vunnits. Men enligt islamisternas synsätt inträder fred först när islamisterna behärskar hela världen. Eftersom detta aldrig kommer att ske, lär då de fångna islamisterna få sitta som krigsfångar i evighet – eller i alla fall till dess döden inträder. – Rätt åt dem skulle jag säga! De får stå sitt kast!

Men några krigsfångeläger tycks inte vara aktuellt för Sveriges nuvarande antisemitiska regering att inrätta. Tvärtom! Dels får ”IS-kvinnorna” hjälp av regeringen att lämna Syrien. Dels släpps de sedan fria att fortsätta sitt förstörelseverk här i Sverige.

Jag har inte ord för att beskriva vad jag anser om denna vederstygglighet! Nej, såväl islamisterna som ”IS-kvinnorna” och Sveriges nuvarande antisemitiska regering ”are definitely” ”walkin’ on the fightin’ side of me”!

Här kan du se och höra vad Merle Haggard sjunger, tillsammans med Toby Keith:

Vilket också påminner mig om vad Pär Lagerkvist en gång diktade;

Stryk grubblet från din panna
och gå i striden ut
att våldet övermanna
din tankes strid är slut
I andens vapenlekar
ej någon seger vinns
mot den som blint förnekar
att någon ande finns

Barbaren väljer vapen
du välja må som han
När vilddjur öppnar gapen
ej tanken tala kan

Res mäktigt andens fäste
i denna värld av hot
och krossa ormars näste
med människodjurets fot

Blott dåren tror det goda
ej fötts att bära svärd
om ondskan än må bloda
och söla ner en värld
Var viss! Om du ej värna
nu vill din tro i strid
skall ingen morgonstjärna
inviga en ny tid.