I Dagens Nyheter kan man nu läsa att de flesta svenska anti-israeliska terroristkramarna på Ship to Gaza-spökskeppen (nåja skepp är kanske för mycket sagt; en del är närmast att beteckna som små fritidsbåtar) också har gett upp och återvänt till Sverige, precis som amerikanarna gjorde igår, när passagerarfaryget ”The Audacity of Failure” kastade in handduken. Endast vissa hard-core-terroristkramare är kvar på det ”svenska” passagerarfartyget ”Juliano”, nämligen ”riksdagsledamoten (MP) Jabar Amin, journalisten och författaren Maria-Pia Boethius, fredsforskaren och ickevåldstränaren Stellan Vinthagen samt Ship to Gazas talesperson, Dror Feiler”, detta enligt Ship to Gaza själva.

Jabar Amin, ja, som skrev under en miljöpartistisk motion i Riksdagen enligt vilken hela Palestina är ockuperat av Israel, dvs. såväl Jordanien som Gaza. Vilken stolle! (Det förekommer uppgifter om att regeringen kanske vill inleda samarbete med Miljöpartiet. Hoppas samarbetet i så fall bara gäller ekonomi och inte Israels utplåning …)

Dror Failure, ja, allestädes närvarande när ”The Audacity of Failure” i kampen mot Israels existens ska manifesteras. Vilken stolle!

Ship to Gaza har från början varit en anti-israelisk och pro-terroristisk rörelse, varit ett moraliskt, humanitärt och intellektuellt skeppsbrott.

Det samlar sig väl nu tillräckligt många bevis för att även den mest enfaldige ska inse detta, kan man tycka. Men icke. Ännu menar Henning Mankell att något nederlag, nej, det är icke för handen.

Den mest enfaldige – om det nu är Henning ”skeppsråttan” Mankell eller någon annan – har alltså ännu icke insett detta.

För övrigt kan man läsa här, att en FN-rapport kommit till slutsatsen att Israels sjöblockad mot Gaza är laglig. – Men vad bryr sig den antisemit som vill utplåna Israel om lagar?

3 svar på ”De svenska skeppsråttorna lämnar Ship to Gaza-armadan”
  1. De verkliga råttorna gömmer sig i Telaviv. Herrefolket har en kort tid känt triumf men ikväll seglar Juliano igen. Det enda skurkstaten har vunnit på det här är en liten gnutta tid,
    Sitt öde kommer man inte undan. Den hedervärde juden Gideon Levi sade nyligen att ”israel är som Titanic innan hon sjönk”. En träffande karaktäristik på skurkstaten. Det är bara en tidsfråga nu. Israel har med sina kriminella sabotage och konspirationer mot Frihetskonvojen närmast framstått i desperat dager och har än kraftigare riktat focus mot Medelhavet och vad som nu händer när Frihetskonvojen börjar segla. Väl mött, Gaza!

  2. Undrar hur många säckar cement som får plats i Juliano innan den sjunker.
    Skeppet ser mer ut som något man glider omkring på Rivieran med.

Kommentarer är stängda.