Om detta modiga beslut kan man läsa bl. a. här. Följaktligen är islamonazismens medlöpare i svenska Ship to Gaza sura.

Detta är ett lysande och sällsynt exempel på grekisk handlingskraft, särskilt välkommet från just Grekland, ”den västerländska civilisationens vagga”, en civilisation som islamonazismen och dess medlöpare gör sitt bästa för att utplåna, just nu med siktet inställt på Israel.

Jag läser också i dagens Svenska Dagbladet och på svenska kyrkans hemsida om biskopen i Stockholm, Eva Brunne, som är en av undertecknarna av en infam debattartikel till stöd för islamonazismen.

Brunne menar, att tro och politik inte kan skiljas åt. Hon delar därmed islamonazismens och islamismens världsbild. Islamismen är ju en totalitär politisk ideologi som vill att hela världen skall underkasta sig ett islamistiskt kalifat. Islamonazismen delar denna uppfattning med tillägget att judarna och den judiska staten Israel ska utplånas genom angreppskrig. Hamas är den för närvarande främsta förespråkaren – och aktören! – i detta antisemitiska och anti-västerländska (grekiska) drama.

Dessutom har ju den socialdemokratiska ”kristna” Broderskapsrörelsen bytt skepnad, har bytt namn till ”Socialdemokrater för tro och solidaritet”, och dess tidning har bytt namn till just ”Tro och Politik”, dvs. något som många vill hålla isär men som alltså i vart fall sossarna och islamonazisterna – och biskopen i Stockholm! – finner angeläget att hålla samman …

Jag noterar dessutom en motion i Riksdagen av miljöpartisterna Jabar Amin, Valter Mutt och Mehmet Kaplan. (Amin avser delta i Ship to Gaza-spektaklet.)

Motionen är till så gott som hela sitt innehåll fullkomligt vansinnig. Vansinnigast av allt är dock den första meningen, som lyder: ”Allt sedan 1948 är Palestina ockuperat av Israel”.

Redan där avslöjas motionärernas antisemitiska agenda. Palestina är benämningen på det territorium som efter det första världskriget anförtroddes åt Storbritanniens förvaltning. Segrarmakterna i VKI uttalade sig då ”in favour of the establishment in Palestine of a national home for the Jewish people, it being clearly understood that nothing shall be done which may prejudice the civil and religious rights of existing non-Jewish communities in Palestine, or the rights and political status enjoyed by Jews in any other country”. Läs här om mer angående detta.

Hur Palestina då såg ut framgår här:

Mandatet Palestina

De av allt att döma antisemitiska miljöpartistiska motionärerna anser tydligen, att Israel ockuperar hela detta territorium! Det är i alla fall så man måste förstå dem.

Men alla judar har för länge sedan tvingats lämna det nuvarande Jordanien, som är judenrein. Det finns endast en jude kvar i Gaza, nämligen den av Hamas’ tillfångatagne israeliske soldaten Gilad Shalit. Ingen jude får dessutom enligt de flesta regeringars och staters uppfattning bosätta sig på ”Västbanken”. Detta område ska därmed också förbli judenrein, sedan Jordanien just år 1948 i ett angreppskrig fördrev alla judar från ”Västbanken” – och sedan alla arabstater just vid denna tid förkastat FN:s delningsplan, som vid sidan av Israel syftade till att skapa en ”palestinsk” stat. Men ingen arabstat ville då ha en ”palestinsk” stat. I stället påbörjade man ett anfalls- och utplåningskrig mot den judiska staten, ett krig som man snöpligen förlorade.

Varför har palestinierna nu rätt till en sådan stat som de förkastade redan för mer än sextio år sedan?

Och samtidigt som den judiska staten är anatema i arabiska kretsar, får mer än en miljon araber bo just i den judiska staten Israel med fullt medborgarskap. Israel har inga planer på att göra sin stat arabenrein. Ändå påstår många att Israel är en apartheidstat.

Detta går inte ihop.

Just nu når mig detta budskap att anti-israeliska aktivister även avser attackera Israel med flyg.

3 svar på ”Grekland står upp för västerlandets försvar och stoppar Ship to Gaza-fartyg”
  1. Jag ÄR så glad för Europas och Israels skull att Grekland nu visar sina demokratiska rötter som demokratins vagga… Borde inte det ge en viss avskrivning av landets skulder? Fatta vilket elände det skulle bli om Turkiet blev EU-medlem! Det vore början till slutet för Sverige och resten av Europas länder! Sarkozy, Cameron, Merkel och säkert många fler fattar, men inte ett spår av förnuft hos Carl Bildt och Alliansregeringen… Man begriper tamefanken inte vad regeringen är ute efter! Vad islamisterna i Turkiet är ute efter begriper man dock…

Kommentarer är stängda.