Åtminstone enligt denna opinionsmätning gjord av Sentio:


Källa. Källa för bild.

Förra månaden var Sverigedemokraterna Sveriges tredje största parti enligt Sentio:

Om trenden håller i sig lär alltså Sverigedemokraterna bli Sveriges största parti nästa månad, dvs. augusti 2015!

Hur kan det bli så? En anledning är antagligen DÖ, dvs. Decemberöverenskommelsen genom vilken ”sjuklövern” i Sveriges riksdag körde över väljaropinionen, en opinion vars majoritet definitivt inte röstade för den nuvarande regeringen.

Jag noterar dessutom att Sverigedemokraterna fortfarande är det enda parti i Sveriges riksdag som – med all rätt – hävdar att Sverige ska upphöra med allt ”bistånd” till antisemiterna i ”Palestina”. Läs t. ex. det jag skrivit här.

Ett tips då till ”sjuklövern” eller åtminstone till den tidigare ”borgerliga” s.k. ”alliansen”: Bryt decemberöverenskommelsen!

Ytterligare några tips till alla riksdagspartier – utom Sverigedemokraterna:

1. Gör allt vad ni kan för att återkalla Sveriges nuvarande statslednings erkännande av den islamonazistiska terroristentiteten ”Palestina” som ”stat”!

2. Avbryt genast allt ekonomiskt och annat stöd till denna terroristentitet ”Palestina”. Alla tongivande organisationer där har nämligen som uttalat syfte att utplåna den judiska staten Israel! Merparten av dess befolkning är dessutom sannolikt antisemiter. Se t. ex. här.

På så sätt kunde kanske Sveriges riksdagspartier framstå som kanske något lite mera för äkta demokrati, som något lite mera för sionismen och för judarnas rätt att existera som folk i sin egen stat.

Att Sverigedemokraterna verkar vilja allt detta förefaller ganska uppenbart.

Men övriga riksdagspartier verkar snarare vilja stödja den islamonazistiska antisemitismen i ”Palestina” än stå upp för judarnas och Israels rätt att existera. De verkar genom denna förödande Decemberöverenskommelse dessutom vilja undergräva demokratin – folkstyret.

Jag vet inte vilket som är värst. Att alltihopa sammantaget är en skandal utan dess like, det är dock alldeles klart!

Att alltihopa straffar sig för de till synes antisemitiska partierna i Sveriges riksdag, det är ju genom denna opinionsmätning av allt att döma också alldeles klart!

Eller som det heter i Första Mosebok 12:3: ”Och jag [dvs. HERREN] skall välsigna dem som välsigna dig [dvs. i första hand judarna], och den som förbannar dig skall jag förbanna …”.

Denna Herrens förbannelse förefaller väl då kanske för den troende just nu i någon mån drabba dem som ingick Decemberöverenskommelsen – och som erkände ”staten Palestina” …

Jag säger inte emot!

– Noterar att Per Gudmundson får på tafsen i Dagens Opinion för att han överhuvudtaget har vågat rapportera om denna opinionsmätning i SvD:s ledarblogg. Gammelmedia har väl annars närmast mangrant tigit som muren. – Som om det vore kontroversiellt att rapportera fakta. Men, jo, det kanske det är förresten, i de alltför vida kretsar – till vilka man då sannolikt får räkna gammelmedia – där kampen mot verkligheten är viktigare än verkligheten själv.

Artikeln har redigerats 2015-07-24.

Länk: Nyheter Idag om det märkliga förhållandet att Sentios undersökningar duger för Sveriges Television när det gäller att presentera andra opinionsmätningar – än då sådana som utvisar att det går bra för SD. Just då och endast då anser SvT att undersökningsmetoden är otillförlitlig. Läs även här.

Ett svar på ”Nu är Sverigedemokraterna Sveriges näst största parti”
  1. Sverige ska numera föra en feministisk, självständig och aktiv utrikespolitik. Vad händer med Margot Wallströms utrikespolitik i verkligheten? I FN vill man att NGO ”Palestinian Return Center” (PRC) ska få vara med som observatör. PRC har nära anknytning till det muslimska brödraskapet och till Hamas. 16 länder röstade mot bland andra USA, Australien, Kanada, Tyskland och Finland. 16 länder röstade för bland andra Pakistan, Sudan, Iran, Venezuela och Kuba. Sverige valde emellertid att lägga ned sin röst. Det är ingen aktiv utrikespolitik! Sverige borde rösta för som Venezuela och som Kuba gjorde, vilka är de ledande länderna i den progressiva tredje världen.

Kommentarer är stängda.