Antisemitism eller?

By Lennart Eriksson - Last updated: måndag, juli 13, 2015 - Save & Share - One Comment

Några bilder att begrunda:

Visst är det väl konstigt det som man ser ovan, att den mest antisemitiska entiteten i världen, nämligen ”Palestina” får mest humanitär hjälp i världen! (Läs även här.)

Detta även mot bakgrund av att denna ”palestiniernas” antisemitiska konflikt med Israel tycks ha skördat väldigt mycket färre dödsoffer under hittills 95 år än vad t. ex. Iran-Irak-kriget gjorde under ”bara” 8 år!

Samt mot bakgrund av att Förenta Nationernas råd för mänskliga rättigheter (UNHRC) har fördömt/riktat kritik mot Israel fler gånger än vad man hittills gjort mot alla andra stater i världen tillsammans! (Läs här och här.)

Detta är väl ganska ”oproportionerligt”, ja till och med antisemitiskt i flera, om inte alla avseenden kan man tycka!

För det finns väl ingen anledning att stödja antisemiterna i ”Palestina” på något sätt? Det finns väl ingen anledning att kritisera den judiska staten Israel, som bara försvarar sig mot antisemiterna, mer än någon annan stat i världen!

Eller?Posted in antisemitism, antisionism, araber, Försvar, Islamismen, islamonazism, Israel, judar, Palestina • Tags: , , , , Top Of Page

One Response to “Antisemitism eller?”

Pingback from I Gaza uttalar flera röster att Israel och judarna ska utplånas. En antisemitism som Sveriges nuvarande antisemitiska statsledning tyvärr tycks stödja! « Sapere Aude!
Time 15 juni 2018 at 19:15

[…] alldeles övervägande majoriteten av civila palestinier hyser antisemitiska uppfattningar. Läs här. Tydliga tecken på detta syns ju dessutom i filmen. USA har inte minst genom sin FN-ambassadör […]

Write a comment