Sapere Aude!

Liv, frihet, egendom – Life, liberty, property | Toujours l'audace! – Chutzpah! | זכור

Skip to: Content | Sidebar | Footer

Lennart Eriksson

Denna blogg drivs av Lennart Eriksson, som också har skrivit nästan alla hittills över 1400 inlägg. Läs mer under rubriken "Om Sapere Aude!" ovan - och observera även följande:

Nemo me impune lacessit

Sagt om Sapere Aude!

"Sapere Aude är en av Sveriges bästa bloggar!" - Läst på Facebook 2014-01-26

"Modigt. Provocerande. Intressant." - E-post 2014-08-27

"Lennart Eriksson … hjälten på Migrationsverket" - E-post 2015-08-15

Arkiv
Kategorier
Kalender
december 2022
M T O T F L S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Är det bara Sverigedemokraterna som vill stoppa Sveriges stöd till den antisemitiska terrorentiteten ”Palestina”?

18 november, 2013 (16:21) | antisemitism, antisionism, Demokrati, Försvar, Gaza, Hamas, Islamismen, islamonazism, Israel, judar, Palestina, terror | By: Lennart Eriksson

I vart fall vill dess partisekreterare Björn Söder att Sverige ska upphöra med sitt ekonomiska bistånd till den Palestinska Myndigheten. Detta enligt hans motion i Sveriges Riksdag. Något som jag också emfatiskt hävdat för länge sedan. Läs här och här.

Slutklämmen i motionen lyder som följer:

Det är självfallet inte försvarbart att Sverige eller EU betalar ut stora ekonomiska medel till den palestinska myndigheten utan att kräva fullständig transparens om vart pengarna går och att den palestinska myndigheten omedelbart upphör med att låta högt uppsatta PLO- och Fatahpersoner stoppa pengar i egna fickor, finansiera terrorverksamhet och att belöna fängslade terrorister i Israel. Därför bör Sverige upphöra med biståndet till palestinierna.

Det har han ju onekligen ganska rätt i. Dvs. att de svenska skattebetalarnas pengar otvetydigt går till att finansiera terrorn mot Israel och till att belöna de arabiska terrorister och mördare som Israel dömt och fängslat för att de dödat judiska civilpersoner i Israel.

Är det inte konstigt att inget annat svenskt riksdagsparti uppmärksammat detta faktum? Att inget annat svenskt riksdagsparti än Sverigedemokraterna står upp mot de palestinska arabernas antisemitiska, antisionistiska och islamonazistiska terror, mot Konungariket Sveriges hittills närmast villkorslösa ”bistånd” till en så kallad Palestinsk Myndighet som hyllar dem som mördar judar och som består av entiteter som utan undantag – såvitt jag kan finna – syftar till att utplåna just den judiska staten Israel.

Jo, konstigt är det väl. Till och med ganska tråkigt. – Men de andra riksdagspartierna har ju god tid att inför riksdagsvalet nästa år göra om och göra rätt, nämligen att tills dess klargöra att Sveriges bistånd till den antisemitiska entiteten ”Palestina” måste upphöra.

Regeringspartierna kan ju tom. vilken dag som helst ställa in sitt stöd och bistånd. Det borde de göra – omgående!

För det kan väl inte gärna vara så att man måste rösta på Sverigedemokraterna för att det ekonomiska biståndet till terrorentiteten ”Palestina” ska upphöra?

Det kan väl inte gärna vara så att alla riksdagspartier utom Sverigedemokraterna står upp för terrorentiteten ”Palestina” och dess terror- angrepps- och utplåningskrig mot den enda judiska staten i världen: Israel? Det kan väl inte gärna vara så att alla riksdagspartier utom Sverigedemokraterna stöder detta angrepps- och utplåningskrig mot Israel?

Mycket tyder tyvärr på att det är just detta man gör i alla fall just nu. – Utom Sverigedemokraterna då.

Fast de andra partierna borde väl inte vara sämre än att de förhoppningsvis kan ändra sig. Innan det är för sent …

Här är en annan SD-motion i samma goda anda.

Länk: Paul Widén.

Comments

Comment from Jerry
Time 24 november 2013 at 18:07

Off topic?
http://youtu.be/gLeQPvbx1LI
http://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-4456356,00.html

Comment from Sapere Aude!
Time 26 november 2013 at 18:17

Kanske lite OT som kommentar. Men alldeles relevant annars!

Comment from Jerry
Time 29 november 2013 at 20:36

När jag läste följande kommentar till artikeln ”Angola Becomes ’First Country to Ban Islam'” [http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/174445#replies], så håller jag med Angolas president Jose Eduardo dos Santos.
”11. The time has come.
The army of Islam is next to your border, get ready for the re-establishment of the caliphate after when we have dismantled the alawite regime, you will be next.
Muslim, (25/11/13)”.

Är det några politiker i landet som sympatiserar med den afrikanska nationen Angola som enligt uppgift blivit det första landet att förbjuda islam och muslimer?

Comment from Jerry
Time 05 december 2013 at 21:24

Off topic #2
Alāʼ ad-Dīn علاء الدين Det betyder bokstavligt ”trons ädelhet”, vilket naturligtvis syftar på islam…..
http://svarten.blogspot.se/2013/11/sverigedemokrater-bojkottar-aladdin.html

Comment from Jerry
Time 13 december 2013 at 18:44

Snacka om islamiska värderingar!
I Kanada vägrar Muslimska taxi förare att ta blinda passagerare med ledarhund.
http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/175114

Pingback from Utrikesminister Wallströms antisemitiska dagdrömmar i säkerhetsrådet | Petterssons gör skillnad
Time 26 oktober 2015 at 19:19

[…] att den svenska statsledningen ska återkalla sitt erkännande av ”Palestina” som ”stat”, dels vill upphöra med allt ekonomiskt stöd till denna antisemitiska och islamonazistiska […]

Pingback from Efter terrorattacken: Sverigedemokraterna större än någonsin. Centerpartiet minskar och Kristdemokraterna ökar. « Sapere Aude!
Time 11 april 2017 at 16:02

[…] Söders (SD) skriftliga fråga i riksdagen om samma sak som Oscarsson interpellerat om. Läs även här om att Sverigedemokraterna verkligen vill att detta bistånd ska […]

Pingback from Naziflagg hissad i Gaza tillsammans med ”Palestinas” flagga! « Sapere Aude!
Time 08 april 2018 at 16:22

[…] ”palestinierna” har slutat med sin antisemitism och sin önskan att utplåna Israel. Här är ett […]

Write a comment

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/f/5/5/sapereaude.se/httpd.www/blog/wp-content/themes/daleri-sweet/comments.php on line 39