Så sent som igår skrev jag att Sveriges nuvarande förhoppningsvis mycket kortvariga regering verkar ha drabbats av totalt hjärnsläpp. Detta emedan regeringen dels erkänt terrorentiteten ”Palestina” som stat, dels tagit in islamistkramarna Mehmet Kaplan och Gustav Fridolin som statsråd, dels utsett Dan Eliasson som kräkspolischef – förlåt rikspolischef.

Idag läser jag i den förträffliga tidningen Världen Idag om ett uttalande i Sveriges riksdag igår av vår utrikesminister som ännu en förhoppningsvis mycket kort tid heter Margot Wallström. Hon menar att ”presidenten” för denna terrorentitet ”Palestina” Mahmoud Abbas ”tillhör de moderata krafterna” därstädes.

Regeringens hjärnsläpp framstår därmed som ännu mera totalt, i den mån detta är möjligt.

Du kan läsa om Abbas och hans åsikter på många håll i denna blogg.

Här bäddade jag t.ex. in filmen nedan där du ser hur Abbas hyllar dels ärkeantisemiten Hajj Amin al-Hussein, fd. stormufti av Jerusalem, nära vän med Adolf Hitler, dels en av grundarna av Hamas Abd al-Aziz ar-Rantissi, dels George Habash, en före detta ledare för PFLP. Alla dessa personer och rörelser har och har haft som syfte att utplåna Israel och judarna. De som nyligen mördade fyra judar i Jerusalem tillhörde just PFLP. Läs här om detta.

Mahmoud Abbas hyllar här några av världens värsta terroristledare, med oskyldiga människors blod på sina händer. Ledare för organisationer vars enda syfte är att med våld utplåna Israel. Margot Wallström tycker alltså av allt att döma att detta är tecken på ”moderation”.

Här finns ytterligare några länkar där Abbas påstådda ”moderation” framgår: I, II, III, IV. Det finns flera, men ingen av dem ger anledning tro att Mahmoud Abbas är särskilt ”moderat”.

Slutligen ser du nedan ett foto på när Mahmoud Abbas närvarade på en tillställning tillsammans med den nuvarande stormuftin av Jerusalem, en stormufti som uttalat att ”islams mål är att döda judarna”. Läs här.

Så att tro att Mahmoud Abbas och hans anhang skulle vara ”moderata”, nej det utgör nog det grövsta av hjärnsläpp.

Likväl tycker vår nuvarande förhoppningsvis mycket kortvariga utrikesminister Margot Wallström så.

Vad man då kan hoppas på, för att i någon mån stå detta onda emot, är Sverigedemokraternas(!) möjlighet att snart fälla denna regerings budget, och därmed regeringen själv.

Det vore en stor välgärning. Sveriges nuvarande regering är nämligen för närvarande en uppenbart antisemitisk regering.

Det bevisas inte minst genom vad Margot Wallström uttalade i Sveriges Riksdag igår.

Tillägg 2014-11-22: En film från Sveriges riksdag i torsdags. Wallström får berättigat mothugg från flera håll:

Inlägget redigerat 2014-11-22.

4 svar på ”Margot Wallström: ”Abbas tillhör de moderata krafterna””
  1. Om Margot Wallström tycker att: ”Abbas tillhör de moderata krafterna”, så skall hon läsa Mahmoud Abbas book från 1984 med original titel ”al-Wajh al-Akhar: al-’Alaqat as-Sirriya bayna an-Naziya wa’s-Sihyuniya”
    ”The Other Side: the Secret Relationship Between Nazism and Zionism” (Publication date 1984)!

  2. Visste inte det var en moderat ståndpunkt att stenhårt hävda att hans Palestina kommer att vara kemiskt befriat från judar vilket är liktydigt med apartheid.

Kommentarer är stängda.