Palestinas nazi-flaggaSom du vet vill Centerpartiet m. fl. svenska riksdagspartier att Sverige ska erkänna en palestinsk stat i FN. En sådan stat skulle komma att ledas av den s.k. palestinska myndigheten. Denna myndighet är i sin tur uppbyggd av organisationer inom PLO såsom al-Fatah och PFLP vilka syftar till att utplåna Israel. Även den islamonazistiska terrororganisationen Hamas överväger att bli medlem i PLO.

Palestinska Myndigheten håller sig också med en stormufti, dvs. en högste muslimsk ledare. Han heter för närvarande Muhammad Ahmad Hussein. Han är utsedd av ”president” Mahmoud Abbas och bör vara släkt med den Hajj Amin al-Husseini som var de palestinska arabernas ledare under det andra världskriget och som, nära allierad med nazityskland, då uttalade följande: ”I bekämpandet av judendomen står islam nationalsocialismen mycket nära”.

Inte undra på att hans ättling arbetar vidare i samma antisemitiska anda, och nu alltså uttalar, att muslimerna är skyldiga att döda judarna.

MuftiHussein leder bönen på bilden till höger. Bildtexten lyder: ”Jerusalem’s Mufti Mohammed Hussein leads the Eid al-Adha prayer attended by Palestinian president Mahmud Abbas (R) and prime minister Salam Fayyad and other Palestinian officials at Palestinian Authority headquarters in the West Bank city of Ramallah on November 16, 2010 as Muslims worldwide commemorate the Feast of the Sacrifice, marking the end of the hajj and commemorating Abraham’s willingness to sacrifice his son Ismail on God’s command.” (Källa. Men enligt vedertagen uppfattning – 1. Mos. 22:2 – var det Isak som skulle offras …)

Denne sannolike nazist-ättling är utsedd till stormufti just av den Palestinska Myndigheten, som ju består av organisationer som i de flesta fall har som syfte att utplåna Israel. Inte undra på att det var just Mahmoud Abbas, ordföranden för utplåningsorganisationen al-Fatah, som utsåg honom.

Men mer anmärkningsvärt blir det att svenska riksdagspartier vill erkänna en palestinsk stat, som alltså uppenbart skulle ha sin religiösa och politiska grund i värsta sortens antisemitism och antisionism. (Det finns förresten bara en sort: den värsta sorten.)

Jag har tagit mig friheten att nedan översätta artikeln i Arutz7, som förmedlar muftins budskap. Den lyder som följer:

[Stormuftin] hävdade vid en stort Fatah-möte att muslimerna befinner sig i ett religiöst krig med judarna – ättlingar till ”apor och svin”.

Muftin Muhammad Hussein hävdade också att mord på judar av muslimer var ett religiöst islamiskt mål, under firandet av den 47:e årsdagen av PA:s Fatahrörelse. Muftin, som utnämnts av PA:s ordförande, tillika Fatah-ledaren Mahmoud Abbas, framförde detta budskap under en officiell Fatah-tillställning som markerade grundandet av den största fraktionen i Palestinska befrielseorganisationen (PLO), vilken leds av Abbas.

Moderatorn som introducerade muftin upprepade även en annan ”islamisk tro” – att judarna härstammar ”från apor och apor och svin”, detta enligt en sändning på PA TV översatt av … Palestinian Media Watch (PMW): ”Vårt krig med ättlingar till apor och svin (dvs judarna) är ett krig grundat i religion och tro”, sade moderatorn.

Muftin tillade att islam har som mål att döda judar. Samma mufti har i en tidigare predikan i Al Aqsa-moskén i Jerusalem år 2010 sagt att judarna är ”fiender till Allah.” Han citerade hadithen (dvs. ett uttalande som tillskrivs profeten Muhammed): ”Domedagen kommer inte förrän muslimerna bekämpar judarna (dödar judarna), när juden gömmer sig bakom stenar och träd. Stenarna och träden ska säga O Muslimer, det är en jude bakom mig, kom och döda honom.”

… En undersökning som sponsras av Israel Project fann att 73 procent av PA:s araber ”tror” på denna Hadith, enligt resultaten i en studie från juli 2011 av Greenberg Quinlan Rosner.

Jag har behandlat denna undersökning här.

Här är en film från muftins antisemitiska tal – som hölls den 9 januari 2012, alltså för bara några dagar sedan:

Sådant är det alltså, som Centerpartiet stöder. Och för övrigt stöder ju Sveriges regering i dess helhet den palestinska myndigheten med hundratals miljoner av skattebetalarnas pengar varje år. Rakt i gapet på antisemiterna som, att döma av undersökningen ovan, tycks uppgå till i vart fall tre fjärdedelar av de palestinska araberna.

Palestinska Myndigheten har starkt stöd bland befolkningen alltså, i ”bekämpandet av judendomen”. Starkt ekonomiskt stöd finns också att få i Sveriges regering, i synnerhet numera hos Centerpartiet.

Men vilket moraliskt stöd föreligger för att hålla antisemiter under armarna?

Svaret är: Inget, aldrig, ingenstans. Inte en röst (i FN), inte ett öre till antisemitismen!

Uppdatering samma dag: Storbritanniens premiärminister David Cameron har för sin del inga problem med att i dagarna träffa just den Abbas som inte har några problem med att be tillsammans med den mufti som anser att judarna ska dödas. Camerons biträdande premiärminister Nick Clegg tycker tom. att israeliska ”bosättningar” är en ”act of deliberate vandalism”.

Men den avsiktliga vandalism som består i att utplåna Israel och döda judarna, och som just Abbas tycks stå för, ja den vandalismen har Storbritanniens ledare ingenting alls att invända emot tydligen!

Här en bild på Cameron tillsammans med Abbas:

Uppdatering 2012-01-23: Enligt PMW förnekar muftin nu att den där hadithen som han citerade har något samband med dagens konflikt. Men det är ju ingen tvekan om att det tal där citatet fanns rörde sig just kring dagens konflikt. Vem försöker han lura?

Länkar: PMW, Arutz7 rapporterar om en mera sansad muslims uppfattning, JPost, Världen Idag 23 januari.

3 svar på ”Palestinska myndighetens mufti: Islams mål är att döda judarna”
  1. Då är araberna ok ättlingar till svin och apor eftersom Abraham är deras och judanas stamfader

Kommentarer är stängda.