Nu blev det kanske lite mycket på en gång. Jag påstår inte att det finns något direkt samband mellan Konungens gratulation och judemorden. Fast kanske ett indirekt. Låt mig försöka förklara.

Klart är att fyra judar mördades, och många fler skadades, i en attack mot en synagoga i västra Jerusalem i morse. The Times of Israel rapporterar om detta, såväl som the Algemeiner.

Algemeiner skriver följande:

The two assailants, Uday and Ghassan Abu Jamal, in their 20s, were members of the Popular Front for the Liberation of Palestine. The two are reportedly relatives of terrorists released in the prisoner swap with Hamas to gain the release of former IDF soldier Gilad Shalit in 2011.

Så här ser PFLP-mördarna e.u. ut i ansiktena (foto t.v.). Och i Gaza firade man som vanligt judemorden genom att dela ut godis (foto t.h.)

Det är alldeles klart att EU, och därmed rimligen även Sverige (fast säker kan man inte vara numera), anser att PFLP är en terrororganisation. Läs här t. ex. (pdf).

Det är också alldeles klart att PFLP har tre platser i det ”Palestinska parlamentet” (på engelska: Palestinian Legislative Council), åtminstone om man läser här. De fick visserligen bara drygt 4 procent av rösterna, men ändå, tre platser har de.

Det ”palestinska parlamentet” är rimligen en del av den ”palestinska myndigheten”.

Israels premiärminister Benjamin Netanyahu har uttalat att morden ”is the direct result of the incitement being led by Hamas and Abu Mazen, incitement which the international community is irresponsibly ignoring”.

Jag tror mer på det än på vad Mahmoud Abbas, aka. ”Abu Mazen” säger när han fördömer morden. Detta kan du läsa om här.

Varför då? Jo, för att PFLP är en del av samma entitet som Mahmoud Abbas själv, nämligen den Palestinska Myndigheten. En myndighet som Sveriges nuvarande tillfälliga regering erkänt som stat!

Kan det bli mera tydligt att Sveriges regering erkänt en terrorstat? Nej knappast, enligt min ringa mening.

Tråkigt då att även Hans Majestät Konungen, som ju alltid tyvärr numera tvingas gå i regeringens ledband, den 15 november i år skickat en gratulation till terrorstaten ”Palestina” på dess ”självständighetsdag”. En gratulation som ser ut så här:


Källa

En implicit gratulation till dagens judemördare, skulle jag säga! En gratulation som otvetydigt ger judehatet vind i seglen!

Nej, i stället för att erkänna och gratulera allt detta judehat, allt detta pågående angrepps- och utplåningskrig mot judarna och den judiska staten Israel – ett angrepps- och utplåningskrig som i vidare mening även pågår mot Sverige och hela den judisk-kristna liberala och demokratiska västerländska civilisationen – måste Sveriges regering – och Konung! – snarast ta avstånd från allt detta.

Om icke, så kan Sveriges nuvarande regering inte betecknas som annat än en antisemitisk regering.

Sveriges regering borde – jag har sagt det förut, även under den förutvarande regeringen – förklara den ”palestinska myndighetens” sändebud i Sverige för ”persona non grata”.

Men nej, Sveriges Konung tas till gisslan för vad som förefaller vara underkastelsen under detta angrepps- och utplåningskrig.

Den svenska nuvarande förhoppningsvis mycket kortlivade regeringens erkännande av ”Palestina” som stat kan inte gärna betecknas som annat än ett led i uppgivandet av försvaret av den judisk-kristna liberala och demokratiska västerländska civilisationen.

Låt oss därför hoppas att detta erkännande kan bringas till ett snabbt avslut.

Ett avslut som exempelvis bör kunna inträffa efter att Sverigedemokraterna förhoppningsvis fäller den nuvarande av allt att döma antisemitiska svenska regeringens budgetförslag …

Uppdatering 2014-11-19: Ytterligare en person har nu avlidit till följd av gårdagens terrorangrepp. Det var denna gång inte en jude, utan en drusisk polisofficer. Fem döda alltså. Läs tex. här.

Lukas Berggren har skrivit en mycket läsvärd ledare i dagens Världen Idag om det problematiska sambandet mellan den svenska regeringens erkännande av och ekonomiska bistånd till terrorentiteten ”Palestina” och terrorn mot judar: ”Erkännandet ger förstås råg i ryggen till den palestinska ledarna, både i Gaza och på Västbanken. Sverige står med dem”. Att den svenska nuvarande regeringen stöder denna terror och detta utplåningskrig mot judarna och Israel, det är tyvärr uppenbart.

Abbas må ha fördömt morden. Men det är nog bara ett spel för det västerländska galleriet. Här kan du läsa hur en av Abbas’ rådgivare, Sultan Abu Al-Einein, just idag tvärtom vill välsigna terroristernas vapen: bilar, knivar och yxor. Så någon anledning att lita på att Abbas’ fördömande är uppriktigt menat finns knappast alls. I ”Palestina” råder antagligen taqiyya: Ljug så mycket du vill, i synnerhet för ”otrogna”, om det gynnar islams och din egen sak. När Abbas fördömer judemorden är det nog just en sådan taqiyya-lögn.

Länk: Ynet.