Lennart Eriksson

Denna blogg drivs av Lennart Eriksson, som också har skrivit nästan alla hittills över 1400 inlägg. Läs mer under rubriken "Om Sapere Aude!" ovan - och observera även följande:

Nemo me impune lacessit

Sagt om Sapere Aude!

"Sapere Aude är en av Sveriges bästa bloggar!" - Läst på Facebook 2014-01-26

"Modigt. Provocerande. Intressant." - E-post 2014-08-27

"Lennart Eriksson … hjälten på Migrationsverket" - E-post 2015-08-15

Arkiv

Kategorier

Kalender

oktober 2021
M T O T F L S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Mohamed Omar vill bilda antisionistiskt parti

Den rödgrönbruna röran tar sig nya uttryck. Den islamistiske antisionisten Mohamed Omar säger i radioprogrammet Kaliber, att han avser bilda ett antisionistiskt parti. Med detta kan inte avses annat än ett parti som vill utplåna Israel. Dessutom menar herr Omar att den för hets mot folkgrupp dömde antisemiten Ahmed Rami, som uttalat att judendomen är en psykisk sjukdom, han har ”självklart” en plats i det partiet.

Varför alla andra folk utom just judarna ska få ha ett eget land, förklaras av Omar med att judarna till exempel ”har en stat som är rasistisk mot araber, att de förföljer araber och så vidare.”

Om vi nu antar att detta vore sant, dvs. att den israeliska staten förföljer araber, och att detta vore ett tillräckligt skäl för att utplåna Israel, så bör enligt samma logik en mängd arabstater också utplånas, t. ex. Sudan. Men när araber utsätter varandra eller andra folk för förföljelse så är det tydligen helt i sin ordning. Det är först när judar anklagas – vilket för övrigt alltid sker och alltid har skett – som den judiska staten ska utplånas.

Hur förföljda är förresten de många araberna i Israel? Man hör inte mycket talas om någon sådan. Judarna har för sin del på grund av förföljelse till största delen lämnat de flesta arabstater, och i icke ringa utsträckning flytt till Israel, det land, den tillflyktsort, som Mohamed Omar och hans anhang alltså vill utplåna. Man kan därmed undra vem det egentligen är som förföljer vem.

Fast egentligen är ju svaret givet: Det är judarna som förföljs, och Mohamed Omar vill nu ta ytterligare ett steg i denna förföljelse genom att bilda ett förföljelseparti.

Länk: Ledare i Sydsvenskan.

***

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , ,

6 kommentarer tillMohamed Omar vill bilda antisionistiskt parti

  • […] Mohamed Omar vill bilda antisionistiskt parti, Sapere Aude! […]

  • Ledarskapen och folken i omraadet aer som svansen och hunden, men i detta fall viftar den Israeliska svansen med hela hunden och det gaeller aeven motstaandarsidan. Detta gillas givetvis av baada svansarna, vilket jag liknar vid den politiska adeln.

    Fascismen behoever naemligen en laemplig fiende att skraemma folket med. Naer folket kaenner sig tryggt och avslappnat foerlorar fascismen sitt grepp och verklig demokrati uppstaar.

  • […] eller ej, det finns i våra nordliga och kalla breddgrader ett parti vars enda punkt på dagordning sammanfattas i partiets namn: ”Antisionistiska partiet” lett av islamisten Mohammed […]

  • […] en hudna med avseende på skapandet av ett antisionistiskt parti i Sverige, något som han tidigare skroderade om. Han har i stället gett ut en bok kallad Islamisten – det skulle väl vara han […]

  • […] och i bloggosfären skriver ännu mindre nogräknade, som Lennart Eriksson på Sapere Aude, om den ”rödgrönbruna […]

  • […] eller ej, det finns i våra nordliga och kalla breddgrader ett parti vars enda punkt på dagordning sammanfattas i partiets namn: ”Antisionistiska partiet” lett av islamisten Mohammed Omar. Och han är inte […]

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.