Lennart Eriksson

Denna blogg drivs av Lennart Eriksson, som också har skrivit nästan alla hittills över 1400 inlägg. Läs mer under rubriken "Om Sapere Aude!" ovan - och observera även följande:

Nemo me impune lacessit

Sagt om Sapere Aude!

"Sapere Aude är en av Sveriges bästa bloggar!" - Läst på Facebook 2014-01-26

"Modigt. Provocerande. Intressant." - E-post 2014-08-27

"Lennart Eriksson … hjälten på Migrationsverket" - E-post 2015-08-15

Arkiv

Kategorier

Kalender

juni 2021
M T O T F L S
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Sveriges regering stöder UNRWA:s skolor som lär barnen att döda judar och utplåna Israel

Att Sveriges regering stöder UNRWA – FN:s organ för ”palestinska flyktingar” och för deras barn i evig tid – framgår på regeringens hemsida. Bland annat heter det att ”Sverige är en av de största givarna till UNRWA”.

Hur det står till med läroplanen, ”curriculum”, i dessa skolor framgår med önskvärd tydlighet av filmen nedan. ”Rätten till återvändande” predikas, en pojke säger att judarna ska slaktas. Det vanliga vidriga antisionistiska och antisemitiska budskapet, alltså.

Detta vansinne stödjer alltså Sveriges regering ekonomiskt, med 276 miljoner kronor (+ 60 miljoner?) år 2010 eller i vart fall med nästan 375 miljoner kronor år 2009. (Källa pdf). UNRWA är nämligen, menar regeringen, ”mycket relevant”.

Precis som man stödjer den ”palestinska myndigheten” ekonomiskt med hundratals miljoner kronor (minst 700 miljoner/år) av svenska skattebetalares pengar. Denna ”myndighet” betalar ut gratifikationer och pensioner till palestinska terrorister och mördare samt bedriver för sin del också skolverksamhet. I filmen sägs det att läromedlen i UNRWA:s skolor tillhandahålls just av den palestinska myndigheten.

En av den islamonazistiska terrororganisationen Hamas’ tidigare ledare, ärketerroristen Yassin, var enligt filmen tidigare lärare inom UNRWA. Hamas har som enda syfte att genom angreppskrig utplåna Israel.

Sveriges regering tycks alltså finna det rimligt att betala sammanlagt drygt en miljard kronor om året till de palestinska araberna! Resultatet: Antisemitism, antisionism, pensioner till terrorister, angreppskrig mot Israel.

Men vad med fred, välstånd, ”tvåstatslösning”? Nej, något sådant resultat har inte uppnåtts och kommer inte att uppnås hur många miljarder som Sveriges regering än pumpar in. Syftet bland majoriteten av de palestinska araberna är nämligen av allt att döma inte detta. Syftet är i realiteten att utplåna Israel och judarna. Detta har jag bl. a. skrivit om här.

Varför stöder Sveriges regering detta?

För någon vecka sedan godkände dessutom Sveriges riksdag att den till övervägande delen antisemitiska och antisionistiska entiteten ”Palestinas” representanter i Sverige ska få kalla sig ”ambassad”.

Varför stöder Sveriges riksdag detta?

Stöder svenska folket detta?

Hursomhelst, här är filmen:3 comments to Sveriges regering stöder UNRWA:s skolor som lär barnen att döda judar och utplåna Israel

  • Vad få känner till är att det i Osloavtalet står – inte att palestinaaraberna ska leva på bakshish i 100 år utan att de ska hjälpas sätta upp industribyar! Se det röda på http://israelisverige.blogspot.se/2013/02/detta-visste-du-inte-om-osloavtalet.html Varför har varken Sverige, EU eller USA satsat på detta sätt att ge dom lite självförtroende i stället för som socialbidragstagare? Det verkar som om de inte VILL att de ska bli autonoma i area A, B utan enbart trakassera Israel.

    Den ENDA som försökte göra något åt det var Israel, som erbjöd Arafat att sätta upp industri, han grymtade nej så Israel satte i stället upp industrier i Jordanien, som lönar sig väl och har tullfrihet med USA. http://en.wikipedia.org/wiki/Qualifying_Industrial_Zone

  • […] den palestinska ledningen alltjämt hyllar. Dessutom till antisemitiska läroböcker. Läs bl.a. här och […]

  • […] Du kan i denna blogg läsa mycket om hur Sveriges regering och riksdag antagligen understödjer denna antisemitiska propaganda i ”Palestinas” skolor, se bilder på hur barnen i Gaza […]

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.