Det är den något oväntade men just därför mycket välkomna rubriken i Aftonbladet.

Aftonbladet har ju annars ofta tyvärr spridit vad som måste betraktas som antisemitiska och antisionistiska uttalanden, t. ex. Donald Boströms påståenden om att Israel mördar palestinier för att lägga beslag på deras organ, eller den tidigare chefredaktören Helle Kleins antisionistiska uttalanden. Ett exempel här. Aftonbladet har tyvärr hittills oftast stått upp för deras agenda, som vill utplåna Israel.

Men nu skriver man som jag tror för första gången om det hot om förintelse, utplåning, som den judiska staten Israel varit tvungen att försvara sig mot under hela sin existens. För närvarande står den islamonazistiska republiken Irans regim för det allvarligaste hotet.

Som Aftonbladet skriver:

Israels premiärminister Benjamin Netanyahu menar att diplomati är lönlöst – för att stoppa Iran krävs ett militärt ingripande

– I dag har vi både rätten och kapaciteten att försvara oss, sa han enligt AFP.

Irans högsta andlige ledare, Ali Khamenei reagerade kraftig mot uttalandet.

– Då och då hotar ledare från den sionistiska regimen med att inleda en militär invasion. De ska veta att om de gör minsta misstaget så kommer den Islamiska republiken att jämna Tel Aviv och Haifa med marken, sa han i ett tv-sänt tal enligt AP.

Det är ju inga nyheter att den iranska regimen vill utplåna Israel. Inte heller att Israel kommer att försvara sig. Frågan är vem som kommer att agera först. Jag förordar ”a pre-emptive strike”. För när Iran väl har skaffat sig kärnvapen blir priset alltför stort. Bäst alltså att Israel slår till först innan detta skett – som jag för övrigt redan skrivit om här.

För som Netanyahu säger ovan: diplomati är lönlöst.

Bra är det i alla fall att den hittills i breda kretsar som antisionistisk ansedda tidningen Aftonbladet har publicerat detta! Bra skrivet Olof Svensson!

Låt oss hoppas att Aftonbladet i och med detta äntligen slagit in på den väg som står för Israels rätt att existera, för demokrati och frihet, samt mot islamonazism, islamism, antisionism och antisemitism.

Mera sånt Aftonbladet!

Ett svar på ””Iran hotar med att förinta Israel””
  1. HMMM – ? – Vänder Kappan efter Vinden skulle jag nog tro.

    Socialism/Socialdemokrati kan ju Ideologiskt inte Accepera en Sak som,

    ”GUDS UTVALDA FOLK”!.

    Den Aftonbladska Ormen kommer nog på något Djävulskap i Framtiden med vilken Den kan Fortsätta Bedra Folk med Delsanningar.

    Arne Strand.

Kommentarer är stängda.