Sikte på IsraelThe Times meddelar, att Iran sedan några år innehar mekanismer som är avsedda att detonera atombomber. Det finns inget civilt bruk för dessa mekanismer.

Det meddelas också att Iran nyligen provskjutit ytterligare en Sejjil-missil som kan nå Israel. Den förra avsköt man på Yom Kippur, dvs. försoningsdagen. Fast det hade ingen större betydelse, tyckte Carl Bildt.

Israel uppbringade för någon tid sedan ett fartyg, Francop, fullastat med vapen, med destination Libanon – och sannolikt mera specifikt till Hisbollah.

Hisbollah är en organisation vars syfte är att med våld utplåna Israel. Den ingår också i Libanons regering …

Den islamonazistiska republiken Irans ”president” Ahmadinejad, som har uttalat orden ”död åt Israel”, anser för övrigt, att förintelsen är en lögn. Irans militärer menar, att de kan utplåna Israel på elva dagar.

I ljuset av allt detta – och av att Iran tydligen har snackat färdigt om allt detta – så återstår väl bara å ena sidan kärnvapenkrig, nämligen om man avvaktar tillräckligt länge för att låta Iran rusta klart. Ett annat scenario är å andra sidan att Israel och hennes vänner – vilka de nu ska visa sig vara – snarast enar sig om att slå ut Irans kärnvapenanläggningar en gång för alla, innan kärnvapenkriget blir ett faktum.

Detta om vi verkligen vill att Israel har rätt att existera.

Carl Bildts snack om vikten av ”en fortsättning på samtalen” med Iran är i ljuset av allt detta lika dödfött som Neville Chamberlains snack om ”peace in our time”. Samtal betydde lika lite för Adolf Hitler som det gör för Ahmadinejad. För dem är det krig som gäller.

De finns tyvärr bara ett sätt att åstadkomma fred med dem som önskar krig och endast krig och som avvisar dialog. Det är att besegra dem – just i krig.

SejjilDet lyckades i det Andra Världskriget: Nazityskland kapitulerade. Det måste lyckas också i fortsättningen av det Andra Världskriget, dvs. det krig som fortfarande pågår och som fortfarande har judarna och Israel som huvudfiende.

”Peace in our time” kan följa först efter det att alla de som önskar utplåna Israel – numera till stor del islamonazisterna (t. ex. Hamas, Hisbollah och den iranska regimen), och de som önskar utplåna det övriga västerlandet genom att där införa den islamiska lagen, shari’a, dvs. islamisterna (t. ex. Muslimska Brödraskapet, Hisb ut-Tahrir) – har besegrats intellektuellt, politiskt, ideologiskt, i deras hjärtan – och, om det skulle behövas, i sista hand på slagfältet.

Vad Irans kärnvapen beträffar, tycks det nu tyvärr bara vara slagfältet som återstår …

Länkar: DN, DN, SvD, Reuters, AP/Tulsa World.

***

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

7 svar på ”Iran – med siktet inställt på Israel”
 1. Iran låter inte IAEA inspektera deras kärnanläggningar, precis som Israel vägrar..
  Att ett fientligt land som Israel tillåts illegalt ha kärnvapen är sorgligt.
  Dubbelmoral!

  1. Det är väl Iran som är mest fientligt, Ahmadinejad vill utplåna Israel. Israel har sina kärnvapen till försvar. Angreppskrig är förbjudet, försvar tillåtet.

 2. Bobur, go read a history book,it´s the arabs that attacked and are still attacking Israel. And Irans president is threatning Israel and the world in every speech and is killing people in Iran that don´t think like the goverment. Israel is deffending it self.

  Anti-zion, you are just plain stupid.

 3. Why are you so forryng about Iran?Did you read the history?
  Iran has never attacked any country last 200 years.Unlike Iran,Israel attacked all of its neighbours and occupied their land.Israel has more than 200 nukes!Can anybody (USA/EU) guarantee Israel not to use its nukes?
  Don’t be hypocrate!
  It was USA and its allies who began the war in Afganistan and Iraq.They claimed that Saddam has Mass Destruction Weapons.Did they find it?It was more than 1 million people dead.Who is responsible for that?
  USA said 9.11 was a Al Qaeda job.Did they proof it?
  THESE ARE ALL PROPOGANDA AND THEY WILL LIE.PEOPLE LIKE YOU BELIEVE THEM.Don’t be brainwashed.Find out the truth then write your blogg
  Watch ZEITGEIST on http://www.video.google.com
  Respect!!!

Kommentarer är stängda.