Frimärke

Vanligtvis välunderrättade källor (dvs. Krösa-Maja) uppger enligt Ryska Posten, att israeliska kommandostyrkor i en attack mot Vasastan, Stockholm, avdagatagit ”världens bästa Karlsson”, nämligen Karlsson på taket, detta i syfte att använda hans särpräglade organ (dvs. propellern) som reservdel i israeliska helikoptrar.

Lillebror är förkrossad.

Det finns tyvärr även bildbevis:

Karlsson

Sapere Aude! kan nu dessutom avslöja, att såväl FOI (Fältjägarcorpsens forskningsinstitut) som Kungl. Junibackens Regemente tycks vara inblandat i detta svenska militära samarbete med ockupationsmakten Israel.

Usch!

På följande bild ser vi nämligen tydligt Karlsson-propellern (KP m/09 – Nato-beteckning Sh-t h-t th- f-n) i aktion i ett av Regementet, FOI och IDF (Israels försvarsmakt) gemensamt genomfört fingerat anfall mot en fullskalemodell av Klippmoskén på Djurgården i Stockholm.

Karlsson på Klippmoskén

Det uppges vidare att strider uppstått i Bullerbyn rörande den långvariga konflikten om östra Mellangården. Ska den rätteligen tillhöra Sörgården eller Norrgården? Lotta på Bråkmakargatan är inte oväntat upprörd. Mera följer snart.

Donald Boström låter slutligen meddela, att han som vanligt inte har några som helst bevis för någonting – i synnerhet inte för allt detta. Men, säger han: ”Saken måste naturligtvis utredas”. Och Richard Goldstone är som vanligt synnerligen beredd att åta sig även detta ärofulla uppdrag.

Länk från Wikipedia: Karlsson på taket.

(Tack Alex Ruderman för inspiration – och för en av bilderna ovan!)

***

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , ,