Ja, likaväl som vissa hävdar att Israel bör bojkottas, så kanske ”Palestina” borde bli föremål för samma ingripande? Läs t. ex. här.

För ”Palestina” måste ju inte insistera på att utplåna Israel. ”Palestina” måste inte hela tiden skicka raketer mot Israel. ”Palestinas” terror mot den israeliska civilbefolkningen är väl orättfärdig? – Bara som några exempel.

Och om man tänker efter hittar man flera exempel på det orimliga i den omvända bojkotten, dvs. den som inte bara avser varor från Israel, utan Israels själva existens. Det är i vissa kretsar (Fatah, PFLP, Hamas, Hisbollah, Iran) helt OK att hävda att Israel ska utplånas. Och att bojkotta varor från Israel, ja, det vill ju många, t. ex. dessa.

Men så länge ”Palestina” inte erkänner Israel, finns det väl ingen anledning för Israel att erkänna ”Palestina”? De palestinska araberna har ju dessutom redan ett land, nämligen Jordanien, så vad ska de ha Israel till egentligen? Tvåstatslösningen förefaller redan vara genomförd, eller?

Att ”Palestina” inte erkänner Israel finns det flera exempel på, såsom detta och detta… Så, som sagt var, varför måste Israel då erkänna ”Palestina”?

Här är ”Bojkotta Palestina”-kampanjens logo:

Bojkotta Palestina

Och här är en annan:

Bojkott

Det känns som att det är dags för en omröstning igen. Betrakta alltså vänsterkolumnen och svara på frågan: Anser du att ”Palestina” bör bojkottas till dess man erkänner Israels rätt att existera och tar avstånd från terror?

Mitt svar är att, ja, det förefaller rimligt.

Här är resultatet från omröstningen.

***

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , ,

6 839 svar på ”Bojkotta ”Palestina”?”
  1. @ PAAALESTINAA! 18 oktober 2011 at 10:26.
    Salam Alakium vem du nu må vara.

    Du lever bland oss européer och skandinaver trots att landet är inte ditt ”HELIGA LAND”, det stör dig inte att Sverige är äkta Kuffar land. WOW!

    Trots detta har du förmodligen skaffat svensk medborgarskap – bekvämt för en arab som stödjer det heliga kriget mot världens Kuffar (som den döde USAMA BIN LADEN).

    Tur för dig att du har inte blivit stämmd för hets mot folkgrupp!

    Man kan ju inte vänta mer från en arabisk kaleb, eller hur mazjnun?

  2. @ Heba (29 maj 2011) juden Theodore Herzl har används sig av strategi och genomtänkt plan, sen kom weizmann som utnyttja brittiska kontakter för att skriva under befourdeklarationen.

    Varför har ingen kännd arabisk ledare tillämpad sig av samma strategi och genomtänkt plan att grunda ett arabiskt land (Palestina) med stöd av arabiska stater.
    Om Judarna accepterade FN:s delningplan år 1947 gällande den mindre del av det brittiska mandatet Palestina som inte redan utgjordes av arabstaten Jordanien, varför har araberna inte gjort det samma?

    Att arabstaterna accepterade inte detta utan påbörjade istället ett angrepps- och utplåningskrig mot Israel, resulterade i att palestinska araber är utan egen stat än idag.
    Att gapa för stort resulterar ofta att man får inte en enda bit av ’kakan’.

    Judarna bekämpade britterna, samtidigt som araberna attackerade judiska bosättningar.
    Jag undrar varför araberna har inte försökt att befria sig från Turkiska ockupationen innan britterna besegrade turkiska imperiet?

    ”När ni väl ska dela på staten ..” Observera att det handlade om FN:s delningplan och inget annat.

  3. Stefan, först tar vi folket Khazarerna som via KONVERTERING blev judar. Jag undrar varför dessa har inte valt att konvertera till islam.

    Khazarer var den turkiska folkgrupp som dominerade det khazariska khaganatet, en tidig medeltida statsbildning i norra Kaukasien (norr om Stora Kaukasus), hur du har förvandlats Kaukasien till Europa(Östeuropa) förblir en gåta för mig.

    Många folkgrupper vill framstå som heliga folk. Judarna däremot har ett ’förbund’ med Abrahams gud och därför genomgår judiska pojkar omskärelse som bevis att förbudet är fullständig.

    Judar har inte ockuperat Palestina, rätt enkelt för det landet kallades Kanaans land och beboddes av kanaanéer. Till minne av uttåget ur Egypten firar judarna fortfarande varje år påsk. Det Gamla Testamentet(Tanakh) beskriver utförligt hur det judiska folket under Josua i hårda strider besegrade det kanaanitiska folket.

    ”Israels agenda är rasism i stor skala, världen borde ta hänsyn av vad Israel gör mot de Palestinska folket.”, palestinier är inget annat än araber bosatta i den delen som idag benämns som Palestina.

    Arabländer har inte gjort det lätt för palestinierna, än idag lever dessa i flykting läger, medan arabiska palestinier i Israel har israelisk medborgarskap och sitter i Kneset (israeliska parlamentet). Det är en ny form av rasism eller hur Stefan?

  4. Ja du Dunnya, det märks att du är inte torr bakom öronen.

    Jag tror inte att du är efterbliven, men det verkar som att du inte förstått någonting av Palestinas och Israels historia.

    Låt oss hoppas att ”Palestina” blir ett land så småningom, fast personligen tvivlar jag på det på grund av Kalifat anhängarna.

    Juden Jesus föddes i Judéen.

    Tänka sig att du tror att under Hitlers tid judar flydde till STATEN ISRAEL…. Observera att staten Israel grundades först 1948!

    Den nyligen avlidne Ariel Sharon var en judisk palestinier, israeler blev han först när han var 20 år gammal.

    Jerusalems stor Mufti har samarbetat med Hitler eftersom han ville utrota judarna precis som Hitler.
    Det han gjorde mot muslimer var att värva de till ”SS”-styrkor för att kämpa på nazisternas sida.

    Tänk dig att du sitter med din familj och ska precis börjats middag och sedan kommer sirenerna att ljuda för att varna för raketer.

    Ingen har tagit dit land, Judarna accepterade FN:s delningplan år 1947 gällande den mindre del av det brittiska mandatet Palestina, resterande delen var avsedd för araberna.
    Istället för att utropa ett arabiskt land – Palestina, påbörjade arabiska länder istället ett angrepps- och utplåningskrig mot det ny utropade staten Israel.

    Det är rena skammen att du som 14 åring är redan hjärntvättad av islamisterna!

    Är du en av dessa araber som är födda här med ”palestinska rötter”, och kategoriserar dig som palestinsk flykting trots att du har svensk medborgarskap?

  5. Tack för din kommentar Dunnya. För det första är jag inte jude. För det andra föddes Jesus inte i Palestina utan i ett landområde som hette och fortfarande heter Judéen och som vid den tiden var en provins i det romerska riket. Namnet Palestina är ett senare påhitt av kejsar Hadrianus i syfte att förnedra judarna. Att araber kallar sig palestinier är ett ännu senare påhitt – från 1960-talet – påhejat av Sovjetunionen för att konfrontera väst – och Israel, samt möjligen för att ytterligare förnedra judarna. För det tredje accepterade de ledande palestinska araberna före och under andra världskriget inte alls att judarna skulle få invandra till området. De palestinska arabernas ledare vid den tiden hette Hajj Amin al-Husseini och var nära lierad med Hitler. Så här sade muftin: ”I bekämpandet av judendomen står islam nationalsocialismen mycket nära”. För det fjärde har alla betydande arabisk-palestinska rörelser, såsom Hamas, PLO, al-Fatah och PFLP som syfte att utplåna Israel. Samma syfte har Hisbollah, Iran och samtliga arabförbundets stater. För det femte: Israelerna har inte tagit halva landet. Judarna accepterade FN:s delningplan år 1947 gällande den mindre del av det brittiska mandatet Palestina som inte redan utgjordes av arabstaten Jordanien. Men arabstaterna accepterade inte detta utan påbörjade istället ett angrepps- och utplåningskrig mot Israel. Sådana krig är förbjudna enligt nuvarande folkrätt.

    Detta är den läxa jag har lärt mig.

    Här kan du också läsa om att de palestinska arabernas nuvarande mufti har samma synsätt som den förra: Islams mål är att döda judarna. Och när judarna är borta behövs ingen judisk stat. Är det det du vill?

  6. Ursäkta?, jag kanske är lite efterbliven med denna text, men det verkar som att du inte förstått någonting av Palestinas och Israels historia, lyssna noga här gubben, Palestina var ett jävligt underbart land och en av det finaste länderna i hela Mellanöstern, det är det landet Jesus även föddes i och det är ett väldigt speciellt land, och ja ni har rätt att tycka vad ni vill med ska bara säga en sak att det ni tycker är bara en myt och är helt klart falsk! Men allt detta började på hitlers tid då många judar flydde till Israel och det blev fler och fler, och såklart så accepterade vi palestinier judarna in i vårt land, men vad gjorde de mot oss? Jo de gjorde exakt samma sak som hitler gjorde Mot oss, tänk dig att du sitter med din familj och ska precis börjats middag och sedan kommer det jätte många israeliska soldater in till ditt hus och tar sönder din dörr och dödar din fru och alla dina 3 barn, säg mig nu, vilka är det som ät terrorister i detta läge? Jo iraelerna och INTE palestiniare och det är israelerna. Som tagit mer än halva VÅRT land, vi accepterade in er judar och sedan gör ni detta mot oss? Asså detta är rena skammen och jag som 14 åring behöver inte lära dig historia det borde du kunnat för jävligt länge sedan ska jag säga och get your facts right innan du öppnar din käft! Och ja, det finns väldigt många från Israel som är väldigt generösa och snälla, och vissa är de värsta jag varit med om, men aja jag tackar för mig och hoppas på att du lärt dig en läxa!

  7. Hanna, det är inte konstigt att Sverige översvämmas med araber (muslimer), det är därför jag tycker så illa om folk som stödjer araberna.

    Är det inte lite konstigt att muslimer valt att bosätta sig mitt bland oss, du kanske borde inse att dessa muslimer inte hör hemma här!
    http://www.youtube.com/watch?v=NkgAQcSpypo&feature=youtube_gdata_player
    Återigen skicka dem hem dit dem kommer ifrån och lämna oss ifred.

    Jag blir inte förvånad om du är förståndshandikappad när det det gäller Israel-Palestina konflikten.
    Det är så tydlig vad araberna är ute efter.

    Att du inte ser denna tydlighet måste bero på på din hat mot israelerna (i Israel) och judarna i resten av världen.

    Du är svensk som stödjer Hamas, dem dem kämpar inte för att få tillbaka sitt land.
    Det fanns aldrig en stat som heter Palestina.

    Är medveten att kategorisera sig sig själv som terrorist, kan stå dig dyrt?
    Därför kan Dror Feiler inte återvända till Israel precis på grund att han stödjer Hamas. som majoriteten av dess anhängare i den palestinska befolkningen.

    Med andra ord detta innebär att alla arabiska palestinier drabbas av svenskarnas grymma hat, och det är så nuförtiden att mer och mer svenskar inte är som du.

    Du bidrar till att Sverige Demokraterna kommer att ha lyssnade framtid.

  8. @ stefan 04 november 2013 at 15:44

    Ofattbart vad lite du vet om judar.

    Du har tydligen inte sett ”Judarnas historia” på SVTs Kunskapskanalen – http://www.svtplay.se/video/1568328/del-5-av-5.

    Ockuperat Palestina gjorde turkarna!

    Etnologi experten, hur förklarar ursprunget på dem Marockanska, Iranska, Egyptiska judar, härstammar dessa från Khazarerna som var ett folk från Östeuropa?

    Du tycker att ”Folk borde lösa lite historia för att komma fram vad som pågår.”, frågan är var har du läst historia?

    Det finns endast Palestinska araber, ingen palestinsk nation.
    Det fans innan staten Israel grundades palestinska judar, men det visste du redan…

  9. @ ”israeler är terrorister!!!” 02 november 2013 at 09:59

    Bara en som använder sig av språk som ”Okey länge leve israel i din röv o ch i ditt land inte i mitt!” tror att någon tar dig på allvar.
    Du kan inte skilja mellan judiska folket och Israeler som består inte enbart av judar.

    Du kommer med ”Palestina är palestinskt”, när det har aldrig existerat en stat som heter Palestina. Palestinska araber som Professor Azmi Bishara säger: Det finns ingen ”palestinsk nation”, aldrig existerat!
    http://youtu.be/P3n5-yG-6dU

    Nu undrar jag vems teorier baseras på falska fakta?

  10. Om detta land tillhör det heliga folket, så tillhör landet inte dessa judar. De judar som ockuperat Palestina har inget att göra med dåtidens judar, dessa härstammar från Khazarerna som var ett folk från Östeuropa, de var inga judar. Folk borde lösa lite historia för att komma fram vad som pågår. Israels agenda är rasism i stor skala, världen borde ta hänsyn av vad Israel gör mot de Palestinska folket. Skämms på alla som stöder zionist staten Israel.

  11. Läge leve israel säger ni.. Okey länge leve israel i din röv o ch i ditt land inte i mitt! !! Varsågod ta emot alla israeler och låt dom ta över ert land, komigen då gör något flr era älklingar eller kan ni bara sitta här å skriva. Palestina är palestinskt så stick därifrån och ta med er alla era cp teorier och er falska fakta, bygg upp den någon annan stans era terrorister!

  12. Vad absurd att hitta så extrema åsikter.
    Detta är inte en fråga om skillnader utan om likheter,
    vi behöver grundläggande principer för att kunna leva tillsammans.

    Frihet till ALLA människor i det ockuperade palestina.
    Låt dem slippa leva under ockupationsmaktens omöjliga lagar.
    Lyssna på hela folket, om inte, kalla er inte ”mellanösterns enda demokrati”.
    Det är frihet, det är liv och det ger var människa rätten till sitt brättigande ägande.

  13. Ja, kära bloggläsare och israelvänner, här ser ni ytterligare ett exempel på vad Israels fiender vill åstadkomma. Hoppas bara att det är ett utslag av förvillelse. – Till dig som skrev kommentaren: Jag önskar dig allt gott och hoppas du ändrar dig och kommer till insikt om historiska fakta. Du vet väl att om man som du gör förnekar förintelsen så är man vanligen att anse som antisemit. Det kan tom. tänkas vara ett hatbrott, i varje fall i Tyskland. Tänk dig för! Ett råd i all välmening.

  14. LÄNGE LEVE PALESTINA!LÄNGE LEVE PALESTINA!LÄNGE LEVE PALESTINA!LÄNGE LEVE PALESTINA!LÄNGE LEVE PALESTINA!LÄNGE LEVE PALESTINA!LÄNGE LEVE PALESTINA!

  15. PALESTINA

    SAPERE AUDE JAG KAN SVARA PÅ ALLA DINA FEM PUNKTER OVAN:
    1. DU ÄR INTE JUDE, OCH? DINA KOMMENTARER BASERAS PÅ SIONISTISKA PÅSTÅENDEN OCH TANKAR. SÅ LÄNGE DU TROR PÅ DET FÖRBANNADE FOLKETS SKITSNACK SÅ KOMMER DU FÖRBLI HATAD. DET SPELAR INGEN ROLL OM DU E JUDE ELLER EJ, DU KUNDE LIKA BRA VARIT DET MED DINA TANKAR.
    2. DINA BLOGG ÄR VÄÄÄÄRDELÖS, DET ENDA SOM FÅR OSS ATT SRIVA KOMMENTARER PÅ DENNA JUDEÄLSKANDE BLOGG ÄR FÖR ATT FÖRKLARA FÖR DIG HUR DET VERKLIGEN LIGGER TILL OCH ATT ALLT DU TROR PÅ ÄR PURE BULLSHIT.
    3. JAG ÄR MUSLIM, INTE ISLAMIST – BIG DIFFENECE. STÖDJER HAMAS, FATEH OCH USAMA BIN LADEN – MED ANDRA ORD ALLA SOM ÄR EMOT FOLK SOM DU. DET ÄR INTE ATT VARA ISLAMIST, DET ÄR ATT VARA KUNNIG OCH STÖDJA SANNINGEN OM VAD SOM MÅSTE GÖRAS.
    4. DU E SJUK.. HAHA. PALESTINA TILLHÖR OSS. vI ÖPPNADE FAMNEN FÖR ER JUDAR SOM BLÅSTE OSS OCH TOG ÖVER VÅRT HELIGA LAND. INGEN KOMPROMISS KOMMER SKE SÅ LÄNGE MIN GENERATION FINNS. DET ÄR VÅRT OCH INGET ANNAT. NÄR PALESTNA BLIR SJÄLVSTÄNDIGT SKA VI PERSONLIGEN SE TILL ATT JUDARNA SKA FÅ LIDA SÅ SOM INGEN KAN FÖRESTÄLLA SIG FÖR ATT DOM FÖRTJÄNAR ATT FÅ SMAKA PÅ VÄRRE MEDICIN ÄN VAD DOM MATAT PALESTINIER MED I ÖVER 60 ÅR. SKRIV NU INTE NÅGOT OM FÖRINTELSEN OCH HUR SYND DE VART OM ER HOPPLÖSA JUDAR, EFTERSOM DEN INTE ENS EXISTERAR: DET ÄR BARA ETT SÄTT ATT FÅ OMVÄRLDEN ATT TYCKA SYND OM ER .. PATETISKA MED ANDRA ORD.
    ALLA MÄNNISKOR SOM HAR HJÄRNA FÖRNEKAR FÖRINTELSEN– GISSA VARFÖR? JO FÖR DET HÄNDE ALDRIG!!!
    5. DU ÄR SJUK ? VET INTE HUR JAG SKA FORMULERA MIG MEN DU OCH FOLK SOM TYCKER SOM DIG, GÅR MIG PÅ NERVERNA.. DET ÄR OMÄNSKLIGT ATT ENS TÄNKA DET DU TÄNKER. INSHALLA SÅ FÅR NI SMAKA PÅ ER EGEN MEDICIN. ALLAH ÄR STOR OCH FINNS MED OSS, NÅGON DAG BLIR PALESTINA VÅRT IGEN OCH DÅ.. OCH DÅ.. JADU, DÅ SKA VÄRLDEN BEUNDRAS VÅR TÅLIGHET. DÅ ÅTERVÄNDER VI TILL FALASTIN OCH ALLA JUDAR BLIR LANDSLÖSA EFTERSOM VI INTE GÖR OM MISSTAGET OCH ÖPPNAR VÅRA FAMNAR TILL LANDSLÖSA GRISAR IGEN.

    TILLS PALESTINA BLIR VÅRT IGEN GOTT FOLK, SÅ BOJKOTTAR VI ISRAEL OCH USA, BER OM DERAS UNDERGÅNG OCH STÖDJER VÅRT LIDANDE FOLK NERE I PALESTINA.
    LÄNGE LEVER PALESTINA – BOJKOTTA ISRAEL.

  16. Om ni nu hatar araber så mycket, är det då inte lite konstigt att nu valt att bosätta er mitt bland dom, ni kanske borde inse att ni inte hör hemma där, återigen åk hem dit ni kommer ifrån och lämna atabvärlden ifred. Israel-Palestina konflikten är så tydlig att den som inte ser denna tydlighet måste om inte annat vara förståndshandikappad.
    Att hata judar är en sak och att hata judar som stödjer ”staten” Israel är en annan sak. Jag hör då till den senare 🙂
    Jag är svensk och jag stödjer Hamas, just för att dem kämpar för att få tillbaka sitt land. Är dem terrorister är jag också terrorist, precis som majoriteten av dess anhängare i den palestinska befolkningen.
    Detta innebär att alla palestinier drabbas av ert grymma hat, det är tur att dem flesta svenskar inte är som er. Jag uppmanar alla palestinavänner att lämna denna sida till människor vars hjärtan är svarta av hat, låt oss inte påverkas av dem och låt oss istället lägga ner tid och kraft för att hjälpa normala svenskar att förstå Palestina konflikten bättre. Frid vare över er kära palestinier må det goda segra över det onda!

  17. Tack för att du så tydligt avslöjar din antisemitism och anisionism. Dvs. just de företeelser som denna blogg syftar till att bekämpa.

  18. Du som har skrivit denna text jag kommer knulla din judiska mamma din pissluffare
    hitler både utplånat er för längesedan era fittor LÄNGE LEVE LIBANON och PALESTINA ,

  19. Bojkotta Israel. jag tycker inte att det är ett land det några tjuvare som har snott nästan ett helt land med hjälp av några länder som inte visste hur smutsiga israeler var men jag lovar er om några år bara så kommer alla sionister. alla som inte kommer från Palestina att sparkas ur landet. Ingen kommer att höra om israel bara palestina Israel kommer att läggas i sopporna.

  20. ajjj du som har skrivet den här texten. du är sååååååååå jävla idiot,ja lovar ja lovar om du hade varit framför mig,ja hade knullat dig upp o ner.
    PALESTINA SKA VARA PALESTINA OM DU ACCEPTERAR DE ELLER INTE,O DE ÄR DU SJÄLV SOM ÄR TERRORIST,FÖR DU STÖDJER MED FUCKING ISRAEL. (FUCK YOU)
    OCH DU SOM HETER MATTE.DU LIKNAR EXAKT MIN KUK.

    [ Det var länge sedan jag kunde utdela en dumstrut, men nu gör jag det igen. Om oppositionen mot Israel inte har andra argument än de ovan återgivna, tillhör segern Israel – och då inte endast av det skälet. /Sapere Aude!]

  21. Men 73 % av ”det palestinska folket” har ställt sig bakom en hadith som säger att judarna ska dödas. Hur stor andel judar anser att araberna ska dödas?

    PFLP ingår för övrigt i den palestinska myndigheten (PLO) som dessutom nyss ingått avtal med Hamas. ”President” Abbas är ledare för Fatah. PFLP, Fatah och Hamas erkänner inte Israels rätt att existera. I valet år 2006 fick dessa tre partier över nittio procent av rösterna. Så det är nog alldeles klart vad det palestinska folkets stora majoritet vill: utplåna Israel. För detta ska de inte straffas, de ska hindras.

  22. När Israel skjuter sönder palestinska byar med sina stridsvagnar är det staten Israel som gör det. När PFLP eller Hamas skjuter raketer är det inte den palestinska staten. Det palestinska folket har inte ställt sig bakom raketerna så som Israelerna har ställt sig bakom stridsvagnarna. Alltså är det fel att straffa det Palestinska folket.

  23. [Följande antisemitiska kommentar publiceras enbart som ytterligare ett belysande exempel på just detta, antisemitism, och som exempel på debattnivån hos ”oppositionen”. Vad betyder de fyra sista orden, tro? /Sapere Aude!]

    HÅLLER ABSOLUT INTE MED, HOPPAS ALLA HORJUDAR DÖR NUNU OCH ALLA ANDRA SOM ÄR EMOT PALESTINA , LONG LIVE PALESTINE OCH FUCKING BOJKOTTA ISRAAAEL ,, KOSS O5T EL YAHOD.

  24. Jag stöder helhjärtat och uppriktigt staten Israels rätt att försvara sig mot islamistisk terrorism.Förstår inte ni Israelkritiker att muslimerna bara använder er som nyttiga idioter när de ber er stödja palestinaaraberna?! Det rätta hemmet för palestinierna lär vara Jordanien.Israel har historisk rätt till hela nuvarande Israel och även Judén och Samarien.Leve Israel och det judiska folket och må de fortsätta hålla stånd mot islams terror och omvärldens hyckleri.God bless Israel!

  25. Dessa härliga konspirationsteorier. Palestinerna har haft all världens tid att skapa en stat men det var tydligen inte viktigt, sen skapar judarna en stat som blomstrar och då träder palestinernas avundsjuka fram och helt plötsligt vill de ha en egen stat. Palestinerna har världen i sin han med sitt ”det är så synd om oss attityd” och de har fått hela världens media på sin sida. Med alla biljoner palestinerna får och har fått i bistånd skulle de kunna ha byggt upp en stat i klass med Israel, men de valde krig istället för fred. Etnisk rensning, 1 miljon judar blev utsparkade från arabländerna DET är etnisk rensning. 700000 tusen palestiner som flyr ett krig deras arabiska bröder startade är INTE etnisk rensning.

    Länge leve Israel den enda demokratin i mellanöstern!

  26. Herzl har används sig av strategi och genomtänkt plan, sen kom weizmann som utnyttja brittiska kontakter för att skriva under befourdeklarationen. Sedan lurade Truman den brittiska regering med att ’avskaffa lagen om förbjuden judisk invandring’ mot villkor att britterna får tillbaka sin mandat(sedan attackera judarna britterna i Palestina med att explodera broar för att försvåra truppförflyttning och fick död på 90 brittiska liv, som gjorde att britterna var tvungna att lämna tillbaka sitt mandat för att rädda sig själv ur situationen.) När ni väl ska dela på staten och få er ett jävla nationellt hem där ni känner ’trygghet och säkerhet och alla era vårrra rättigheter som vi aalllddrig kommer att få i europa^^fjäsk) så gynnar ni er med 55% inte med 50% av arean. några år till så har ni fått era släktingar i USA att samla ihop alla världens judar för ett kamp ’nu eller aldrig’ som gör att ni får sovjetunionen och USA sidan om er strax innan ni ska ockupera hela Palestina, så stormakterna inte ska våga öppna käften. idag så pågår ett etnisk rensning, men självklart har ni tagit er ett omgång med obama innan han kliver upp på scenen, eftersom hans varenda jävla ord betyder så pass mycket för världen så har ni tvingat in en judisk människa att jobba för honom. den människan är väldigt tydlig med att ’hej, jag är jude, vad vill du ha sagt på TV:n idag’. VAD TROR NI OBAMA KOMMER ATT SÄGA?! han som ska vara så jäkla diplomat!

  27. Och jag fattar inte vad ni ska bojkotta israel har ju fan tagit allt dem har och en punkt till jag e 13 år vet du hur mycket jag har gått igenom iallafall mer än vad du har din jävel jag är skit arg på alla som skyddar dem som redan är skyddade och inte tvärtom inga av er är människor ni är människit om jag hade rätten att ta bort den här bloggen så skulle jag inte bara tgait bort den jag skulle ha slängt min dator i soporna för att ni är äkliga som ffffffaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnn om det är nåt som ni inte fattar fråga israel
    fuck you
    p.s. släng er i väggen idioter

  28. hah 9/11 israel dödade fler än de som dog i 9/11 och världen skulle bli bättre utan er rasister jag mår illa av att tänka på israel och judarna som låste in min pappa

  29. Fuck you ´´demokrati´´ dem har fuckin dödat 1000 barn och min morbror era jävla idiotiska rasister
    Fuck you
    hoppas ni dör

  30. Och Sverige tillhör samerna…

    LÄNGE LEVE ISRAEL, DEN ENDA DEMOKRATIN I MELLANÖSTERN!!

  31. Free Palestine 1948
    Vila i frid till dom som dog av en Israelisk hand!
    F..k America de tillhör Indianerna..
    Och Palestina tillhör Palestinier!

    Bojkotta Israel

  32. Palestine for Palestinian who are (Muslims, Christian and Jewish ) .. and its weird to involve Iran or Arab people here ..
    what is really happening is that some people called Zionists decided to call all the Jewish around the world to come to live in Palestine with keeping (Palestinian Jews) and kick out the (Palestinian Muslims and christian) to make it as a religion country which a lot of Jews against that in the world.

    I am just imagining what that will mean ? if I will be a mad ( christian OR muslim ) and suddenly decide to collect all the ( Christians OR Muslims ) around the world in one country and remove the others. ???!!!

  33. Vad äre du kallar för land? Palestina har alltid funnits och kommer alltid finnas, Palestina vart ett heligt, underbart land innan Israel komm och försökte ta över med Våld och rensa människorna där , lämna barnen utan föräldrar och utan mat, HAde inte israel fått stöd av USA så´hade jag sagt lycka till , Israel hade innbte kommit nånstans och för de andra ( Bojkotta palestina?, palestina är redan bojkottade, dom får ingen mat och inga pengar men dom får åtminstånde kärlek av alla andra länder, till skillnad från Israeler som krigar mot ett land som inte tillhör dom, hade jag kommit hem till dig och rensat allt mat du har hemma och dödat din familj och låst alla dörrar o du är instängd i ett helvette sen säger jag att vi ska bojkotta dig också, de låter inte bra , så Spela inte politiker när du själv inte vet vad du snackar om , komm med något vettigt

  34. Elina, en del säger att om man blir arg så kan det vara första steget till ökad insikt. Men det beror kanske på hur jävla efterbliven du själv är och det vågar jag inte ens spekulera om. 😉

  35. Sällan jag har blivit så arg som när jag har läst detta. Jag måste säga att ni som stödjer Israel måste vara helt jävla efterblivna för att stötta den folkmordsstaten. Leve Palestina och Palestinas befrielse!

  36. Mina försök att lägg upp en kommentar till: Muslimska friskolan har resulterat med följande;

    ”Den här bloggen kan bara kommenteras av gruppmedlemmar.
    Du är just nu inloggad som Jerry. Du kan inte lämna kommentarer med det här kontot.”

    Det etniska Sverige och Israel samt övriga västvärlden har samma problem, nämligen alla araber, iranier och somalier = muslimer…
    Vi skall kommentera på deras villkor! Alltså av en gruppmedlem, med andra ord skall det vara muslimer!
    Väldigt demokratiskt med överflöd av yttrandefrihet…

  37. Jag är trött på folk som tillämpar egna teorier om konflikten i MÖ.
    Ingen av parterna är klanderfri från sina handlingar – det är massmedians iver att skapa nyheter som bidragit till att spö på ”branden” Hade FN:s delningsplan 1947 (FN:s resolution 181) accepterats så skulle det redan 1948 finnas en arabisk och en judisk stat sida vid sida.

    Alla vill inte ta upp fakta att Israel aldrig har startat någon konflikt mot sina grannländer.
    Däremot har flera grannländer på sin officiella agenda att Israel ska utplånas, upphöra att existera på jordens yta! Hur ska fred överhuvudtaget kunna förverkligas med dessa förutsättningar.

    Hamas supportrar vill inte att det kommer till kännedom att fred skulle inträffa så snart:
    1. Omgivande arabländer ger upp ambitionen att utplåna Israel!
    2. Hamas slutar skicka in raketer mot Israel, inifrån Gaza.
    3. Hamas slutar att skicka självmordsbombare in i Israel.
    Alltså så enkelt kunde det bli att få fred.

    VÄRLDSHERRAVÄLDE är vad islam eftersträvar. Troende muslimer befalls att utöva jihad. Troende muslimer befalls att införa sharialag. Troende muslimer befalls att införa islam i hela världen. Och det är Koranen som befaller.
    Erbakan, en tidigare turkisk premiärminister yttrade: ”Hela Europa kommer att bli islamiskt. Vi kommer att erövra Rom.” !!!

    UPPFATTBART att Sverige stödjer Turkiet medlemskap i EU!
    Ett land som har mer intresse att styra med sharialagar och inte med Europas variant av demokratiskt styre.

    Ett land som vägrar att erkänna Armeniska folkmordet samt svår förföljelse av den armeniska befolkningen i dåvarande Osmanska riket mellan 1915 och 1923.
    I samband med detta folkmord, utfördes även folkmord på grekerna och folkmord på assyrierna/syrianerna/kaldéerna i området.

    Dessa nyttiga idioter – Mankell och Gardell som följde med på båtarna från Turkiet med andra lika sinnade medborgare i Västeuropa. Alla vänsterpolitiker…
    De trodde att de gjorde något gott – bidragit till uppmärksamhet till en provocerande handling av Hamas supportrar och ett Proxy krig från Irans sida.

    ”De palestininska myndigheterna har sagt nej till en del av den hjälpsändning som först beslagtogs och senare slussades vidare”, uppger TV4Nyheternas Bosse Lindwall, på plats i Gaza. – alltså de SAKNAR INTE MAT!

    Apropå relationen döda civila israeler och döda civila Palestinier, så kan man rätt enkelt ta det fram i ljuset – Hamas bygger bunkrar för sig själva, men inte för civila!
    Israel har bunkrar för ALLA!

    Tyvärr alldeles för många är förtjusta i förtryckarstyre av Hamas på Gaza.
    Men ändå utpekar de Israel som en förtryckarstat.
    Förtryckarstat = Iran, Kuba, Nord Korea…..

    Islams ideologi är ett hinder för att islam skall vara kompatibel med demokrati.

    Inget lag kan styra över den gudomliga viljan, sharia ”lagen av Gud” och i med detta klara budskap är det mer än klart att sharia är inte kompatibel med demokrati i alla dess former.

    I den muslimska världen baseras ländernas lagstiftning i denna prioriteringsordning; sharia, sedvänjor eller lokala lagar och sist kommer dagens västerländska lagar.

    Det som förbryllar mig mest är det faktum att dem styrande i västvärlden tänker få till stånd demokratistyre enligt modellen sekulär åskådning, alltså minska religionens politiska betydelse… – utopi!

    Samtidigt är jag förbryllat över muslimernas (bosatta i EU) övertygelse om att dem kan skapa ett sharia styrd Europa!
    UTOPI!

  38. Hjälp, vilka sjuka människor ni är.

    hur länge ska sionisterna utnyttja judars lidelse för att få sympati i deras utrotning av palestinier.

    fyfan vad våra förfädrar skulle skämmas över vad ni gör och försvarar.

  39. Israel är en snäll mamma för alla terorister i världen, varför ? jo, för att sjlva landet ”israel ” bygger på PALESTIERNANS land. under 1948 har de drivit människor från deras hem och hämtade lurade judar från alla världens hörn .

    LEVA PALESTINA

  40. varför är inte israel terrorister?
    ser ni inte på tv hur många som dör varje dag av ”civilbefolkningen”små barn, gamla människor ,ungar ,kvinnor och män som var bara hemma och gjorde igen!! är det rättfärdig tucker du?

  41. Problemet är inte det du anger Per. Problemet är människor som inte kan acceptera i att leva i en liberal och demokratisk stat, utan vill tvinga andra människor till underkastelse, ofta och i synnerhet judar …

  42. Israel och det etniska Sverige har samma problem, nämligen alla araber, iranier o somalier…

Kommentarer är stängda.