I vart fall vill dess partisekreterare Björn Söder att Sverige ska upphöra med sitt ekonomiska bistånd till den Palestinska Myndigheten. Detta enligt hans motion i Sveriges Riksdag. Något som jag också emfatiskt hävdat för länge sedan. Läs här och här.

Slutklämmen i motionen lyder som följer:

Det är självfallet inte försvarbart att Sverige eller EU betalar ut stora ekonomiska medel till den palestinska myndigheten utan att kräva fullständig transparens om vart pengarna går och att den palestinska myndigheten omedelbart upphör med att låta högt uppsatta PLO- och Fatahpersoner stoppa pengar i egna fickor, finansiera terrorverksamhet och att belöna fängslade terrorister i Israel. Därför bör Sverige upphöra med biståndet till palestinierna.

Det har han ju onekligen ganska rätt i. Dvs. att de svenska skattebetalarnas pengar otvetydigt går till att finansiera terrorn mot Israel och till att belöna de arabiska terrorister och mördare som Israel dömt och fängslat för att de dödat judiska civilpersoner i Israel.

Är det inte konstigt att inget annat svenskt riksdagsparti uppmärksammat detta faktum? Att inget annat svenskt riksdagsparti än Sverigedemokraterna står upp mot de palestinska arabernas antisemitiska, antisionistiska och islamonazistiska terror, mot Konungariket Sveriges hittills närmast villkorslösa ”bistånd” till en så kallad Palestinsk Myndighet som hyllar dem som mördar judar och som består av entiteter som utan undantag – såvitt jag kan finna – syftar till att utplåna just den judiska staten Israel.

Jo, konstigt är det väl. Till och med ganska tråkigt. – Men de andra riksdagspartierna har ju god tid att inför riksdagsvalet nästa år göra om och göra rätt, nämligen att tills dess klargöra att Sveriges bistånd till den antisemitiska entiteten ”Palestina” måste upphöra.

Regeringspartierna kan ju tom. vilken dag som helst ställa in sitt stöd och bistånd. Det borde de göra – omgående!

För det kan väl inte gärna vara så att man måste rösta på Sverigedemokraterna för att det ekonomiska biståndet till terrorentiteten ”Palestina” ska upphöra?

Det kan väl inte gärna vara så att alla riksdagspartier utom Sverigedemokraterna står upp för terrorentiteten ”Palestina” och dess terror- angrepps- och utplåningskrig mot den enda judiska staten i världen: Israel? Det kan väl inte gärna vara så att alla riksdagspartier utom Sverigedemokraterna stöder detta angrepps- och utplåningskrig mot Israel?

Mycket tyder tyvärr på att det är just detta man gör i alla fall just nu. – Utom Sverigedemokraterna då.

Fast de andra partierna borde väl inte vara sämre än att de förhoppningsvis kan ändra sig. Innan det är för sent …

Här är en annan SD-motion i samma goda anda.

Länk: Paul Widén.

8 svar på ”Är det bara Sverigedemokraterna som vill stoppa Sveriges stöd till den antisemitiska terrorentiteten ”Palestina”?”
  1. När jag läste följande kommentar till artikeln ”Angola Becomes ’First Country to Ban Islam'” [http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/174445#replies], så håller jag med Angolas president Jose Eduardo dos Santos.
    ”11. The time has come.
    The army of Islam is next to your border, get ready for the re-establishment of the caliphate after when we have dismantled the alawite regime, you will be next.
    Muslim, (25/11/13)”.

    Är det några politiker i landet som sympatiserar med den afrikanska nationen Angola som enligt uppgift blivit det första landet att förbjuda islam och muslimer?

Kommentarer är stängda.