Waberi är nyinvald riksdagsman för Moderaterna, och jag hoppas att detta parti inte stödjer islamismen. För islamismen är nämligen en totalitär politisk ideologi, som i sista hand med våld vill införa den islamiska lagen i hela världen. Var och en får döma själv, om Waberi har denna ambition. Härnedan återges en del av hans uttalanden på film, tyvärr i en SD-vänlig version, men ändå väl sammanfattat:

Läs gärna också denna min tidigare bloggning om just min partikamrat(?) Waberi.

Som jag sade då: Om denne Waberi visar sig vara islamist och trots detta tillåts vara medlem i Moderaterna, ja då är det jag och säkert många med mig som direkt kommer att avsäga sig sitt medlemsskap i detta parti. – För min del då definitivt inte för att bli SD-medlem. Vad som i stället ligger nära till hands framgår här.

2 svar på ”Vill riksdagsman Waberi (M) hellre leva i en islamistisk stat än i Sverige?”

Kommentarer är stängda.