Äntligen återkommen från semestern i de djupaste Värmlandsskogarna, kan jag tyvärr konstatera att Carl Bildt ännu är utrikesminister.

Jag tänker inte nu återberätta mina skäl till för varför han inte borde vara det och varför man inte kan rösta på Moderaterna i riksdagsvalet så länge han är det. Jag hänvisar bara till vad jag tidigare skrivit till exempel rörande de oproportionerliga krav han ställer på Israel i förhållande till Israels dödsfiender, och hans ökända uttalande rörande terroristerna på Mavi Marmara: Israel hade genom att försvara sig mot dem gjort sig skyldigt till ett ”entydigt brott mot folkrätten”, tyckte han.

Israel har inte rätt att försvara sig mot sina dödsfiender alltså. Detta enligt Carl Bildt, Sveriges utrikesminister.

Kristdemokraterna

Jag har alltid röstat på Moderaterna sedan år 1976. Men i år har jag förtidsröstat på Kristdemokraterna i riksdagsvalet i stället. Det är uteslutande Carl Bildts fel/förtjänst.

Gör det du också. Även en röst på Kristdemokraterna säkerställer en seger för Alliansen, nämligen.

Hur vi ska få bort Carl Bildt får väl då bli en senare fråga. Varför inte en kristdemokratisk utrikesminister, när nu Moderaterna fortfarande misslyckas med att hitta en tillräckligt israelvänlig – och därmed demokrati- och frihetsvänlig – ersättare.

Ett svar på ”Med Bildt som utrikesminister kan man inte rösta på Moderaterna i riksdagsvalet”

Kommentarer är stängda.