Ja, likaväl som vissa hävdar att Israel bör bojkottas, så kanske ”Palestina” borde bli föremål för samma ingripande? Läs t. ex. här.

För ”Palestina” måste ju inte insistera på att utplåna Israel. ”Palestina” måste inte hela tiden skicka raketer mot Israel. ”Palestinas” terror mot den israeliska civilbefolkningen är väl orättfärdig? – Bara som några exempel.

Och om man tänker efter hittar man flera exempel på det orimliga i den omvända bojkotten, dvs. den som inte bara avser varor från Israel, utan Israels själva existens. Det är i vissa kretsar (Fatah, PFLP, Hamas, Hisbollah, Iran) helt OK att hävda att Israel ska utplånas. Och att bojkotta varor från Israel, ja, det vill ju många, t. ex. dessa.

Men så länge ”Palestina” inte erkänner Israel, finns det väl ingen anledning för Israel att erkänna ”Palestina”? De palestinska araberna har ju dessutom redan ett land, nämligen Jordanien, så vad ska de ha Israel till egentligen? Tvåstatslösningen förefaller redan vara genomförd, eller?

Att ”Palestina” inte erkänner Israel finns det flera exempel på, såsom detta och detta… Så, som sagt var, varför måste Israel då erkänna ”Palestina”?

Här är ”Bojkotta Palestina”-kampanjens logo:

Bojkotta Palestina

Och här är en annan:

Bojkott

Det känns som att det är dags för en omröstning igen. Betrakta alltså vänsterkolumnen och svara på frågan: Anser du att ”Palestina” bör bojkottas till dess man erkänner Israels rätt att existera och tar avstånd från terror?

Mitt svar är att, ja, det förefaller rimligt.

Här är resultatet från omröstningen.

***

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , ,

6 839 svar på ”Bojkotta ”Palestina”?”

Kommentarer är stängda.