Lennart Eriksson

Denna blogg drivs av Lennart Eriksson, som också har skrivit nästan alla hittills över 1400 inlägg. Läs mer under rubriken "Om Sapere Aude!" ovan - och observera även följande:

Nemo me impune lacessit

Sagt om Sapere Aude!

"Sapere Aude är en av Sveriges bästa bloggar!" - Läst på Facebook 2014-01-26

"Modigt. Provocerande. Intressant." - E-post 2014-08-27

"Lennart Eriksson … hjälten på Migrationsverket" - E-post 2015-08-15

Arkiv

Kategorier

Kalender

september 2021
M T O T F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Är Carl Bildt islamist?

Det finns många förintelseförnekare. Inte minst den iranska antisemitiska och islamonazistiska regimen och dess Führer Khamenei. MEMRI förmedlade igår, på Förintelsens minnesdag, bevis för detta. Av den iranska regimen är förvisso inget annat att vänta. Sådan är nazismen. Enligt MEMRI kallar Khamenei Förintelsen för ”the myth of the Jewish slaughter known as the Holocaust”.

Denne Khamenei är alltjämt Führer i Iran. Carl Bildt avser besöka den förintelseförnekande islamonazistiska regimen i Iran om någon vecka, i den naiva tron att detta besök kan i någon mån förmå denna regim att, åtminstone tillfälligt, avstå från att utveckla kärnvapen. Läs mer här.

Men att den iranska regimen skulle avstå från att utveckla kärnvapen är uteslutet. Det kommer inga besök från Carl Bildt att ändra på. Det kommer endast utplånandet av den iranska islamonazistiska regimen att ändra på. Därtill krävs andra medel.

Misstanken infinner sig dock tyvärr att Bildts projekt inte är så naivt som det kan förefalla. Bildt har nämligen aldrig haft några problem med att frottera sig med islamonazister. Här några bildbevis.

Folk från den antisemitiska organisationen Ship to Gaza, tillsammans med Carl Bildt:

Carl Bildt tillsammans med Egyptens förutvarande utrikesminister, Mohammed Kamel Amr, som verkade under den islamistiske presidenten Muhammed Mursi, medlem av Muslimska Brödraskapet, en entitet som vill utplåna Israel. Läs mer här:

Carl Bildt och Nabil Shaath, en medlem av Fatahs exekutiva kommitté som tycker att det inte är ”någon skillnad mellan Fatah och Hamas när det gäller de politiska målsättningarna”. Båda organisationerna syftar till att utplåna Israel. Men Carl Bildt han tycker att Shaath är ”väl värd att lyssna till”!:

Lägg därtill att Carl Bildt som sagt avser att inom kort besöka den islamonazistiska regimen i Iran. Därtill hans stöd till den i vart fall kvasi-islamistiska regimen i Turkiet. Med mera …

Så Carl Bildt är kanske inte så naiv som en välvillig betraktare kan tycka. Låt oss hoppas att Carl Bildt inte i själva verket själv är islamist, en människa som vill utplåna den västerländska civilisationen – och med den även judarna.

Det hoppas jag. Men inte mycket talar som du ser för att så är fallet.

Som vanligt: Rätta mig om jag har fel!

Men om det verkligen är så: Ska Konungariket Sverige verkligen ha en islamist som utrikesminister?

1 comment to Är Carl Bildt islamist?

  • adelaide

    Du har glömt Bilds kärlek, hans allra käraste islamisten Erdogan som han till och med bett om ursäkt för beslut fattat i demokratisk ordning i svenska riksdagen!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.