Civilpersonerna var alltså medborgare i Israel. Den israeliska försvarsmakten har å sin sida eliminerat Hamas’ militäre ”överbefälhavare” Ahmed Jabari. Den egyptiske presidenten Muhammad Mursi fördömer för sin del ”det han beskriver som Israels aggression mot Gazaremsan”. Men att Hamas mördar civilpersoner i Israel och urskillningslöst skickar hundratals raketer, det går dock tydligen an enligt hans sätt att se, för några invändningar mot det från egyptiskt håll har inte synts till. Men presidenten är ju passiv medlem i Muslimska Brödraskapet som inte erkänner Israels rätt att existera, så vad bryr väl han sig om några enstaka mördade judar.

Enligt mitt sätt att se, vilket synsätt nog delas av bl. a. just Hamas, råder krig mellan Gaza och Israel. Att Hamas’ militäre överbefälhavare då dödas, ja det är ingenting annat än en alldeles legitim krigshandling, dessutom utförd i ett försvarskrig mot dem som genom anfallskrig avser utplåna den judiska staten Israel. Det är detta anfallskrig som Hamas just nu bedriver från Gaza; 250 raketer från Gaza bara sedan igår!

Vi får alltså gratulera den israeliska försvarsmakten (IDF) till sin direktträff mot denne Hamas-terrorist, en träff som inte skadade en enda civilperson såvitt jag förstått. Här är IDF:s syn på saken:

Jabari

Samtidigt sitter Carl Bildt och jäser i Kairo inför möte mellan EU och Arabförbundet. Arabförbundet, alltså, vars stadga om mänskliga rättigheter har följande antisemitiska innehåll: ”alla former av rasism, sionism och utländsk ockupation och dominans utgör ett hinder för mänsklig värdighet och ett stort hinder för utövandet av folkens fundamentala rättigheter; all sådan verksamhet måste fördömas och åtgärder vidtas för deras eliminering”.

(Bildtexten lyder: ”Egyptens utrikesminister Mohamed Kamel Amr, utrikesminister Carl Bildt och Sveriges ambassadör i Kairo Malin Kärre. Foto: Charlotta Ozaki Macias/UD” Källa.)

Arabförbundet vill således ”eliminera” Israel. Hoppas Carl Bildt under mötet med dem påtalar denna skamfläck i stadgan och kraftfullt påyrkar att skamfläcken utplånas.

Men det tror jag inte vår utrikesminister kan förmå sig till. Jag läser hans blogg för den 13 november. Där skriver han följande:

I motsats till vad som i allt väsentligt varit fallet tidigare förefaller det att vara Hamas som nu skjuter raketer mot Israel som sedan leder till vedergällningsattacker med stor styrka.

Om han alltså tror att det tidigare ”i allt väsentligt” varit Israel som skjutit raketer mot Gaza, så måste han vara både blind och döv. Det har, kan jag upplysa honom om, alltid ”i allt väsentligt” varit det Hamas-styrda Gaza som skjutit raketer mot Israel, och detta fortgår alltså. Sedan igår 250 raketer. Detta i syfte att utplåna Israel. Alltmedan Bildt sitter i samkväm med Arabförbundet som precis som Hamas vill eliminera sionismen – alltså utplåna Israel!

Sådana samkväm ska ingen svensk utrikesminister delta i! Skam över Bildt – ännu en gång!

Länk: SvD.

7 svar på ”Gaza-nazisterna attackerar Israel urskillningslöst och mördar tre civilpersoner alltmedan Carl Bildt jäser i Kairo”
 1. Mahatmah,
  Dessa ”fyrverkeripjäser” är ”Made in Iran” och har tillräckligt räckvidd att nå Jerusalem/Tel-Aviv!

 2. Man blir förvånad av att se att det inte är alla som försvarar hamas som tidningar gör.
  För 2 år sedan satt jag och en kommpis och drack öl och rökte en fet och snackade om framtiden och grannar råkade höra för fönstret var öppet. Vi pratade om löneomställningen som politiker jobbar så hårt för och vi pratade om att det kommer medföra en ny mörk tid för eu så vi pratade om att om vi startar ett facistiskt parti så är vi före dom andra för det kommer att ske snart och alla började prata skit om mig för det kommer aldrig att hända i eu och det senaste från grekland är att nasist partiet har 20 % och nästa val står mellan nasister och kommunister men jag är inte glad för jag har rätt om framtiden för jag vill ha frihet man majoriteten vill inte det tyvär.

 3. Mahatma:

  Om det inte sköts några raketer mot Israel så skulle ingen behöva dö. Hur korkad får man bli?!

 4. Varför skulle Hamas vara så dumma att man sköt raketer (att jämföras med större fyrverkeripjäser) mot Israel? För att krossa och förinta den Israeliska staten? För att mörda så många judar som möjligt (i så fall hade man kunnat börja med alla judar som finns i Gaza)? För att locka Israelerna att mörda sitt eget folk?
  Kom igen, hur naiv får man vara. De enda som har ”nytta” av raketbeskjutningarna är Israel. Nu har man fått en anledning att döda Ahmed Jabari, t.ex. Det är Israelerna som ligger bakom raketbeskjutningarna, detta är det äldsta taktiska tricket i krigshistorien och det är detta Bildt åsyftar såklart. Var inte naiv!

Kommentarer är stängda.