Jerusalem anses ju vara islams tredje heligaste plats, efter Mecka och Medina. Men det tycks islamonazisterna i Gaza inte bry sig om det minsta. För nu har de attackerat även Jerusalem – precis som många andra platser i Israel. Det framgår här. Här kan du läsa att de även attackerat Tel Aviv, Beer Sheba och Ashkelon mfl ställen.

Så djävla helig kan alltså Jerusalem knappast vara för islamonazisterna. Det som är heligt för dem är av allt att döma att utplåna Israel och judarna. Om sedan Jerusalem ryker med på köpet, det går tydligen an. Så djävulska är de. Detta måste vara uppenbart för alla oss som vill och orkar se sanningen i vitögat.

Men alla vill och orkar inte det. Somliga kallar till och med till stödmöte för vad som inte kan betecknas som annat än målsättningen att utplåna Israel och Jerusalem.

Ett sådant möte till stöd för just dessa islamonazister i Gaza ska hållas i Göteborg i morgon lördag. Här är vad de skriver på sin Facebook-sida:

Attackerna mot Gazaremsan fortsätter!
Nu tillkallar vi till en manifestation som kommer att hållas den 17de November kl. 15:00 i Gustav Adolfs Torg, Göteborg.
Våra talare denna dag kommer bland annat vara:
Ann Ighe (Ship to Gaza)
Amer Mohammed Ali (Rättvisepartiet och Socialisterna)
Erika Engberg (Vänsterpartiet)
Sara Bessa (Projektledare för Gaza-monologerna)

Man är till och med så infernaliska att man kallar Israels pågående försvarsinsatser i Gaza för en ”massaker”! Se här:

Men om det inte hade funnits så många i Gaza som hade skickat raketer mot Israel i syfte att utplåna den judiska staten, så hade ingenting behövt hända. Det är enbart på grund av islamonazisternas antisemitiska angreppskrig mot den judiska staten Israel, som detta händer.

Och i vilken utsträckning de är muslimer eller bara antisemiter återstår att se. Ingen muslim vill väl rimligen attackera den för muslimer tredje heligaste platsen kan man tycka. Men Hamas vill! Frågan som kvarstår är väl då om Hamas verkligen är muslimer eller bara djävla antisemiter.

I vilken utsträckning morgondagens talare är djävla antisemiter eller någonting annat, ja det får vi väl se och höra i morgon…

Shabbat Shalom!

Länkar: SvD I, Dagen, DN, IDF, SvD II.


10 svar på ”Islamonazisterna i Gaza attackerar Jerusalem – då kallar kommunisterna i Göteborg till stödmöte!”
 1. Vad konstigt då ”smarta”kalla att flera utrikesministrar från arbländetna redan börjat besöka Gaza under dessa omständigheter…
  En sak är säker det är inte långt kvar!
  Behåll dina hjärntvättande youtube klipp till någon
  Idiot som vill göra dig tillfreds.

  Svensk media är långt ifrån rättvis, inte minst vad det gäller palestiniernas riktiga situation.
  Men det är väldigt väldigt många som börjat se verkliga Israel vilket är en underbar utveckling.

  Vi möts i Jerusalem!

 2. Hanna:
  Ta och titta på dessa informativa klippen och skaffa dig lite RIKTIG kunskap och FAKTA om konflikten.

  http://www.youtube.com/watch?v=QAuBc_cbXo0&feature=fvwrel

  http://www.youtube.com/watch?v=XGYxLWUKwWo&feature=relmfu

  http://www.youtube.com/watch?v=g_3A6_qSBBQ&feature=relmfu

  Jag kan bara säga att jag som svensk skäms oerhört mycket för att det finns svenskar som du som blir hjärntvättade av svensk media och inte tar reda på fakta och använder huvudet.
  Och du är väldigt naiv om inte korkad om du tror att den arabiska våren kommer leda till demokrati.

 3. Det hitler gjorde är jätte fel och att vara jude är absolut inte fel vad som är fel är staten Israel och dess anhängare.
  Försök att tänka er in i palestiniernas situation.
  En utsatt religion på den tiden söker sig från alla möjliga länder i världen till ett land där det redan bor människor. Helt hänsynslöst kastar man ut människor ur deras hem, tar deras mark ifrån dem och utsätter dem för det våld som krävs för att judarna i sin tur ska få trygghet. Ett helt folk tvingas fly sina hem och fattigdom.
  Vem har sagt att judarna i Israel är mer värda mänsklighet än palestinierna? Varför kunde isåfall inte vi i Sverige utrymma våra hem och erbjuda de utsatta judarna i Europa dem?
  Att palestinierna efter så många år av utsatthet fortfarande i generation efter generation kämpar för rätten till sitt land är det största beviset på sanningen.
  Att arab världen äntligen börjat vakna från förtrycket diktatorerna utsätter dem för är ytterligare ett bevis på att Israel inte har långt kvar att leva. Vill judarna bo kvar där, visst får dom det underförutsättning att palestinierna världen över får tillbaka sin mark och sina hus. Helt ärligt förstår jag inte varför jag utsätter mig själv för att gå in på dessa sidor. Men jag vill bara att ni ska veta att jag som svensk anser mig skyldig att kämpa för rättvisan världen över. Det minsta jag kan göra är att sprida kunskap, lära mina barn och deras vänner, mina elever, mina kollegor och vänner osv. Ni vet, så som kunskap sprids 🙂
  En dag inom en snar framtid kommer jag åka på semester med min familj till staden Jerusalem, Palestinas huvudstad och den dagen kommer jag känna att jag faktiskt bidragit till en rättvis värld.

 4. Hanna, du kommer med typisk reaktion av antisemiter som vill vara rumsren och vrålar istället ”Jävla zionister!”

  Är man äcklig bara för att man stöder en folkgrupp och kritiserar en annan folkgrupp?

  Är det så jobbigt att höra sanningen?

 5. Usch, har bara en sak att säga!
  Äckliga människor är vad ni är!
  Jävla zionister!

 6. Raketerna (made in Iran) mot Jerusalem kan träffa vem/vad som helst.

  Vem skall då anklagas för skadade/dödade araber?
  Vem skall då anklagas för massakern?

  Vem skall då anklagas för träffade religiösa byggnaderna som klagomuren eller klippdomen?

Kommentarer är stängda.