Nu är det ju så här att varje försök till eller verklig samverkan med de antiliberala, antisemitiska och/eller pro-islamistiska riksdagspartier, som kallar sig Vänsterpartiet, Miljöpartiet och Socialdemokraterna enligt min ringa mening måste följas av ett alldeles entydigt fördömande av sådan samverkan från dem av oss som, i motsats till dessa partier, i stället vill försvara den judisk-kristna västerländska demokratiska och liberala civilisationen. Detta vare sig vi är riksdagspartier eller vanliga svenska medborgare som du och jag.

Tydliga tecken på att denna rödgrönbruna röra med dess antisemitiska och pro-islamistiska agenda existerar kan du se här. Och även här, där också Reinfeldt figurerar (fast Reinfeldt måste tyvärr avfärdas som en i grunden socialistisk kuf).

Så här är det: Inget riksdagsparti som verkligen vill försvara den judisk-kristna demokratiska och liberala civilisationen, kan med hedern i behåll någonsin samverka med Vänsterpartiet, Miljöpartiet eller Socialdemokraterna. Aldrig någonsin!

Men nu vill ändå Centerpartiet och ”Liberalerna” inleda just sådan samverkan! Här är deras eländiga samverkansprogram.

Det blir då entydigt klart att Centerpartiet och ”Liberalerna” inte längre är några partier som verkligen vill försvara den judisk-kristna västerländska demokratiska och liberala civilisationen.

Således fördömer jag nu entydigt såväl Centerpartiet som ”Liberalerna”. Detta därför att dessa partier uppenbart har övergått till att stödja den antisemitiske, antiliberale och antidemokratiske fienden till den västerländska civilisationen!

De enda riksdagspartier som därefter återstår att hoppas på i försvaret av vår judisk-kristna västerländska demokratiska och liberala civilisation är därmed Kristdemokraterna, Moderaterna (efter Reinfeldt) och Sverigedemokraterna.

Sorgligt men sant. Men eftersom dessa tre partier ändå fick så mycket som 43,6 % av rösterna i höstens riksdagsval, så kan man nog trots allt vara ganska hoppfull.

Låt oss då hoppas på att de står fast när andra sviker!

Inlägget är redigerat 2019-01-13.