Palestinian Media Watch är en stor tillgång inte minst när det gäller att avslöja antisemitismen, antisionismen och judehatet i ”Palestina”. Här följer en film där medlemmen i al-Fatahs centralkommitté, Abbas Zaki, uttalar just detta: Han tror att Allah ska samla ihop judarna ”så att vi kan döda dem”!

Detta parti, al-Fatah, vars ledare heter Mahmoud Abbas – tillika ”president” i den Palestinska Myndigheten, hyllas av de svenska socialdemokraterna. Partiet är enligt Stefan Löfven socialdemokraternas ”kära systerparti”. Jag måste därför, till dess annat bevisas, utgå från att även de svenska socialdemokraterna anser det rätt och riktigt om Allah samlar ihop judarna så att al-Fatah kan döda dem. Denna ståndpunkt ligger dessutom tyvärr väl i linje med deras, och nästan samtliga övriga svenska riksdagspartiers beslut i Sveriges riksdag nyligen att återigen låta miljoner av svenska skattebetalares pengar regna ned över dessa potentiella och verkliga judemördare.

Här är filmen:

Vår statsminister Fredrik Reinfeldt ler i kapp med antisemiten Abbas:

null

Stefan Löfven ler i kapp med antisemiten Abbas:


Källa.

Länk: Stefan Löfven skakar hand med antisemiten Abbas.

4 svar på ”Hög företrädare för de svenska socialdemokraternas kära systerparti i ”Palestina” uttalar att han tror att Allah ska samla ihop judarna ”så att vi kan döda dem””

Kommentarer är stängda.