Det verkar i skrivande stund som att riksdagen kommer att ge den nuvarande antisemitiska statsledningen carte blanche att ytterligare en tid ange färdriktningen. Det vill säga ”Highway to He(i)ll”.

Men det är ju synnerligen stötande – minst sagt! – att två enligt egen utsago liberala partier, Centerpartiet och ”Liberalerna”, är beredda att stödja detta förräderi mot allt vad liberalism heter. Och själva anta rollen som de största förrädarna! Stötande var ordet!

Här är igen en tydlig bild på partiordförande Lööfs förräderi:

Ytterligare en bild på samma förrädiska tema kommer här:

Centerpartiet och ”Liberalerna” blir i och med detta deras förräderi en integrerad del i den ”rödgrönbruna röra” som jag hittills använt som beteckning för den äckliga sammanflätning av röda och gröna partier (V, S och MP) med den antisemitism och antiliberala islamism, som dessa partier så gott som alltid understött, och som de i vart fall fortfarande understödjer. Vilken färg som de hittills, men inte längre liberala ”Liberalerna” kan tänkas tillföra denna äckliga röra, ska jag låta vara osagt.

Viktor Hardarson ger på Vänskapsförbundet Sverige-Israels i Stockholm hemsida följande översikt över några ”incidenter” som V, S och MP gjort sig skyldiga till. Bra, inte minst eftersom jag då slipper att själv rada upp dem alla. (Hardarsons språkbruk och interpunktion är kanske inte alltid alldeles korrekt i alla avseenden, men det får stå för honom):

Varken S eller MP har, som SD, rasism i sitt partiprogram. Men inga partier i Sverige har lika stora problem med antisemitism och antisemitiska företrädare som dessa och exemplen är många och sträcker sig decennier bakåt i tiden. Faktum är att allt sedan Israels seger i Sex Dagars Kriget 1967 har det antisemitiska hatet riktats allt mer emot den judiska staten. De flesta som forskar på detta är eniga om att ”Israel är dagens jude”. Inom ”Vänstern” idag, även om det inte ingår i deras tankevärld på samma sätt som hos högerextrema och islamister, florerar judehatet…men riktat mot Israel. Och väldigt väldigt många vänsterlutande politiker är påverkade av detta.

Miljöpartiets språkrör, Gustav Fridolin, valde att åka till Israel till att protestera mot Israels byggande av säkerhetsbarriären och blev då medlöpare till de som stödjer terrorism mot Israel. Han var inte välkommen till Israel i flera år efteråt.

Miljöpartiets tidigare språkrör Birger Schlaug jämförde Israels agerande i Gaza med Treblinka.

Före detta Miljöpartisten och bostadsministern, Mehmet Kaplan, jämförde Israel med Nazi-Tyskland och ville ”befria Jerusalem”.

Islamister har fått förtroendepositioner inom partiet och Herrljunga kommunfullmäktige Miljöpartisten Jerker Nordlund kallade Israel för en ”sinnessjuk stat” och ville ”nedmontera staten Israel”.

Miljöpartiet röstade också ”nej” till IHRA definition av antisemitism därför att ”den omöjliggör kritik mot Israel”. Tvärtemot är IHRA definition mycket tydlig med att kritik av Israel är inte antisemitism. Definitionen är nu erkänd och använd av EU.

Troligen är det bara MP som har svårt med skillnaden på ”kritik” och ”antisemitism”

Detta är bara ett axplock ifrån MP

Det blir inte bättre när vi vänder oss till Socialdemokraterna. Deras historia av anti-Israel engagemang är lång och motbjudande.

Palme gav terroristen Arafat legitimering när han som första statsminister tog emot honom på officiellt besök i Stockholm. Trots Arafats uttalade mål om Israels förstörelse. Palme gjorde också samma som Mehmet Kaplan och jämförde Palestinska barns situation med judiska barn i nazistiska koncentrationslägren.

Pierre Schori hävdade i samband med Libanonkriget att det ”frammanat ett märkligt rollbyte. I dag är det palestinierna, inte judar, som är förföljda och hotas av ”likvidering”. I dag är det palestinierna som är instängda i ett nytt Warszawaghetto”.

Och för att göra detta inte allt för långt kan vi hoppa närmare oss i tiden. Vem kommer inte ihåg Omar Mustafa som under sin tid som ordförande för Islamiska Förbundet bjudit in antisemitiska talare. Veronica Palm som undrade över ”vem Dom Utvalda ska bränna nästa gång?”. Hillevi Larson som mottog ett pris med en karta av Palestina…där Israel var utraderat. Marita Ulvskog som poserade med en bild av livstidsdömda palestinska terroristen Marwan Barghouti. Malmös starke man, Ilmar Reepalu som krävde att svenska judar tog avstånd från Israels politik och såklart Carl Henrik Grenholm, som 1971 skrev i tidningen för socialdemokratiska Broderskap: ”Palestinierna önskar utplåna Israel som stat, vill helt krossa Israel. Detta är helt riktigt – och det är en målsättning vi bör stödja.”

Och så vidare och så vidare och så vidare.

Och det går ju inte att ta ihop en sån lista utan att ha med vår nuvarande utrikesminister. Margot Wallström är en antisemit av rang. Vare sig hon vill, tycker eller är medveten om det eller inte. Du hamnar bara inte på det respekterade Simon Wiesenthalcentrets lista över årets värsta antisemitiska incidenter av ett misstag…och det är inte som om de inte har exempel att välja ur.

Och du får inte heller utmärkelse av Palestiniernas president som en som har stridit för Palestina bara pga av en god relation.

Hennes uttalanden och ageranden talar sitt tydliga språk.

Nej Annie Lööf. Om du tänker stå emot rasism i riksdagen räcker det inte med låtsaslekar.

En av de största anledningarna till att så många judar och svenska Israelvänner vill få denna regering bort och är rasande över ditt svek är precis den att vi ser den som en av antisemitismens fanbärare i modern tid.

Och med dessa vill Annie Lööf sitta i regering med?

Vad jag inte citerat här ovan är Hardarsons inledning. Där skriver han att ”jag inte under några omständigheter anklagar Annie Lööf för rasism eller för att vara rasist”.

Nåja, många anklagar Sverigedemokraterna för att vara ett rasistiskt parti. Men ingen sverigedemokrat stod i alla fall bakom det uttalande som Bondeförbundet (som Centerpartiet hette fram till 1958) gjorde år 1933:

I Bondeförbundets program från 1933 finns rasistiska tongångar: ”Som en nationell uppgift framstår den svenska folkstammens [läs: bondeklassens] bevarande mot inblandning av mindervärdiga utländska raselement samt motverkande av invandring till Sverige av icke önskvärda främlingar.”

Källa.

Jag erinrar också om akademiledamoten Per Olof Sundman (foto överst t. v.), som förvisso tillhörde Centerpartiet, tillika Sveriges Riksdag, men som tidigare, enligt Wikipedia, ”var registrerad medlem i det nazistiska Nordisk Ungdom”.

Så även om Annie Lööf möjligen inte är rasist, har ändå såväl hennes parti som en framstående medlem av hennes parti tidigare varit det. Men jag förblir tveksam. För orsaken till att hon nu stödjer rasistiska och antisemitiska partier som Socialdemokraterna och Miljöpartiet kan väl knappast vara att hon är övertygad liberal?

Nå, som det heter i Skriften (Hesekiel 18:20): ”So­nen skall in­te bära straf­fet för fa­derns synd och fa­dern skall in­te bära straf­fet för so­nens synd”.

Detta bör enligt min ringa mening gälla även ”döttrar” som Annie Lööf, men även söner som Jimmie Åkesson – vars parti förvisso en gång hade en före detta SS-soldat i sina led. Precis som Centerpartiet hade en före detta nazist alltså. För Sverigedemokraternas del hette han Gustaf Ekström (foto överst t. h.). Död sedan länge precis som Sundman. – Konstigt att denne Ekström förs på tal mycket oftare än Sundman …

Annie Lööf och Centerpartiet tycker dock att det är helt i sin ordning att samverka med den nuvarande antisemitiska statsledningen bestående av företrädare för S och MP. Som år efter år överöser antisemiterna i ”Palestina” med svenska skattebetalares pengar. Och ”Liberalerna” håller av allt att döma med!

Men se det tycker inte Sverigedemokraterna! Det enda riksdagsparti som verkligen med emfas tagit avstånd från antisemitismen i ”Palestina”. Vilket hedrar dem mycket! Läs till exempel här.

Och nu finns indikationer på att Vänsterpartiet kommer att rösta nej till denna antiliberala röra som Centerpartiet och ”Liberalerna” gjort sig skyldiga till. Fast då antagligen inte för att röran är antiliberal utan för att den är för liberal. Hursomhelst: Bra gjort, Vänsterpartiet!

Det är inte mycket man kan hedra Vänsterpartiet för. Som jag ser det är det endast för att de alltid står upp för sina principer, hur vedervärdiga de än må vara. Vi vet var vi har dem, nämligen inte bara utefter ”Highway to He(i)ll”. Nej, de har redan anlänt dit! Gott att veta!

Men vad vi liberalkonservativa som kämpar för den judisk-kristna västerländska demokratiska och liberala civilisationens överlevnad har att förlita oss på till veckan tycks ändå tyvärr vara att kommunisterna (Vänsterpartiet) röstar nej till en socialistisk regering!

Lite – nej mycket! – märkligt att vi som liberaler måste förlita oss på kommunister. Men eftersom de förutvarande liberala partierna Centerpartiet och ”Liberalerna” är förrädare, så tycks kommunisterna vara vårt enda hopp!

Upp- och nedvända världen!

(Uppdaterat 2019-01-18.)

Ett svar på ”Den nuvarande antisemitiska statsledningen verkar tyvärr få förnyat förtroende av riksdagen: C och L är för. Hoppet tycks stå till Vänsterpartiet!”

Kommentarer är stängda.