Och även i Sveriges riksdag röstade i går den 18 januari fler mot än för en S-MP-regering. Ändå fick vi en sådan. Löfven och hans antisemitiska statsledning kan därmed även fortsättningsvis driva Sverige ännu längre in i fördärvet. Tack för det Centerpartiet och ”Liberalerna”! Och även i viss mån Moderaterna och Kristdemokraterna.

Redan efter valet år 2014 skrev jag om alliansens ärelöshet till följd av att de till följd av bristande vilja inte fullgjorde sin skyldighet att driva alliansens politik. Detta inspirerad av den inspirerande generalen Döbelns (bild ovan t.h.) valspråk: ”Ära, skyldighet, vilja”.

Redan då hade alliansen haft möjlighet att, med stöd av Sverigedemokraterna, även fortsättningsvis driva sin egen politik. Men de kapitulerade inför de antisemitiska och socialistiska krafterna och träffade i stället den så kallade Decemberöverenskommelsen. Detta absolut inte för att ta chansen att fortsatt driva sin egen politik. Nej, avsikten var endast att hålla Sverigedemokraterna borta från något som helst inflytande. Vilket ledde till att man hellre släppte fram en inte minst antisemitisk S-MP statsledning, som givetvis inte hade någon som helst avsikt att bedriva ”allians”-politik.

Nu har mer än fyra år gått sedan dess. Men ”alliansens” vilja att driva sin egen politik har uppenbarligen inte ökat. Snarare har dess ärelöshet ökat och viljan dessutom minskat ännu mer. De gör alltså igen om samma misstag som för fyra år sedan!

Alla icke-socialistiska partier har en skyldighet att verka mot socialismen. Detta är väl närmast en självklarhet. Inte minst eftersom socialismen så gott som alltid i praktiken har medfört antisemitism.

Därför kan vare sig Centerpartiet eller ”Liberalerna” med någon som helst trovärdighet i behåll ingå några som helst överenskommelser med det uppenbart antisemitiska partiet Socialdemokraterna – som erkänt den uppenbart antisemitiska entiteten ”Palestina” som stat, och kallar det antisemitiska ”partiet” al-Fatah för sitt ”kära systerparti”! Vars företrädare, sin antisemitism likmätigt, mottagit antisemitiska ”palestinska” utmärkelser. Och haft den dåliga smaken att förnedra Sveriges Konung – och därmed Sveriges Folk, genom att bära detta fanstyg inför Honom!

Och som dessutom, men inte minst, sett till att miljarder kronor av svenska skattebetalares under lång tid tvångsvis uttaxerade skattemedel överförts till dessa antisemiter, att användas till pensioner mm. åt judemördare! Läs gärna här om detta m. m.

Dessa antisemiter, som avser utplåna den judiska staten Israel, och vars företrädare nyligen uttalat att ”sionism är rasism”. Ett entydigt antisemitiskt uttalande. Som Socialdemokraterna tydligen inte har några som helst problem med!

Nå, nu har den del av ”alliansen” som, åtminstone hittills även bestått av Centerpartiet och ”Liberalerna”, ännu en gång ansett det befogat att släppa fram den antisemitiska socialistiska statsledningen som fortsatt svensk regering. Detta igen, precis som år 2014, för att hindra att Sverigedemokraterna får något inflytande. Detta igen, istället för att bedriva egen politik. Något som man nu, tillsammans med M och KD och med mer eller mindre starkt stöd av Sverigedemokraterna hade haft mycket god möjlighet att göra.

Frågan uppstår igen varför det för dessa starkt förvillade partier är viktigare att hålla SD ifrån sig än att driva sin egen politik? Och genom denna absurda prioritering därigenom ge utrymme för antisemiterna att driva sin politik!?

Hur ska vi hantera den omständighet att en överväldigande majoritet av de röstberättigade inte röstade för den regering och statsminister som utsågs igår? Denna omständighet är enligt min ringa mening i vart fall inte ett entydigt uttryck för demokrati – folkstyre.

Inte minst eftersom en överväldigande majoritet av folket/de röstande i riksdagsvalet entydigt inte vill ha denna regering.

Så någon verklig demokrati tycker jag inte föreligger just nu. I stället har vi hamnat i ett skymningsläge. Vilka av oss kommer att försvara demokratin? Verkar osannolikt att i vart fall Centerpartiet och ”Liberalerna” kommer att göra det. Dessutom finns frågetecken kring Moderaterna och Kristdemokraterna, nämligen eftersom de stödde Decemberöverenskommelsen. Alla dessa fyra partier tyckte år 2014 att, nej, det skulle i alla fall inte de göra. Detta försvar för demokratin tycks de inte vilja stå upp för ännu år 2019, även om åtminstone Moderaterna och Kristdemokraterna verkar ha sansat sig något. Men ännu inte tillräckligt.

Slutligen: Jimmie Åkesson fick igår utstå Sveriges riksdags spott och spe för det att han kommenterade Annie Lööfs lila klädnad inför hennes uttalande i Riksdagen igår. Möjligen är alla av oss färgblinda – åtminstone är jag i alla fall rödgrön färgblind.

Men när jag får veta att lila är en blandning av röd och blå, ja då vet jag i alla fall vad vad hennes och hennes anhangs hittillsvarande rödgrönbruna röra borde kallas vilket jag var tveksam om här. Jo, nämligen den rödgrönbrunlila röran! Se fotot överst t. v.

Socialdemokraterna och antisemiterna hälsar säkerligen Annie och hennes parti välkomna i denna alltså inte minst lila röra!

Men vi som ännu står upp för försvaret av de blågula färgerna, av sionismen och av den liberala och demokratiska civilisationen får då – stå detta onda emot! Med – om det behövs – alla till buds stående medel dessutom!Ett svar på ”Demokratiskt skymningsläge: En stor majoritet röstade i riksdagsvalet mot en S-MP-regering. Ändå fick vi en sådan!”

Kommentarer är stängda.