Jag har hittat några bilder på nätet apropå statsledningens Iran-besök – och vissa därmed sammanhängande problem.

Först kan vi betrakta den anmärkningsvärda skillnaden mellan vad den svenska handelsministern Ann Linde och den brittiska premiärministern Theresa May anser vara lämplig klädsel när man träffar Irans ”president”. May: Normala västerländska kläder. Linde: Islamisk klädedräkt. En möjlig tolkning: Linde visar tecken på underkastelse under islamismen. May gör det inte.*

Sedan var det ju enligt bildtexten nedan fråga om Löfvens – och Rouhanis – ”värdegrund”. Löfven skulle aldrig i likhet med moderaterna vilja tala med Sverigedemokraterna för det strider mot hans värdegrund. Men han vill tala och har bevisligen utan problem talat med såväl Irans islamonazistiska statslednings ”president” som dess ”Führer”. Man undrar vad Löfven och Rouhani har för gemensam ”värdegrund”. Antisemitism?

Alltså:

Enligt Löfven går det inte enligt bilden nedan att samarbeta med Sverigedemokraterna, för detta parti har ”rötter i nazismen”. Men det ”palestinska” partiet Fatah vars islamonazistiska ideologi inte bara har direkta ”rötter” i den tyska nazismen under det ”tredje riket” utan bevisligen alltjämt är ett nazistiskt parti, ja det partiet är Socialdemokraternas ”kära systerparti”! Det partiet delar man tydligen värdegrund med. Det partiet går det att samarbeta och samtala med!

Till skillnad från Socialdemokraterna – och övriga riksdagspartier – vill Sverigedemokraterna ovillkorligen avbryta allt svenskt bistånd till nazisterna och islamonazisterna i ”Palestina”. Sveriges nuvarande statsledning erkänner tvärtom den antisemitiska entiteten ”Palestina” som stat och understöder den ekonomiskt med miljarder av svenska skattebetalares pengar. Dessutom besöker och berömmer man den antisemitiska iranska statsledningen!

Allt detta – och mera därtill – utgör som jag ser det ytterligare övertygande bevis för att den svenska nuvarande statsledningen är en antisemitisk statsledning.

* Tillägg 2017-02-13: Mays klädsel kan nog förklaras av att hon och Rouhani möttes i New York i ett land som ännu ej behärskas av islamismen. Hur Lindes klädsel ska förklaras är dock ännu ganska oklart.