Apropå den väl ännu i någon mån svenska fordonstillverkaren Scanias närvaro i den islamonazistiska diktaturen Iran, vars statsledning avser utplåna Israel, kan man konstatera att den nuvarande svenska antisemitiska statsledningen tycks vara mycket angelägen att understödja Scanias närvaro just där. Statsministern Löfven och handelsministern Linde har ju helt nyligen besökt just denna islamonazistiska iranska statsledning, bland annat just i detta syfte. I syftet att få in fler Scania-fordon i Iran. Läs här. Man ser ett foto på Löfven besökandes en Scania-fabrik just i Iran.

Mycket riktigt meddelar Dagens Industri att ”Scania har under det svenska statsbesöket i Iran signerat en principöverenskommelse med landets nästa största stad Isfahan om en leverans av 1.350 bussar för kollektivtrafikbruk”.

Jag repeterar: Den svenska nuvarande socialdemokratiska antisemitiska statsledningen anser det tydligen vara mycket angeläget att Scania får bedriva verksamhet i den islamonazistiska diktaturstaten Iran i syfte att tillverka stadsbussar. Statsministern har ju tom. besökt själva fabriken i Iran.

Det blir ju då lite märkligt att konstatera att den socialdemokratiske ordföranden i den svenska Riksdagens utrikesutskott, Kenneth G Forslund, är kritisk och besviken över att den i någon mån svenska fordonstillverkaren Volvo säljer busschassin till Israel. Något som enligt honom ”i praktiken understödjer ett folkrättsbrott”. Nämligen därigenom att bussarna kommer att användas till att transportera folk ”mellan bosättningar”.

Vi vet ju att Volvo tidigare levererat dragbilar till Iran. Bilar som använts och kanske fortfarande används bland annat till att dra trailers bärandes såväl slagordet ”död åt Israel” som raketer och stridsvagnar:


Texten lyder: Död åt Israel.


Källa.

Alla dessa bilar tycks tyvärr vara varianter av Volvo FH. Men: Volvo tycks numera ha dragit sig ur detta antisemitiska elände, åtminstone enligt vad som uppges här. Det hedrar i så fall Volvo!*

Fast Scania är kvar. Dess kvarblivande i Iran uppmuntras som sagt och som synes mycket starkt av den nuvarande svenska antisemitiska statsledningen i form av bland andra den socialdemokratiske statsministern Löfven på plats i Iran. Ingen skönjbar kritik riktas mot Scania för att man har verksamhet i Iran.

Ingen svensk socialdemokratisk eller annan kritik tycks heller ha riktats mot Volvo under tiden som Volvo levererade dragbilar för raketer och stridsvagnar och antisemitiska budskap.

Nej, det är först när Volvo levererar bussar till Israel för civila transporter i Judéen och Samarien som Volvo får socialdemokratisk kritik!

Sammanfattningsvis förefaller alltså de svenska socialdemokraterna förkasta Volvos bussleveranser till Israel samtidigt som de välkomnar Scanias bussleveranser till Iran. En stat som avser att utplåna just Israel.

Något som, om det är sant, vilket mycket tyder på, utgör ytterligare starka indikationer/bevis på att de svenska socialdemokraterna verkligen är ett verkligt antisemitiskt och antisionistiskt parti.

Socialdemokraterna besöker och berömmer den islamonazistiska staten Iran och dess bussproduktion i samarbete med Scania. Samtidigt fördömer man Israels bussproduktion i samarbete med Volvo. I det första fallet – Iran – är det mycket bra att ett svenskt företag deltar. I det andra fallet – Israel – är det ett folkrättsbrott!

Socialdemokraterna tycks alltså anse att det är ett större folkrättsbrott att leverera bussar till Israel än att, som Iran m. fl. antisemitiska entiteter vill, utplåna den judiska staten Israel! Och att i det syftet ta hjälp av militära dragbilar från Volvo.

Dubbla måttstockar eller …

* Tillägg 2017-02-15: Tyvärr visar det sig att Volvo har återupptagit tillverkningen av (potentiella) vapenbärare i Iran. Mera om detta här. – Ingen kritik från svensk statsledning, som sagt. Annat ljud i skällan när Volvo levererar bussar till Israel.

Länk: Expressen.

3 svar på ”Scania, Volvo, Socialdemokraterna: Samma antisemitiska andas barn?”
  1. Det är inte juste att anklaga Scania för antisemitism. Scania fick besked för många år sedan av ledande arabnationer ” säljer ni Scanias till Israel så boycottar vi er. ” Där har ni Scanias ”antisemitism” trevligt va?
    Skrivet av fd scaniaanställd.

  2. […] Sapere Aude talar om Sveriges livliga handel med terroriststaten Iran.  Obama sände plan fulla av sedlar och rent guld till mullorna där. Tyvärr har inte de pengarna gått till iranierna, bara till terror. Iran har länge haft problem med dricksvatten som jag skrev om här, som mullorna prioriterar lägre än att supporta terror och bygga olagliga vapen. Några nya artiklar om vattenproblemen, där sannerligen inte Sverige hjälper till: […]

  3. […] Sapere Aude talar om Sveriges livliga handel med terroriststaten Iran.  Obama sände plan fulla av sedlar och rent guld till mullorna där. Tyvärr har inte de pengarna gått till iranierna, bara till terror. Iran har länge haft problem med dricksvatten som jag skrev om här, som mullorna prioriterar lägre än att supporta terror och bygga olagliga vapen. Några nya artiklar om vattenproblemen, där sannerligen inte Sverige hjälper till: […]

Kommentarer är stängda.