Det är sorgligt att inget annat svenskt riksdagsparti än Sverigedemokraterna ännu förmått att ta kraftfullt avstånd från islamismen. Att ta kraftfullt avstånd från islamismens anspråk på att utplåna Israel och den judisk-kristna västerländska liberala och demokratiska civilisationen. Som exempel/bevis på Sverigedemokraternas goda ambitioner får du här en länk till Björn Söders (SD) mycket välformulerade och välgrundade anförande i Riksdagen att avbryta allt bistånd till islamonazisterna i ”Palestina”.

Inget annat riksdagsparti än Sverigedemokraterna har ännu tagit kraftfullt avstånd från islamismens strävan att inte endast utplåna den judiska staten Israel utan även det kristna Konungariket Sverige och där i stället upprätta ett islamistiskt kalifat i vilket vare sig Israel eller Sverige tillåts existera som judisk eller kristen stat. Att märka är då – märk väl! – att detta kalifat inte endast ska omfatta Israel och Sverige: Det ska vara världsomspännande! Islamismen, denna imperialistiska och totalitära onda ideologi, avser att behärska världen nämligen! Men det är som sagt bara Sverigedemokraterna som i Sveriges Riksdag ännu har tagit kraftfullt avstånd från allt detta onda …

Kanske är det därför som Sverigedemokraterna ännu i augusti 2016 noteras som Sveriges största riksdagsparti? Detta i alla fall enligt YouGovs mätning, som du kan ladda ned härifrån (pdf).

Här är då augustinoteringarna:

YouGov augusti 2016
Källa: YouGov enligt ovan, men även Avpixlat.

Sorgligt är det, som sagt. För det kan väl inte vara så att alla dem av oss som vill bekämpa islamismen måste rösta på just Sverigedemokraterna? Just för närvarande verkar det dock tyvärr förhålla sig just så …3 svar på ”Sverigedemokraterna är största riksdagsparti också i augusti 2016!”
  1. Vill SD ha egen majoritet då måste SD satsa på skattesänkningar! (Reinfeldt vann med det)Målet skall vara så lågt skatt som det är möjligt, tillräckligt för välfärd men inte mer, och staten skall anpassa sig till det!

  2. Suverän text angående sanningen om islamismen som bara ett enda riksdagsparti insett. Varför undanhåller de övriga sju partierna sanningen om islamismen? Ett antal förklaringar finns…

Kommentarer är stängda.