Kategorier

Arkiv

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Warning: Undefined array key "widget_center_top" in /customers/f/5/5/sapereaude.se/httpd.www/blog/wp-content/themes/atahualpa/index.php on line 11

Nya bevis för att Sverigedemokraterna nog är Riksdagens enda fullt ut Israelvänliga parti

Bara lyssna här på Björn Söders (SD) anförande i Riksdagen den 11 maj:


Källa.

Söder upprepar här SD:s krav på att allt bistånd till ”Palestina” ska upphöra till dess korruptionen där upphör, till dess man slutar finansiera terrorism och slutat betala gratifikationer till terrorister. Ett uttalande som även stöds av Julia Kronlid (SD).

Detta framgår på sidan 51 i Utrikesutskottets betänkande 2015/16:UU12 som du kan läsa här (pdf).

Moderaterna, Liberalerna och Kristdemokraterna avser dock för närvarande endast ”att återkomma med förslag på åtgärder som kan effektivisera och reformera biståndet till Palestina och därmed förbättra situationen för människor i regionen” (sid. 64 i samma betänkande).

Men kära nån, detta är ju ett närmast antisemitiskt uttalande! Varför är det viktigt att förbättra situationen för människor i ”Palestina”? Dessa människor består ju av allt att döma så gott som uteslutande av antisemiter som önskar att såväl Israel som judarna ska utplånas? Människor som även ofta mördar judar enbart för att de är judar. Ett brott som kallas folkmord. Sådana människor borde väl tvärtom få betala dyrt för sin antisemitism och inte belönas för den?

Att antisemitismen i ”Palestina” är mycket omfattande framgår inte minst här:

Dessa partier, Moderaterna, Liberalerna och Kristdemokraterna, har haft tillfälle att ”återkomma” under decennier, men de har egentligen aldrig gjort det. De har aldrig krävt att stödet till antisemiterna och islamonazisterna ska avbrytas. De gör det tydligen inte nu heller om man läser vad Utrikesutskottet skriver. Var Centerpartiet står är oklart, men att avbryta biståndet till antisemiterna i ”Palestina” tycks det inte heller för deras del vara fråga om i alla fall. Att Socialdemokraterna, Vänsterpartiet och Miljöpartiet i praktiken verkar för Israels utplånande är å andra sidan alldeles klart. Den nuvarande svenska antisemitiska statsledningen bestående av Socialdemokrater och Miljöpartister har ju till och med ökat biståndet till antisemiterna och islamonazisterna i ”Palestina”! Samt som stat erkänt ”Palestina”. En entitet där varenda tongivande organisation, det må vara Fatah, Hamas eller PFLP, har som uttalat syfte att utplåna Israel! Såpass!

Det förtjänas alltså att på nytt upprepas: Sverigedemokraterna är alltjämt det enda riksdagsparti som för närvarande verkligen står upp för Israels rätt att existera och som bjuder verkligt motstånd mot islamonazisterna i ”Palestina”.

Det länder Sverigedemokraterna alltjämt till heder! Och övriga riksdagspartier till – vanära?

7 kommentarer tillNya bevis för att Sverigedemokraterna nog är Riksdagens enda fullt ut Israelvänliga parti

Lämna ett svar

Du kan använda dessa HTML-taggar

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Warning: Undefined array key "widget_center_bottom" in /customers/f/5/5/sapereaude.se/httpd.www/blog/wp-content/themes/atahualpa/index.php on line 51