Det var länge sedan sist! Nu har jag samlat mig till ytterligare några kommentarer. Håll till godo!

Mehmet Kaplan (MP) avgår Just det gjorde han (foto t.v.) för några veckor sedan. Från ”regeringen” alltså. Den utlösande orsaken var antagligen att han deltagit på en middag där företrädare för flera såväl högerextrema (Grå Vargarna), antiarmeniska (i egenskap av Turkiska riksförbundets vice ordförande Barbaros Leylani) och islamistiska (Milli Görüs) organisationer deltagit.

Kaplan är ju dessutom ökänd för sitt deltagande i den antisemitiska organisationen ”Shit to Gaza”s (bild ovan t.h.) aktiviteter, om vilka jag bland annat skrivit här. Han har också jämfört Israels agerande mot Palestina med nazisternas behandling av judarna i 1930-talets Tyskland. En sådan jämförelse är enligt EU liktydig med antisemitism!

Denna hans avgång har medfört en oväntad men glädjande mediegranskning av Miljöpartiets islamistiska anknytningar i övrigt, som inte bara består av Kaplan. Ett exempel ges här av Rebecca Weidmo Uvell. Där kan man se att de islamistiska böjelserna nog inte bara förekommer i Miljöpartiet utan även i Moderaterna och Socialdemokraterna!

Frågan är alltså: Vem ska man lita på? ”Regeringen” tycks inte ha för avsikt att avgå. ”Oppositionen” tycks inte ha för avsikt att vilja regera …

Antisemitisk Malmö-konferens denna helg Som det framstår arrangerad av Palestinian Return Centre. Läs pdf-uppladdning om denna antisemitiska organisation här.

Tydligen tänkte Daniel Sejstracic (V) (foto t.h.) och Hillevi Larsson (S) (foto t.v.) delta, tillsammans med den tidigare stormuftin av Jerusalem och ”Palestinas” Stockholms-”ambassadör”. Om detta och om deras avhopp kan man läsa här.

Larsson och Sejstracic har ju tidigare komprometterat sig med avseende på antisemitism, se här, så det hedrar dem i viss ringa mån om/att de nu tagit sitt förnuft till fånga och avstår från deltagande.

Att ”Palestinas” Sverigeambassadör Hala Husni Fariz (foto t.v. hälsande på HMD – en styggelse!) skulle ha något förnuft att ta till fånga förefaller dock osannolikt. Lika lite som någon förment ”stormufti” av Jerusalem. Lika lite som någon stat ”Palestina” och alla deras företrädare heller förresten. Antisemiter alla. Det måste vara utgångsantagandet av allt att döma. Alla deras företrädare är verkligen välkomna att i denna blogg argumentera för att jag har fel. Men det kommer antagligen ingen av dem att göra.

Israel är under attack igen! Läs här. Attackerna kommer från Gaza så klart. Israels försvarsmakt försvarar så klart Israel ännu en gång. Så klart!

UNESCO är antagligen också en antisemitisk entitet Denna FN-organisation har nämligen uttalat sig om förhållandena i Jerusalem och menar då att det inte finns någon som helst judisk anknytning till Jerusalem! Läs här (pdf) och här. Här kan du läsa mera på engelska.

Det mest skandalartade utifrån svensk utgångspunkt är väl då att Sveriges nuvarande statsledning häpnadsväckande nog röstade för detta genuint antisemitiska uttalande! Det kan du bland annat läsa mer om här. Det är Annika Borg som anser att detta den svenska statsledningens ställningstagande är problematiskt. Minst sagt är det så!

Men enligt min ringa mening är det inte bara problematiskt, utan som sagt var, rakt av antisemitiskt!

2 svar på ”Den svenska nuvarande ”statsledningen” måste motarbetas. Till förmån för Israel och den västerländska demokratiska och liberala civilisationen!”
  1. Med den muslimska invasionen i Europa växer judehatet och antisemitismen.
    Vem är förvånad?

    Sen: 10 000 judar eller 500 000 muslimer: vilken grupp ger fler röster?
    Resten får man gissa själv….

  2. Tack för sanningens ord håller med dig. De skall ske på den dagen att jag skall göra Jerusalem till en tung sten för alla folk var och en som lyfter den skall göra sig illa på den. Och alla jordens folk samla sig mot henne. Sak.12.3.

Kommentarer är stängda.