På Ship to Gazas hemsida kan man läsa om ”Charlie från Styrsö” som ”hjälper till att bryta den israeliska blockaden inifrån”.

Ship to Gaza samarbetar eller har i vart fall samarbetat med den antisemitiska turkiska organisationen IHH, vilken skickat representanter till den islamonazistiska republiken Irans statsledning i syfte att skapa ett Mellanöstern ”utan USA och Israel”. Läs här: ”Ship to Gaza seglar under hakkorsflaggan”.

Ship to Gaza har tidigare försökt bryta den helt lagliga israeliska sjöblockaden mot det gentemot Israel fientliga territoriet Gaza genom att försöka skicka in olika flytande farkoster dit. Samtliga naturligtvis effektivt stoppade av Israel, i ett fall dock tyvärr med dödsoffer som följd.

Nu vänder man på kuttingen och försöker i stället sända ut ett skepp från Gaza, ”Gazas ark”. Detta skepp är, skriver man på sin hemsida, ”ett internationellt samarbetsprojekt för att bryta Israels illegala blockad av Gazaremsan. Blockaden är nu inne på sitt sjunde år, och omöjliggör både palestinsk export och traditionell fiskeindustri”.

Men, som jag nyss nämnde är Israels sjöblockad helt legitim, och den omöjliggör icke alls palestinsk export. Nu finns det väl tyvärr inte så mycket att exportera, mer än raketer som i allt för stor mängd avskjuts från Gaza mot Israel – ett tecken så gott som något på att Gaza just är ett fientligt territorium, men visst exporteras även andra saker.

Cogat rapporterar dagligen om vad som införs till och utförs från Gaza. Bland annat kan man läsa vad som infördes i Gaza bara i onsdags:

On Wednesday, (19.6.2013), 264 truckloads containing a variety of goods and 196 tons of gas were delivered into the Gaza Strip

Och apropå exporten, vad hände den 7 maj? Jo följande:

COGAT Spokesman announces that today, the 7th of May 2013, 19 pallets of 138 furniture items were exported from Gaza to Egypt, through the Kerem Shalom and Nitzana crossings.

Härifrån kan du ladda ned en pdf-fil varav framgår att ”54 truckloads of goods and boxes were exported from Gaza”. Under maj månad i år alltså. Inte mycket men att Israels sjöblockad, som Ship to/from Gaza påstår, omöjliggör exporten är en mycket grov lögn!

Apropå exporten av raketer från Gaza till Israel så rapporteras det senaste endast delvis lyckade försöket att terrorbomba Israel här (den 19 juni).

Det är klart att det inte finns så mycket mer att exportera än raketer så länge Gaza förblir ett gentemot Israel fientligt territorium och det lär Gaza förbli så länge som den islamonazistiska och därmed antisemitiska terrororganisationen Hamas, vilken styr i Gaza, har som enda syfte att genom anfallskrig utplåna den judiska staten Israel.

Det är naturligtvis detta syfte som alla goda krafter borde vända sig mot och genom kraftfullt agerande förhindra, detta i stället för att försöka skicka båtar till eller från Gaza, åtgärder som framstår som närmast löjliga i sammanhanget. Men om man kraftfullt agerar mot det pågående utplåningskriget mot Israel får man många motståndare. Arabförbundet tex, som i sin stadga om mänskliga rättigheter(!) säger att sionismen, dvs. Israel, ska utplånas. Al-Fatah, de svenska socialdemokraternas ”kära systerparti”, säger att den sionistiska kulturella och politiska existensen ska utplånas. PFLP, Iran, Hisbollah dessutom …

Det är kanske därför som många, t.ex. Sveriges regering (som kanske eventuellt möjligen kan tänkas komma på bättre tankar, läs här) och Charlie från Styrsö, tycker det är lugnare att ”sitta still i båten”. Men det är i så fall lugnet före stormen. Den båten må gå till eller från Gaza, men oavsett vilket har den i slutändan bara en destination: att utplåna Israel. Alla besättningsmän har kanske inte förstått detta fullt ut, men genom att sätta sig i den båten går man tom. deras ärenden som inte bara vill utplåna Israel utan som vill utplåna den västerländska civilisationen, och införa den islamiska lagen sharia i hela världen, en lag som står i motsättning till demokratins grundläggande principer. En sådan organisation är det Muslimska Brödraskapet, vars avläggare i Gaza är just – Hamas! Utplånandet av Israel är för islamismen bara ett steg på vägen att utplåna demokratin i hela världen.

Så Charlie från Styrsö bör nog – precis som många andra – tänka sig för både en och två gånger innan han ger sig in på sådana antidemokratiska, islamonazistiska, islamistiska och antisemitiska äventyr som det innebär att stödja Ship to/from Gaza.

2 svar på ”Ship to Gaza blir Ship from Gaza – nytt antisemitiskt spektakel planeras”
  1. fast det inte visas i media här i Sverige eller andra länder.
    Det är kanske dessa ship to Gaza aktivister tillbringar sin tid om de kommit in till Gaza.

  2. Hur mycket har dessa båtfixare stött Gazaexporten? Man hade kunnat sammanställa ett antal COGAT-rapporter för att se den totala exporten, bara att läsa på Som det är nu är det huvudsakligen Israel och Holland som har jobbat på att lära företagare i Gaza om EU-krav på produkter. Knappast båtfixarna.

    Det är välkänt att Gaza exporterar till Egypten av sitt överflöd genom illegala tunnlar.

    Om man tittar på alla tjusiga bilder från Gazas Medelhavskust undrar man hur många miljarder i turistinkomst de kunde ha dragit in där om de hade minsta lust. Där finns enorma turistinkomster att göra, liksom innanför Egypten, som El Arish, sök på namnet och kolla bilder, ser ut som vilken turiststad vid Medelhavet som helst OCH med utmärkt hamn där alla NGOa kunde ta in varor till Gaza som ligger 5 mil därifrån.

    Alla vet väl att Gaza har ett stort gasfält utanför kusten klart att utnyttjas den dag de stoppar terrorn. Svenska staten kunde KÖPA därifrån i stället för att enbart ge socialhjälp, araber är otroligt stolta och hade mått otroligt mycket bättre då. Men inte fattar Stockholmare det. Och våra skattepengar är ju gratis för staten.

Kommentarer är stängda.