Tisdag den 26 oktober kan du lyssna på Fred i Mellanösterns närradio i Göteborg igen. Denna gången är det jag som har ordet.

Så här går det till:

Sänder i Göteborg varje tisdag kl 19-20 på frekvensen 94.9 MHz, med repris varje söndag kl 8-9. Under dessa tider (LT) kan sändningarna även avlyssnas över internet via www.gnf.nu.

Du kan också prenumerera via Podcast så får du dem automatiskt – normalt några dagar efter första sändning. Vi finns även på iTunes. Sök efter FiM Podcast, så hittar du oss.

Min tisdags-sändning handlar bland annat om Carl Bildts, den nyinvalde moderate riksdagsledamoten Abdirisak Waberis och Turkiets i många avseenden samstämmiga syn på Israel som en utomrättslig ”skurkstat” som ska be om ursäkt för att man försvarar sig. – Men Israel behöver inte alls be om ursäkt. Israel är ingen skurkstat och tillämpar internationell rätt ganska mycket bättre än exempelvis Hamas, som är en islamonazistisk terrororganisation med det enda syftet att klart bryta mot internationell rätt genom att utplåna den judiska staten Israel!

Tisdagens program kommer att ta fasta på dessa fakta.

Visst ska du lyssna!

Uppdatering 2010-10-28: Programmet har, i lätt redigerad form, nyss lagts ut här.

2 svar på ”Nu är jag i radion igen”

Kommentarer är stängda.