Lennart Eriksson

Denna blogg drivs av Lennart Eriksson, som också har skrivit nästan alla hittills över 1400 inlägg. Läs mer under rubriken "Om Sapere Aude!" ovan - och observera även följande:

Nemo me impune lacessit

Sagt om Sapere Aude!

"Sapere Aude är en av Sveriges bästa bloggar!" - Läst på Facebook 2014-01-26

"Modigt. Provocerande. Intressant." - E-post 2014-08-27

"Lennart Eriksson … hjälten på Migrationsverket" - E-post 2015-08-15

Arkiv

Kategorier

Kalender

september 2021
M T O T F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Talare vid socialdemokraternas kongress vill utplåna Israel

Det är en inte orimlig slutsats av vad Dick Haas skriver, jämfört med denna min egen bloggning.

Nabil ShaathDen förre palestinske premiärministern Nabil Shaath från al-Fatah, fick applåder när han talade vid socialdemokraternas kongress hösten 2009. Socialdemokraternas ledare Mona Sahlin har för sin del talat på Fatahs kongress,

Shaath säger nu, att det inte är ”någon skillnad mellan Fatah och Hamas när det gäller de politiska målsättningarna”.

Alla vet att den islamonazistiska terrororganisationen Hamas enda syfte är att utplåna Israel. Enligt Shaath är detta alltså även Fatahs syfte. Detta syfte återfinns även i Fatahs stadgar, som talar om ”den fullständiga befrielsen av Palestina och den ekonomiska, politiska, militära och kulturella elimineringen av den sionistiska ockupations-staten” (Länk).

Fatah är de svenska socialdemokraternas systerparti.

Varför känner sig de svenska socialdemokraterna befryndade med ett parti, Fatah, som enligt en av dess främsta företrädare, Nabil Shaath, har samma målsättning som Hamas, nämligen att utplåna Israel?

Bevisen för att Fatah har denna målsättning blir bara fler och fler. Shaaths senaste uttalande är bara ett i raden.

Ändå stödjer Mona Sahlin och socialdemokraterna alltjämt Fatah.

Den palestinske ”presidenten” Mahmoud Abbas är ledare för Fatah. ”Partiet” Fatah vill utplåna den judiska staten Israel. Hitler ville utplåna judarna. Fatah och Abbas står därmed inte Hitler långt efter i antisemitism och antisionism.

Men att de svenska socialdemokraterna alltjämt rättar in sig i de (islamo)nazistiska antisionistiska leden, det är skamligt, ovärdigt och helt oacceptabelt från liberala och demokratiska utgångspunkter.

Varför vill socialdemokraterna fortfarande stödja Fatah som vill utplåna Israel?

3 comments to Talare vid socialdemokraternas kongress vill utplåna Israel

  • Onekligen intressant info. Jag trodde att Mona var med bankmaffian (Bilderbergruppen) och att bankmaffian ville skydda Israels krigsindustri.

    Hmm… Kanske organisationerna skapats av bankmaffian i syfte att kanalisera konflikt, hat och krig, det som bankmaffian utnyttjar i syfte att skapa vinst och makt i egna fickor genom statskassorna?

    …men jag tror att Israeler och Palestinier snart vaknar och tillsammans skapar ett fredligt demokratiskt Palestina.

  • […] Och vad är Fatahs mål? Jo ”den fullständiga befrielsen av Palestina och den ekonomiska, politiska, militära och kulturella elimineringen av den sionistiska ockupations-staten”. Länk […]

  • […] vad jag redan skrivit, kan man konstatera att den f. d. palestinske premiärministern Nabil Shaath sagt, att det inte är ”någon skillnad mellan Fatah och Hamas när det gäller de politiska […]

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.