Eller Honest Reporting, som det heter på engelska. En internet-site som vill övervaka ”Mid-East anti-Israel bias”. Sådant finns det ju gott om.

Här är länken till en film ur deras fatabur.

Där kan du höra överste Kemp säga, att Israels leveranser av humanitärt bistånd till sin fiende, så som Israel gör till Gaza, militärt sett är normalt helt otänkbart. Något som jag f. ö. bloggat om här.

Men Israel gör ändå det normalt sett helt otänkbara. En unik humanitär insats, alltså. Men vem tackar Israel för det? Inte de som får biståndet i alla fall.

Du inbjuds även på Honest Reporting att ta ställning mot UNHRC:s ”hyckleri” gällande antagandet av Goldstone-rapporten. Gör det!

Läs – och hör – mer om vad överste Kemp sade till UNHRC här.

***

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

2 svar på ”Ärlig rapportering om Israels fiender i Mellanöstern”
  1. Jag förstår inte riktigt vad du menar, Adam. Vem som betalar biståndet kan man skriva mycket om, och det har jag också i någon mån gjort, dock inte i just denna bloggning, som intresserar sig för vem som levererar det – Israel. Rubriken syftar på sajten Honest Reporting, vilken jag hänvisar till, men vars namn det inte är jag som hittat på.

  2. Jag tror du menar väl, men du bjuder Israels Fiender på en gratispoäng.
    Isarel gör en unik insats genom att tillhadahålla en rutin för leveranser till sina fiender.
    Däremot betalas ju de humanitära leveransera av FN, EU, Sverige etc..

    har man inte koll på detta i debatter med Isarelhatare så kommer de att vända ett sånt påstående som din rubrik mot dig.

Kommentarer är stängda.