Lennart Eriksson

Denna blogg drivs av Lennart Eriksson, som också har skrivit nästan alla hittills över 1400 inlägg. Läs mer under rubriken "Om Sapere Aude!" ovan - och observera även följande:

Nemo me impune lacessit

Sagt om Sapere Aude!

"Sapere Aude är en av Sveriges bästa bloggar!" - Läst på Facebook 2014-01-26

"Modigt. Provocerande. Intressant." - E-post 2014-08-27

"Lennart Eriksson … hjälten på Migrationsverket" - E-post 2015-08-15

Arkiv

Kategorier

Kalender

september 2021
M T O T F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Malmö och den rödgrönbruna röran

I ett antal bloggningar har jag hävdat, att nazismen, kommunismen och islamismen är samma totalitära och antidemokratiska andas barn. Läs t. ex. här. Det är därför inte förvånande att representanter för samtliga dessa ideologier idag samlades i Malmö för att protestera just mot en demokrati – Israel.

Inte oväntat kom det till våldsamheter. Läs t. ex. här. DN väljer att kalla de våldsamma för ”huliganer”. Sannolikt bestod dessa av AFA-vänstern eller Karlskrona-nazisterna.

Alla ville de stoppa matchen mellan Israel och Sverige i Davis Cup. Men de lyckades så klart inte. För ännu står demokratierna, de må heta Israel eller Sverige, starka mot de krafter som med alla medel försöker undergräva och störta dem. Dessa krafters representanter må heta Lars Ohly, Per Gahrton eller Dror Feiler, för att hämta några namn från DN-artikeln.

Ohly, som tyckte att en rödbrun bloggare vid namn Jinge var en hyvens kille. Det tyckte inte Svenska kommittén mot antisemitism.

Gahrton, som i ett möjligt anfall av paranoia i radion trodde att Mossad nog tänkte infiltrera Malmö-demonstrationen och göra den mera våldsam för att misskreditera de fredliga demonstranterna. Läs här.

Och Feiler som lierat sig med medlemmen i Kommunistiska Partiet Henry Ascher under namnet ”Judar för Israelisk-Palestinsk fred”. Kommunistiska partiet drar sig enligt dess partiprogram inte för att tillgripa våld om det behövs för att avskaffa den västerländska demokratin.

Som Svenska Dagbladet noterade på ledarsidan i går: De kan inte dölja sin väpnade gren. För våld och kommunism/nazism/islamism går hand i hand.

Tillägg 2009-03-09: Här en länk till några synpunkter om Sverige från Israel.

***

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

3 comments to Malmö och den rödgrönbruna röran

  • Du svamlar. Tänk på hjärtat.

  • […] för flyktingsituationen och kriget läggs på Pakistan i talibanvänliga kretsar tillhörande den rödgrönbruna röran. Men orsaken är ju tydlig, skuldfrågan klar: Orsaken är islamismens […]

  • […] Länkar: Dagen, Expressen, Sapere Aude! […]

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.