Vänligen svara på denna min alternativa enkät, som du kan finna här. (Länken borttagen den 30 januari 2009; se nedan.)

Du är helt anonym.

En sammanställning av svaren kommer du att finna här i denna blogg, när tillräckligt många svarat.

Tillägg 2009-01-30: Ännu har inte tillräckligt många svarat för att det skall vara meningsfullt att redovisa något resultat. Antagligen är svaren så få på grund av att man inte vågar svara. Det har ju visat sig att den som vågar använda sig av sin grundlagsskyddade yttrandefrihet på Migrationsverket, ja, han blir avskedad. Men särskilt tack ändå till er som vågat! – Alltså är enkäten nu stängd för vidare svar.

4 svar på ”Till mina kollegor på Migrationsverket”
  1. Till ”Patrick” Jag trodde mig ha last manga dumma kommentarer men din tar nog priset i enfald. Seriost?

  2. Läste artikel i Expressen: det måste ju finnas en massa chefer på svenska myndigheter som aktivt sympatiserar med palestinier… Kan inte Du bli en svensk Simon Wiesental som jagar palestinasupportrar på olämpliga platser enligt samma princip?

  3. Seriöst? Jobbar du på Migrationsverket? Lite som att ha en pedofil på ett dagis…?

Kommentarer är stängda.