7 svar på ”Anser du att Israel har rätt att existera?”
  1. Hur kan sverige stå bakom muslimernas tro och försvara den förstår jag inte det är samma som nazisternas tro (död åt alla som inte håller med oss) Hur kan man bortse från grundlägande faktorer som finns i koranen och som predikas i varje moske som död åt de som inte erkänner alah som enda gud och inte är muslim!
    Vart står det att respektera din medmänniska som inte håller med dig grundlägande för (DEMOKRATIN) MÄNSKLIGHETEN!!
    Kan det vara så att vår fiendes fiende är vår vän
    Natural selection den mest utvecklade människa ska överleva då kommer judarna långt väldigt långt före nazisterna de (styr) ju världen hävdar vissa!
    Vart och en får tycka vad de vill men när man försöker sälja ägg till en kyckling får man tänka om..

  2. Många som rösta nej. Det visar vilken anda det är i denna lilla undersökning: ”Araberna ska ha tillbaka sitt land som dom aldrig haft. Allahu akbar!”

    Jaja, lite ironi i det hela men poängen är fortfarande inte svår att förstå.

    Behöver jag säga att jag röstade JA. 😉

  3. Hittils har 70 talet förmodade ”israelkritiker” -som uppenbart stödjer Hamas terroristernas islamofacistiska utrotningsagenda, med utplåningsförsök på judar, har röstat i linje med ideologin att den judiska staten ”Israel inte har rätt att existera”.

    Islamisters, Nazisters och Internationalsocialisters läskunighet har visst ökat i nån grad då vissa kan tillräcklig svenska för att lägga sin röst på Adolf Hitlers arvsideologi om att judar inte ska ha någon existensrätt. Personligen tycker jag det motsatta, dvs att pöbeln som röstat så saknar existensrätt… i fria västerländska demokratier.

  4. Ganska typiskt svenskt att inte våga ta ställning. Hur i hela fabian kan någon säga att dom inte vet huruvida Israel ska få finnas eller inte? Israels folk har historiskt större rätt till landet (Samarien/Judeen/Gallileen) än en enda arab. När folket kom från Egypten med Josua i spettsen, var inte araberna ett folk som man har hört talas om.

  5. Spännande att se resultatet. Du kanske flyttar ut denna Poll i menyn så kan besökare under en längre period rösta. Bra idé!

Kommentarer är stängda.