Det skedde av allt att döma i ett tal just där i FN:s säkerhetsråd igår fredag. Läs här. Syftet var väl att speciminera inför en åtrådd ”svensk” plats i just detta råd. Som om det vore något att åtrå.

Det var då tydligen fråga om en öppen ”debatt om fredsprocessen i Mellanöstern”. Vilken fredsprocess frågar man sig då till en början. Wallström upprepade mantrat att det ”verkliga målet” var en tvåstatslösning. Just en sådan lösning som den ”palestinska” sidan har gjort allt för att motarbeta långt innan staten Israel ens blev till. Allt i syfte att just förhindra att den judiska staten Israel etablerades, och därefter i syfte att utplåna just denna judiska stat och dess judar.

Wallström tyckte att det var tid för följande:

– Now it is time to create conditions for a results oriented peace process, including confidence building measures such as settlement freeze;
– Now it is time for the full implementation of agreements reached between Palestine and Israel;
– Now it is time to end the isolation of Gaza, and for all factions in Palestine to cooperate;
– Now it is time to remove obstacles for economic development in all of Palestine, including access to area C and Gaza;
– Now it is time for an international recommitment regarding clear parameters and realistic time frames for negotiations and an end to the occupation.

Några kommentarer:

Första punkten: Bosättningarna ska ”frysas”. Antagligen menar hon att judarna inte ska få bo i Judéen och Samarien. Antagligen menar hon att araberna tvärtom ska få fortsätta bygga och bo var- och hursomhelst. Det anser jag vara en antisemitisk ståndpunkt.
Andra punkten: Jaha, men Mahmoud Abbas har ju nyligen just i FN sagt att ”Palestina” inte längre är bundet av de avtal som ingåtts med Israel.
Tredje punkten: Är Gaza isolerat? Inte av Israel iaf. Massor av förnödenheter förs in dit hela tiden, från Israel märk väl! Och jag föredrar att alla de antisemitiska och islamonazistiska organisationer som verkar i ”Palestina” förblir splittrade, än att de samarbetar i sin kamp att utplåna Israel.
Fjärde punkten: Det där om area C är ju historia åtminstone om du frågar Mahmoud Abbas. Han har ju som jag nyss nämnde sagt att ”Palestina” inte längre är bundet av några avtal, såsom då Oslo-avtalet. Och när det gäller hindren för ekonomisk utveckling är nog det ”palestinska” ledarskapet självt det största hindret. Enligt filmen nedan har ”Palestina” mottagit mer än trettio miljarder dollar i bistånd, vilket uppges vara femton gånger mer än vad hela Europa i nuvarande penningvärde fick i Marshall-hjälp efter det andra världskriget. Men inte har det använts till någon direkt ekonomisk utveckling. Snarare har det hamnat i Abbas med fleras egna fickor eller till att utbetala pensioner och gratifikationer åt judemördare.
Femte punkten: Det finns i juridisk mening ingen pågående ockupation. Israel har lämnat Gaza och man kan inte ockupera ett område – ”Västbanken” – som ingen existerande stat gör anspråk på. ”Palestina” är ingen existerande stat, oavsett vad Sveriges nuvarande statsledning tycker. Att flera stater ändå påstår att det pågår en ockupation är ett politiskt ställningstagande som saknar juridisk grund. Ett politiskt ställningstagande mot Israel nämligen! Och för dem som avser att utplåna just Israel. Som Mahmoud Abbas och alla andra tongivande krafter i ”Palestina”.

Man kan även notera att Wallström påstår att Mahmoud Abbas alltid har tagit avstånd från våld. Hon har uppenbart fel, något som inte minst framgår av denna bild:

Wallström har ändå inga problem att umgås med denne samtidens kanske mest framträdande antisemit:

Och se även längst ned till höger när Abbas pekar uppåt på sant islamistiskt manér.

Här är då filmen, där du kan se vart inte minst Sveriges skattebetalares tvångsvis uttaxerade miljoner tagit vägen. Rakt i gapet på antisemiterna i ”Palestina”! Det är Calev Myers vid Jerusalem Institute of Justice som förklarar:

Lisa Abramowicz skriver i Världen Idag och ställer den högst relevanta frågan:

Varför sätts ingen press från Sverige för att få president Abbas att förhandla? Den av Sverige erkända staten Palestina får 1,4 miljarder svenska kronor, men motkraven lyser med sin frånvaro.

Det enda svenska riksdagsparti som verkligen vill sätta press är Sverigedemokraterna, som dels vill att den svenska statsledningen ska återkalla sitt erkännande av ”Palestina” som ”stat”, dels vill upphöra med allt ekonomiskt stöd till denna antisemitiska och islamonazistiska entitet.

Visst är det bra! Bättre att med kraft bekämpa antisemitismen i ”Palestina”, som Sverigedemokraterna vill, än att som Wallström med politiskt korrekta uttalanden kämpa för att få sitta och glänsa i FN:s säkerhetsråd. Det är nog egentligen det som hennes tal syftar till, nämligen. Hur det går med Israel och judarna där tror jag inte att vare sig hon eller Sveriges nuvarande antisemitiska statsledning egentligen bryr sig om så värst mycket.

Här finns ytterligare ett vittnesbörd om att Sverigedemokraterna slår ned på uttryck för antisemitism varhelst man än finner dem. I detta fall tycks det inte helt oväntat vara bland Wallströms anhängare, nämligen Socialdemokrater. ”Om en jude hade varit där och känt sig kränkt hade det inte varit okej, säger Christopher Larsson (SD)”.

Ett svar på ”Utrikesminister Wallströms antisemitiska dagdrömmar om ”Palestina” i säkerhetsrådet”
  1. Vintertiden har startat & Margot Wallström borde sitta ned och lyssna till kalla fakta som Calev Myers vid Jerusalem Institute of Justice presenterar. Blondinen från UD borde skämmas för de falsarier hon delat inför FN.

Kommentarer är stängda.