Det skedde i torsdags. Dagen innan uttalade denna entitets ”president”, Mahmoud Abbas, tillika ordförande i al-Fatah, en entitet som de svenska socialdemokraterna kallar sitt ”kära systerparti” och som vill utplåna Israel, i FN:s generalförsamling att entiteten ”Palestina” inte längre är bundet av de avtal som ingåtts med Israel. Därefter hissades denna antisemitiska flagga, med Sveriges nuvarande statslednings gillande, utanför FN (dock utan hakkors). [230629: Fotot på detta kan ej längre visas av upphovsrättsliga skäl.]

I sitt tal i FN sade Abbas även följande:

“We do not respond to the Israeli occupation’s hatred and brutality with the same,” he claimed. “Instead, we are working on spreading the culture of peace and coexistence between our people and in our region, and we are anxious to realize it and to witness the day when all of the people in our region will enjoy peace, security, stability and prosperity.” (Källa.)

Kort därefter mördades två judar, nämligen Eitan och Naama Henkin, av palestinska terrorister. Läs bland annat här.

Fatah, dvs. de svenska socialdemokraternas kära systerparti, har sedermera tagit på sig skulden för detta terrordåd. Läs bland annat här och här.

Man undrar om detta terrordåd kan betecknas som utslag av hat och/eller präglat av brutalitet. Det är ju något som Abbas tar avstånd från i FN. Men i Judéen och för närvarande Samarien är det andra och hårdare bud som gäller tydligen. Här angrips och mördas judar i parti och minut, med stor brutalitet och hat vad det verkar. Eitan och Naama är inte de enda offren på senare tid. Utan att gammelmedia i Sverige tycks reagera. En notis i SvD i dag i papperstidningen men inte på nätet, är allt vad jag hittat.

Och antisemiterna och islamonazisterna i ”Palestina”, de firar dessa mord med fyrverkerier och flaggor! – Gammelmedia tysta som döden!

Detta allt samtidigt som Sveriges nuvarande statsledning – men även många tidigare! – översköljer dessa islamister, islamonazister, antisemiter och antisionister i ”Palestina” med svenska skattebetalares tvångsvis inbetalda pengar. Miljontals svenska kronor! År efter år!

Du kan vara helt säker på att de som mördade Eitan och Naama Henkin i vanlig ordning kommer att belönas ekonomiskt med pengar från den palestinska myndigheten. Så sker alltid, så fort judar dödas av ”palestinier” nämligen. Då ska man veta att en stor del av dessa pengar säkerligen tillhandahålls av Sveriges nuvarande antisemitiska statsledning. Pengar som ursprungligen tvångsvis har uttaxerats av Sveriges skattebetalare.

Frågan är då varför Sveriges skattebetalare ska tvingas finansiera antisemitiska och islamonazistiska judemördare i Samarien?

Sveriges nuvarande statsledning tycker uppenbarligen att detta är alldeles utmärkt.

Vad tycker du?

Länkar: Israels ambassadör om morden; The Times of Israel; United with Israel.

Ett svar på ”Den islamonazistiska entiteten ”Palestinas” flagga har hissats utanför FN!”

Kommentarer är stängda.