Sverigedemokraterna utmärker sig på nytt och på ett förtjänstfullt sätt som det enda svenska riksdagsparti som på allvar vill stå dem emot som vill utplåna den judiska staten Israel. För en tid sedan (2013) motionerade sverigedemokraten Björn Söder (foto t.h.) i Riksdagen och krävde att Sverige skulle upphöra med det ekonomiska biståndet till antisemiterna och islamonazisterna i ”Palestina”.

Nu är det Julia Kronlid (foto t.h.) som tillsammans med Björn Söder och ytterligare fyra riksdagsmän från Sverigedemokraterna, nyligen lämnat in en motion (2015/16:2111) i Riksdagen med kravet att ”Sverige bör återkalla sitt erkännande av Palestina och förklara det ogiltigt”. Samt upprepar kravet att Sverige ska avbryta sitt bistånd till ”Palestina” så länge den palestinska myndigheten inte ”upphör med alla belöningar för och hyllningar av terrorism, uppmaningar till terrordåd, samt tar tydligt avstånd från antisemitism och visar prov på vilja att styra i enlighet med demokratiska principer och mänskliga rättigheter samt i fredlig relation med Israel”. Sverigedemokraterna föreslår ”en avveckling av biståndsmedlen så länge [”Palestina”] inte lever upp till ovan nämnda krav”.

Lysande, jättebra, utmärkt, enligt min ringa mening.

För det finns hur mycket bevis som helst för det som Kronlid m. fl. säger. Att ”Palestina” belönar terrorister framgår inte minst i Dagens Nyheter: ”Abbas betalar ut lön till dömda terrorister”. Att ”Palestina” uppmanar till terrordåd och blodsspillan framgår inte minst av vad Abbas, dvs. ”Palestinas” ”president” säger här:

Abbas

Det finns t. o. m. en film där du kan höra Abbas uttala just detta:

Att ”Palestina” inte vill leva i fred med Israel och därmed bryter mot FN-stadgan som säger att stater ska leva tillsammans som goda grannar, ja det framgår med all tydlighet i al-Fatahs ”konstitution”. Syftet är som du ser alltjämt: ”Complete liberation of Palestine, and eradication of Zionist economic, political, military and cultural existence”. Man syftar alltså uppenbart till att utplåna Israel!

De svenska socialdemokraterna kallar emellertid alltjämt denna den antisemitiska entiteten al-Fatah (”Erövringen”), vars enda syfte är att just erövra och utplåna Israel och där antisemiten och ”presidenten” Mahmoud Abbas är ordförande, för sitt ”kära systerparti”.

Genom detta de svenska socialdemokraternas uttalande ser vi vad de svenska socialdemokraterna egentligen står för i ”Palestina”. Nämligen utplåning av den judiska staten Israel. Och judarna med den. Sådant kallas enligt min ringa mening för antisemitism …

Ett led i denna utplåning är så klart då att erkänna denna antisemitiska och islamonazistiska entitet ”Palestina” som stat. Något de svenska socialdemokraterna alltså naturligtvis inte var sena att göra så snart alliansen utan giltig orsak kapitulerade efter senaste riksdagsval.

Nu står återigen Sverigedemokraterna ensamma upp mot allt detta onda som pågår i Sveriges riksdag. Som enda svenska riksdagsparti. Det hedrar dem alltjämt mycket!

Frågan, som jag ställt flera gånger tidigare, lyder alltjämt: Måste man rösta på Sverigedemokraterna för att förmå den svenska statsledningen att avbryta sitt bistånd till antisemiterna och islamonazisterna i Palestina?

Svaret på den frågan verkar alltjämt faktiskt vara: Ja!

Finns det verkligen inget annat svenskt riksdagsparti som på allvar vill och vågar stå detta onda emot?

Svaret på den frågan verkar alltjämt vara: Nej!

Till dig som trots allt detta tvekar om Sverigedemokraternas ärliga avsikter kan jag bara hänvisa till det gamla djungelordspråket så lydande: ”Min fiendes fiende är min vän”.

– Tack till bloggaren Tobias som gjorde mig uppmärksam på SD:s motion.

6 svar på ”Sverigedemokraterna anser att Sverige bör återkalla regeringens erkännande av ”Palestina””
 1. Pest eller kolera?
  Fascistoida muslimer eller fascistoida SD?
  Kul att man får ”välja”…:-(

 2. Länken till Fatahs Konstitution ovan – en del klagar över att den är Fatahs gamla konstitution, medan den nya ser lite bätte ut, den som Mona Sahlin satt med för att beundra de gamla terroristerna. Men den nya, länk börjar med ”In accordance with the Basic Charter ratified by Fatah’s Fourth General Conference held in Tunis
  in 1989,
  In adherence to the principles, objectives, and methods agreed by the members of Fatah,
  And in implementation of the decision of Fatah’s Sixth General Conference held in Bethlehem on
  4 August 2009,”
  så den nya omfattar också den gamla. En del gnäller om det.

  1. Ralph, din länk leder till Fatahs ”internal charter”. Deras övergripande ”charter” förändrades inte iom. det, åtminstone inte som jag såg på saken år 2011. Se här vad jag skrev då. Minns inte riktigt hur jag tänkte. Men ”den gamla” har väl inte ersatts av ”den nya”; det är i stället två alltjämt gällande ”styrdokument”, dels för externt, dels för internt bruk. Eller tänker jag fel?

   /Lennart

 3. Hoppas att KD skall riva den odemokratiska DÖ idag. Annars läste jag att det bli demonstration mot regering att avgå den 1 november i Sergelstorg kl från kl 12.Folk börja vakna upp mer och mera, vi behöver en ny Israel vänlig regering

Kommentarer är stängda.