Detta i alla fall enligt YouGov:s senaste opinionsmätning, utförd i mars:

YouGov Mars 2016

En opinionsmätning som inte uppmärksammats så mycket. Vad nu det kan bero på …

Sverigedemokraternas historia är förvisso inte i alla delar så värst hedersam. Lika lite som de flesta andra riksdagspartiers historia heller för den delen. Men att detta parti, ensamt bland Sveriges riksdagspartier, konsekvent har påyrkat att Sveriges ”bistånd” till islamonazisterna i ”Palestina” ska avbrytas, det hedrar dem mycket! Läs t. ex. här.

Sverigedemokraternas konsekventa och restriktiva invandringspolitik, vilken alla andra riksdagspartier numera sent omsider mer eller mindre motvilligt imiterat, men länge motverkat, hedrar dem också mycket!

Att Sverigedemokraterna alltjämt är Sveriges största parti, det är således såväl hedrande som mycket välförtjänt!

4 svar på ”Sverigedemokraterna är alltjämt Sveriges största riksdagsparti”
 1. Jag är mycket kritisk till att Sverige har inplanterat så många muslimer i Sverige. Efter att ha läst hela den helvetiska koranen sida efter sida ord efter ord, så har jag fått min uppfattning klar vad detta är för en djävulsk religion.
  Ja jag röstade på Sd redan tidigt. Och gick med för några år sedan i SD, det enda demokratiska parti i Sverige.
  Detta är skrivet av Thore Hult.

 2. Jag är inte helt övertygad om att det här är något bra.
  Har känslan av att de bara bytte fokus, bytte fiende för tillfället.
  Skulle gärna ha fel, men har jag?

 3. Och hur kommenterar Du kaplan och dom andra i mupparnas led ?
  jag väntar !

  1. Erik, jag har redan i samband med den nuvarande svenska statsledningens tillträde för halvtannat år sedan sagt vad jag tycker om Kaplan och den närmast antisemitiska statsledningen, så jag nöjer mig med det för tillfället. – Med tillägget: Vad var det jag sa!

Kommentarer är stängda.