Se bara här, en film från när en islamonazist attackerade judar i Jerusalem igår den 13 oktober. En människa dog, tre skadades:

Och här när en ”imam” i Rafah något tidigare, vad det verkar var det den 9 oktober, höjde kniven mot judarna – och talade osammanhängande:

Det kan absolut inte uteslutas att knivattacken i den första filmen var inspirerad av ”predikan” i den andra filmen.

Det måste dessutom hållas för visst att antingen den som attackerade, i den mån han överlevde, eller i annat fall hans anhöriga, kommer att belönas rikligen av den ”Palestinska Myndigheten”. Judemördare hyllas nämligen konsekvent av denna ”myndighet” och får ”pensioner” och andra ekonomiska fördelar.

Attackerna fortgår alltjämt. Här är en länk till senaste nytt från Ynetnews.

Allt, inte ”bara” detta, tyder på att den allmänna inställningen hos muslimska araber i Israel med omnejd är den att judarna ska dö.

Och som vanligt har Israel i dagarna också attackerats från Gaza med raketer. JPost rapporterar.

Antisemiterna anfaller. Israel försvarar sig ”manligen och väl”. Så har det sett ut i decennier.

Men Sveriges nuvarande och föregående statsledning överöser ändå dessa antisemiter med svenska skattebetalares pengar. År ut och år in. I decennier. Pengar som bland annat just utbetalas till ”palestinska” judemördare.

Detta är och förblir en skam för Sveriges nuvarande statsledning. Och för alla föregående statsledningar som betalat ut pengar till dessa antisemitiska islamonazister.

För närvarande är det endast ett svenskt riksdagsparti som vill upphöra med detta, nämligen Sverigedemokraterna.

Detta är en skandal: Endast ett riksdagsparti! När det borde vara alla!

Länkar: Expressen rapporterar. En veckorapport direkt från Israel läses här. Ett mitt tidigare inlägg om Sverigedemokraternas (klar)syn på saken.