Detta är tydligen en predikan som skedde i fredags, dvs. den 25 juli:

Judarna ska utrotas alltså. Det är därmed knappast frågan om att åstadkomma någon ”tvåstatslösning” i Hamas’ ögon. Finns ingen anledning att erkänna någon israelisk judestat. Judarna ska ju utrotas, de ska inte ha någon stat. De ska inte existera alls.

Sådant är tydligen stämningsläget i de tongivande religiösa kretsarna i Gaza. Bevisligen också i övriga tongivande kretsar där. För det står ju i Hamas’ stadga att syftet är att utplåna Israel och judarna.

Hamas ingår numera i den palestinska myndighetens regering. En annan betydande del av denna regering utgörs av ”presidenten” Mahmoud Abbas’ parti, som kallas al-Fatah, dvs. ”erövringen”. Ett parti som enligt sina stadgar också har som syfte att utplåna Israel!

Till dessa judehatare utbetalar Sveriges regering årligen hundratals miljoner kronor av skattebetalarnas pengar.

För några år sedan (2010) påstod UNRWAs talesman Chris Gunness att ”det hittillsvarande israeliska förbudet att importera byggmateriel lett till att 39 000 flyktingbarn i Gaza inte kan gå i skolan i år”. Läs här.

Nåja, men sedan dess har ändå en stor mängd byggnadsmateriel, inte minst cement, införts till Gaza med hjälp av Israel. Det kan man läsa om här.

Vi har nu fått reda på vad detta byggnadsmateriel egentligen använts till. Inte blev det några skolor inte. Det blev tunnlar avsedda för angrepp mot Israel.

Israels Försvarsmakt IDF förmedlar denna talande beskrivning:

Sveriges folk har väl knappast anledning att ge bistånd som understödjer Hamas’ angrepps- och utplåningskrig mot Israel, ett krig som dessutom direkt motverkar civilbefolkningens bästa? I så fall har Sveriges folk tagit ställning för den angripande islamonazistiska sidan, mot den enda demokratiska staten i Mellanöstern, nämligen Israel, som bara försvarar sig. Och mot civilbefolkningen i Gaza.

Sveriges regering tycks dock inte hittills ha haft något att invända. Pengarna rullar. Men Sveriges folk kan rösta däremot på valdagen, den 14 september.

Gör det svenska folk! Rösta för Israels rätt att existera och för att avbryta biståndet till islamonazisterna och judehatarna i ”Palestina”! Ett bistånd som inte används till något annat än försöken att utplåna Israel.

För du vill väl inte bidra till att utplåna Israel? Och nog önskar du väl civilbefolkningen i Gaza ett bättre öde än att behöva dö i Hamas’ vansinniga utplåningskrig?

4 svar på ”Hamas-predikant förklarar krigsmålet: Att utrota judarna. Men biståndet från Sveriges regering det fortsätter oavsett!”
 1. Bengt: ”Hur många har blivit skadade/dödade? ” Börjar bli riktigt trött på det argumentet, hur många måste dö innan man får försvara sig tycker du?
  Är det ok om jag kastar stenar mot dig och dina barn när ni går till skolan, så länge jag inte skadar/dödar er så får du inte försvara dina barn?!
  Ska Israel sitta på händerna och vänta tills Palestinierna kan skaffa bättre vapen eller?!
  Och om nu Hamas vann ett ”demokratiskt” val så är det ju rätt att hålla alla palestinier i Gaza ansvariga för raketbeskjutningen eller hur?
  ”Man gör just nu vad Nazisterna gjorde i Warsava, först ett stort fängelse” Den stora skillnaden är att judarna var där för att de var judar inte för att de beskjutit Nazisterna. Blockaden skulle hävas direkt om palestinierna slutade skjuta på Israel och erkände Israel. Plus att Gaza gränsar till ett annat land också ,Egypten.
  Och ditt sista påstående säger mig att du är antisemit…

 2. Till dig, Bengt

  Jag säger som Sapere att du måste ha en väldigt liten koll på läget och tror på fullaste allvar att Hamas skjuter ”lite” raketer mot Israel?

  Israel har väl aldrig haft som mål att utrota alla araber i Palestina?
  Att vinna ett val ger dig inte rätten att förtrycka folket i Palestina samt bygga tunnlar och vara så korrumperad att du tar biståndspengar till dig själv samt bygger tunnlar som kunde ha gått till hus, sjukhus m.m

  Visst är det hemskt att se nyheter som matar dig med bilder av skadade kvinnor och barn, somliga dör.
  Men hur tror du att det skulle sett ut på israels sida om dem inte sköt ner deras missiler eller stoppade dem Hamas anhängare som gräver tunnlar mot israel för att döda dem?

  Tror du inte att israeler lever i skräck, när varningar kommer och dem har 5-15 sek på sig att hinna gömma sig?
  Ingen verkar bryr sig om dem föräldrarna till dem 3 ungdomar som blev kidnappade och mördade, som startade allt detta? Någon mördade dem men det verkar inte vara så viktigt för det är judar och dem är mindre värda?

  Israel gör mer för världen än vad Hamas gör…för dem vill hjälpa andra men Hamas har bara ett mål och det är att förinta Israel.
  Så därför skyr Hamas inga medel och dör det civila så bryr dem sig inte.

  Dem använder dem döda som propaganda och sen sitter ju alla ledare på tryggt avstånd i Qatar i något eget byggt lyxhotell.

  Så att jämföra judar med nazister, då har man inte alla bestick i lådan och har inte lärt sig något av historien.

  http://www.varldenidag.se/nyhet/2014/07/30/Myter-och-fakta-om-Gaza/

 3. Det är inte svårt att bli antisionist som Israel bär sig åt. Svineri. Visst Hamas skjuter lite raketer ibland på Israel. Hur många har blivit skadade/dödade? Hur många i Gaza? Varför tror man att man skjuter raketer? Kan det ha något att göra med att man har byggt världens största utomhusfängelse?

  Man kan tycka vad man vill om Hamas men de har vunnit i demokratiska val och bör respekteras bara av det skälet, Israeliska politiker kanske också skulle ställa upp i de palestinska valen?

  Man gör just nu vad Nazisterna gjorde i Warsava, först ett stort fängelse, sedan utrotning.
  Kan någon tycka att en eller båda är rätt?

  Det man håller på med nu är att så vind och för eller senare kommer man att skörda storm. Det skulle inte förvåna mig om man får nya progromer eller en ny kristallnatt.

  1. Bengt, din kommentar består till stor del av floskler som jag inte tror du har tänkt över så värst mycket själv.

   Bara en synpunkt från mig får du: Hamas har visserligen ”vunnit” ett val. Men Hamas är nazister eftersom de vill utrota judarna. Det är därför de skjuter inte ”lite” utan ganska många raketer, förresten. Nazisterna i Tyskland ”vann” på sin tid också ett val. De ville också utrota judarna. Så både Hamas och Nazityskland bör respekteras ”bara av det skälet” menar du? Det håller inte – om man inte är nazist och därmed antisemit alltså. Fast det kanske är det du är?

Kommentarer är stängda.