Hundratals raketer faller just i dagarna över den judiska staten, avskjutna i syfte att utplåna just judarna och deras stat, avskjutna av den islamonazistiska judehatande terrororganisationen Hamas som numera ingår i ”Palestinas” regering, tillsammans med Fatah, vars ordförande, Mahmoud Abbas, eller i vart fall företrädare för honom, uttalat att Hamas och Fatah har identiska syften. Det gjorde även Fatahs förre premiärminister, vilket du kan läsa om här och här. Syftet? Ja, att utplåna Israel alltså, vad annars?

Sveriges regering – vars verksamhet i dess helhet finansieras av skattebetalarnas pengar – har detta till trots, detta just i dagarna, detta just när bomberna faller över judarna i Israel, funnit det angeläget att just nu komma överens om att ännu mera av skattebetalarnas pengar ska utbetalas till nazisterna och judehatarna inte minst i Gaza. Tidningen Metro(!) rapporterar, och jag återger notisen i dess helhet, emedan jag f.n. inte vet hur länge det går att länka till Metro-inlägg (Heder åt Metro för att man som vad jag vet enda svenskt media skrev om detta!):

8 juli Regeringspartiernas oenighet kring biståndet till palestinierna har försenat den så kallade resultatstrategin, som ska ligga till grund för de kommande årens bistånd, med drygt ett halvår. Folkpartiet och Kristdemokraterna har agerat bromsklossar. Men nu är frågan på väg att lösas.

– Att man har bildat en koalition där också terrorstämplade Hamas är med har väckt frågor, men den ämbetsmannaregering som nu har bildats är ett steg framåt och därmed bedömer jag att de frågetecken som vi har haft är utklarade, säger Jan Björklund (FP) till Ekot.

Därmed finns det enligt FP-ledaren inga hinder att gå vidare i en biståndsstrategi. Ett besked som även Kristdemokraterna ställer sig bakom, enligt Ekot.

Det är Folkpartiet och Kristdemokraterna som tydligen i någon mån hållit emot, men just nu när bombardemanget mot Israel pågår som bäst/sämst, just nu har de fallit till föga.

En händelse som ser ut som en tanke: ”Oj, nu anfaller palestinierna och gör slut på ammunition. Nu måste vi snabbt ge dem ytterligare ’kulor’ så att de kan skaffa fler raketer”.

Det är närmast skandalöst att Sveriges regering i ett läge när en demokratisk stat angrips av nazister i syfte att utplåna just denna stat väljer att stödja – nazisterna! Ännu värre blir det när den demokratiska stat som angrips är judisk!

Frågan har ställts och jag ställer den igen: Är det ens juridiskt möjligt för Sveriges regering att stödja en ”regering” ekonomiskt som delvis består av företrädare för vad Sveriges regering anser vara en terrororganisation – nämligen Hamas – utan att göra sig skyldig till brott? Därmed stödjer man ju just denna terrororganisation! Det är, kan jag upplysa, enligt svensk lag förbjudet att stödja terrororganisationer, jfr SFS 2003:148 och 2002:444. Sveriges regering gör sig därmed till synes skyldig till brott! – Eller åtminstone de ansvariga statsråden. – Jag ska inom kort i en annan bloggning närmare beröra denna eventuella brottslighet.

Som sagt, det hedrar (FP) och (KD) att man stått emot. Men att man nu fallit till föga länder dem till skam och nesa!

År 2009 sade folkpartiledaren Jan Björklund i Sveriges riksdag följande: ”Hamas mål är att bilda en palestinsk stat ovanpå ruinerna av Israel”. Hamas mål är oförändrat sedan dess. Ändå tycker han numera att ”den ämbetsmannaregering som nu bildats är ett steg framåt”. Skillnaden mot innan är att Hamas inte ingick i den ”palestinska” regeringen. Men när Hamas tar plats där, är det ”ett steg framåt”. Ett steg framåt att i den ”palestinska” regeringen ta in antisemiter som enligt Björklunds egen utsaga vill bilda sin stat ”ovanpå ruinerna av Israel”!?

Antingen är Björklund rakt av korkad, eller också är han antisemit. Tertium non datur.

Vad Kristdemokraterna beträffar, så lade jag min röst på det partiet i förra riksdagsvalet. Det kommer jag definitivt inte att göra i höstens val om partiet står på sig i denna fråga. Alltjämt gäller tyvärr att det enda riksdagsparti som vill avbryta det ekonomiska biståndet, ”kulorna”, till nazisterna och judehatarna i ”Palestina”, ja det är – Sverigedemokraterna. Det är kalla fakta. Läs här.

Men både Folkpartiet och Kristdemokraterna – liksom för övrigt många andra partier – har ju ännu en tid på sig att göra om och göra rätt.

Tillägg 2014-07-11: Jag var nog lite för hård mot Jan Björklund igår. Egentligen gäller väl för honom som för Sveriges regering i dess helhet det som sägs i Lukas 23:34: ”Fader, förlåt dem; ty de veta icke vad de göra.” Men tiden att göra om och göra rätt utlöper detta oaktat vid valdagen i höst. Då är det inte Herrens förlåtelse, utan regeringens förmåga att göra om och göra rätt som det svenska folket har att ta ställning till. – Klockan tickar …

2 svar på ”Hamas angriper Israel med raketer och kulorna kommer från Sveriges regering”
  1. Och Israel har stöd av USA som inte bara skickar pengar utan även går in och slåss för Israels räkning. Till Filippa, Sverige behöver inte SD, förstår du inte att det är ett rasistiskt parti och de som stödjer SD är små små nassar som säger nöff nöff. Inte för att jag förstår vad det betyder men att SD består av judehat, islamhat och hat till alla andra som inte är som dom.

Kommentarer är stängda.