Organisationen Perspektiv på Israel (PPI) har startat en namninsamling till stöd för att Sverige och EU ska upphöra med att finansiera den palestinska myndigheten. Så här lyder texten:

Vi kräver att all finansiering av den Palestinska myndigheten omedelbart upphör från Sverige och EU. Den Palestinska myndigheten sprider antisemitism och terrorglorifiering som är dokumenterad. Den tragiska kidnappningen av tre israeliska tonåringar är det senaste resultatet av pågående uppvigling mot israeler och mot det judiska folket. Att finansiera den Palestinska myndigheten innebär de facto att finansiera terror och antisemitism, vilket går emot den svenska regeringens och EU:s inställning att verka för fred.

Det är väl inte så svårt att hålla med om eller hur! Mängder av fakta för att det är på detta vis hittar du inte minst genom att botanisera i denna bloggs många inlägg i saken, t. ex. här, här och här.

Gå vidare hit för att komma till sidan där du kan lämna ditt goda namn till stöd för denna goda sak. Gör det!

Länk: Nyheter24.

Ett svar på ”Sverige och EU måste upphöra med finansieringen av den palestinska myndigheten!”

Kommentarer är stängda.