Israel har i dagarna frigivit ytterligare ett antal arabiska fångar. Det skriver JPost, och där kan du även läsa deras brott: mord, mord och mord omigen. Offren är judar, judar och judar omigen. Tidigare i år frigav Israel ännu fler araber. Deras brott? Ja vad tror du. Läs listan här.

Som tack från arabsidan har det då från Gaza avskjutits en myckenhet raketer mot Israel. IDF rapporterar.

Och Mahmoud Abbas och hans anhang – dvs. den s.k. ”Palestinska Myndigheten” – firar glatt att deras mördare frigivits. Se här. Abbas tycks för övrigt anse att fred inte kan komma ifråga förrän Israel frigivit alla arabiska mördare! – Detta enligt Ma’an.

Det är ju fullständigt vidrigt att Abbas kan välkomna dessa satans judemördare och tom. kräva att freden förutsätter att samtliga satans judemördare ska friges.

Vi vet dessutom att dessa satans judemördares familjer är rikligen belönade av den Palestinska Myndigheten under tiden de är fängslade, och att de själva är berättigade till ”pensioner” från den Palestinska Myndigheten. Pensioner som verkar vara mycket högre än en normallön i ”Palestina”.

Dessutom vet vi att Sveriges regering år ut och år in har understött just denna ”Palestinska Myndighet”, med miljarder kronor; pengar som oundvikligen måste ha använts just för att betala dessa satans judemördare. Läs tex här.

Slutligen vet vi att Mahmoud Abbas är ordförande för de svenska socialdemokraternas ”kära systerparti” al-Fatah, vars syfte är att utplåna Israel. Ett syfte som han och al-Fatah delar med Arabförbundet, Iran, Hamas, Hisbollah, PFLP, Muslimska Brödraskapet, mfl, mfl.

Hamas har ju inte minst bevisat detta genom att som sagt i dagarna från Gaza avskjuta raketer mot den judiska civilbefolkningen i Israel.

I ljuset av att araberna förlorat samtliga angrepps- och utplåningskrig som de startat mot Israel har de, som den förlorande parten, knappast rätten att diktera förutsättningarna för fred – tex. genom att kräva frigivning av samtliga deras satans judemördare. Eller för den delen att ha några synpunkter på vad som ska hända på de territorier som Israel erövrade i sina försvarskrig. Som den förlorande sidan måste de inse att det nu är det segrande Israel som har rätten på sin sida, rätten att diktera villkoren.

De palestinska araberna har knappast heller rätten att understödjas av miljarder svenska skattebetalares kronor. I vart fall inte så länge de alltjämt har som uppenbart syfte att, snarare än att bygga en egen stat, utplåna den judiska staten Israel. I vart fall inte så länge de hyllar och ekonomiskt understödjer dessa satans judemördare – med svenska skattebetalares pengar – vilket de gör.

Israel har ”dikterat” sin vilja till en tvåstatslösning – ungefär som FN:s delningsplan år 1947 föreslog en tvåstatslösning. Israel accepterade, men araberna förkastade delningsplanen, och attackerade därefter Israel i många folkrättsvidriga utplåningskrig – som de givetvis förlorade. Men ännu idag hyllar Abbas dessa satans judemördare.

Tydligare än så kan det inte bli. Araberna vill inte ha någon lösning där Israel fortfarande existerar.

Araberna vill utlåna Israel. Sannolikt inte alla visserligen, men tillräckligt många är de, och tillräckligt inflytelserika är de (Arabförbundet tex som jag nämnde), för att vi som försvarar Israel, och därmed den västerländska civilisationen, måste ta detta hot på största allvar!

(Bilden överst återger en något redigerad version av ”Palestinas” flagga.)

Tillägg 2013-10-31: Här kan du läsa vad Palestinian Media Watch rapporterar. Härnedan deras film från när ”president” Abbas kysser judemördarna på kind och kallar dem ”hjältemodiga bröder”:

Vidrigt var ordet.

Länkar: SvD, DN.

Ett svar på ”Israel friger arabiska judemördare – Gaza svarar med raketattacker mot den israeliska civilbefolkningen”
 1. Dror skulle tänka efter först innan han allierad sig med araberna i Gaza.

  Januari 2004, dåvarande Israels ambassadör i Sverige, (Tzvi Mazal), demolerade ”konstverk” av Dror och hans fru – ”Snövit och sanningens vansinne” som presenterades i Stockholm museum.

  Det var som att hedra, en palestinsk självmordsbombare som dödade 21 människor i Haifa ”Maxim” restaurang.

  Tydligare än så kan det inte bli att bestraffas för samröre med jude hatare. Araberna vill inte ha någon lösning där Israel fortfarande existerar.

  Nu vill han vara en jude…
  http://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-4448890,00.html

Kommentarer är stängda.